Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razı olsun güzelimm kızz kadın nerdeyse bir karpuz yedi yaaa az mııı hiç düşünmüyorr deyincede kzıyor.

dely im geçmişe dönmeden gördüm , iyi değil mi şimdi ?
Napsak acaba azıcık gözünü korkutmak için annenin ? Yemek için bu kadar gözü kara olunmaz ki ...

Gel ben onu teyzemle kanki yapayım :) yaşları da yakındır ... teyzem illa ki yiyecek ya , sanırım diyabetik tatlılar kitabı yazacak kadar tatlı öğrendi

Ooooo güzelimm tebriklerr gönlümüzün topikimizn kraliçesiii senii senii maşallahhh

teşekkür ederim dely'immmm ...

Gerçekten dünde öyleydi ... bu sabahta ... içimde kelebekler uçuyor ... Mutluyum böyle .. Oysa ki halam gelmedi , gergin olmam esip geçip lazım ...

Ama o bile aslında , gergin olacağım diye beynime kodladığım bir şey bence ..

İyiyim bugün ..patlat bana bi şarkı beeee müsaitsen

Iyi geceler hepinize :)))

Bu sarki ausa gelsin. Kendisi sabah dinleyince anlar diye dusundum

Anladımmm .... ve daha görür görmez ... belki de 20 yıldır dinlemediğim şu şarkı geldi aklıma ... Neden bu şarkı geldi diye sorgulamadan paylaşıyorum , vardır bir hikmeti ...

Hatta bak ne yapacağımmmm :)
azıcık sözünü değiştireyim o mantıkta düşünelim

Allah'ın cezası bir kaç hafta süre
Alışmadan aman abi yakınlaşmadan şu mesele
DİYETTEYSEN korkuyorsan kayıp
İSTİYOR DA YAPMIYORSAN ayıp yazık
Daha gerçek ne var hayatta
Hem ne var korkup kaçacak bunda
Biter tabi istersen
Yeter çeker gidersin ayrı
Ama bil başarırım
Sen olmasan da yaşatırım ben bu DİYETİİİİİİ

takıma sadece kilo bildirimine gelip mezun olma rekoru kıracaksın mirjam ne güzel ... demek o veya bu şekilde aklında bitmiş bu iş ... tebrik ederim valla .

İzin günü için şimdiden kolay gele ..3 7 saatleri benim bile gözümü korkuttu

Ahahahahh ödül kazandığını bilmeden ödül yiyen nisa canım hemen söyleyeyim takım olarak böyle ekstra yarışma ödüllerini kendi içimizde yapmadığımız sürece , bugün cuma kendime ödül vereyim demiyoruz ..
Bize asıl ödül , hedefe varıp mezun olmak ...
Menün epeeeeeey ödül olmuş şükür kilo oynamamış çok .
Haftaya listeye girme ihtimalin var evet ... ama bu konuda kararlı olmak ve en önemlisi kendini tanımak önemli . şu an güzel gidiyor , katılım da iyi
3 gün sonra kilon durunca auus beni listeden çıkar dersen , çıkamıyorsun da ha diyince . ben metanın bizi yanıltmayacağını hatta bireysel 1.lik bile alabilecek bir meta olduğunu görüyorum ama kısmet bakalım

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Bugün günlerden temizlik hepimize kolay gelsin

günaydınnn canım ..temizliğe dalarken öğünlerini atlama sakın

Tüm arkadaşlarımızı birinciligimizden dolayı kutluyorum iğdedalı ve Ausencia bireysel aldıkları derecelerde dolayı tebrik ediyorum

teşekkürler güzelim , darısı sizin de başınıza

Tebrikler kızlar, Ausencia @igdedali çok tebrik ediyorum süpersiniz

sağol canım ... nasılsın bugün ? moraller toparlandı değil mi ?

Anca kaptanım 10-15 arası alınıyor anca veririm

Tamamdır regl olursam hayal değil

Yusufta 6 kilo aldım ben ama 90 la hamile kaldım

Tebrikler hepinize hanımlar, özellikle @igdedali ve Ausencia takımı sırtlayıp götürmüşsünüz.

teşekkürler elifcim ..... sizleri de görelim inşallah ....

Aus beni de alabilir misin takıma, ben de geri dönüyorum sahalara bu hafta itibariyle. :)

tamamdır canım

Günaydın herkese regl erkenden geldi hava değişiminden muhtemelen

ne güzel gelmiş işte ...erken gelen halaya yapılır mı

Yusuf nasıl oldu canım...

Slm herkeseee sabah işlerini toparladim bi carsiya gitmem lazim ama hava sicak aksama dogru cikabiliriz....yine sporumu yaparim ogleden sonra )) bugun aksam menum tonbalik salata olsun bakalim bi değişiklik olmazsa ))

tünaydın !

hedeflerimiz hayırlı olsun.
bugünden itibaren sporuma asılarak hedefim yolunda ilk adımı atmış olacağım.
geç kalktım yine, hele bi hafif kahvaltı ypayım 2. hedefim bisiklet!

ayrıca teyze olmana biz dünden hazırız.
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
sen bu azimle 70 filan görmeden dogurursun azizem

Benim vücudum kilo almaya el verişli az yiyim görürüm 56-60 rahat güler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…