Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahaa bencede ikisinii kampaa alalım kuzüm nazii kampınaa

Hayıııır olmaz öyle. Cıs hakkım olduğunu bilsem mısırdan yana kullanmazdım. Hem yediğime pişman oldum. Ondan mıdır nedir çoook acıktım midem kazındı sürekli. Onu bugün halledecem ben
Geçmiş olsun kuzumm
Teşekkürler canım

igdedali tebrik ederim kuzum hakettin sen.
Teşekkürler Saraycammm

igdedali masallah tebrik ederim bende

Ausencia ausum senide ayrica
Çok teşekkürler

Tüm arkadaşlarımızı birinciligimizden dolayı kutluyorum iğdedalı ve Ausencia bireysel aldıkları derecelerde dolayı tebrik ediyorum
Bu hafta senden de bir derece gelecekmiş gibi hissediyorum. Teşekkür ederimm

Tebrikler kızlar, Ausencia igdedali çok tebrik ediyorum süpersiniz
Teşekkür ederim kuzummmm

Tebrikler hepinize hanımlar, özellikle igdedali ve Ausencia takımı sırtlayıp götürmüşsünüz.
Herkes elinden geleni yaptı bu hafta gerçekten

Oooo maşallah maşallah
Tebrikler igdedali
Ausencia dönüşün muhteşem oldu Tebrikler.

Ausencia 54.5 hadi inşallah
Çok değil mi canım...
Fazla yorma kendini.

Yokk yokk geri çağırır mıyım hiç.
Ben onları sporla yok ettim kii

kuzularinannesi annesi günaydınnn canım ve çok geçmiş olsun sana da ... güzel diklerin içinde teşekkürler çook

White Lily şişirmenin akıbetini bana da yaz .... ona göre sopa bileyeceğim ..hazırlıksız yakalanmayayım

Efser im ada81 cım yusuf iyi canım , yani şişte değil ... kelebek yazmıştı ilk olduğunda , boğaz enf. streptokok mu neydi ? işte onlar oluşuyor beyaz lekeler ... ateş 38 civarı oluyor , öksürük vs olmuyor ..
antibiyotikle geçiyor sadece .. şu an iyi yanı başımda .

@Lunya dur daha karar ...nasipse inşallah .

Kedibochi immmmmm 70 i görmem di mi

hadi bakalım seni de bi enerjik gördüm sankiiiii

DelyDoly NAZİ kampı derken kıyma onlar yaaaa ...minnoş minnoş bi kanka takılsın

igdedali canım yok yok o ödül hakkındır ..bileğinin hakkı ile kazandın ..

@Auscencia bence görmezsin kuzum.
sen çok iyi motive oldun bu saglıklı beslenme olayına.
günlük yürüyüşte patlattın mı fit anne oldun gitti !
Allah çok bekletmeden versin inşalllah. Kilo verilir kilo nedir ki? senin elindne asla kurtulmaz

Gelmeyeydi daha iyiydi kuzum ya, kısmet

Hoşgeldin shery kayboldun gittin.
Daha sık gell .

zaten biliyorduk şişirecegini ve ondan cuma günü yemedik mi şişi inmeyecek mi kendiliğinden? İnmeyecekse ben kendimi antalya falezlerinden atayim şişirmiş çünkü. Sayı vermicem döversin.

Gelmeyeydi daha iyiydi kuzum ya, kısmet

İnşşalaaaah en kısa zamanda o da olacak kuzum

zaten biliyorduk şişirecegini ve ondan cuma günü yemedik mi şişi inmeyecek mi kendiliğinden? İnmeyecekse ben kendimi antalya falezlerinden atayim şişirmiş çünkü. Sayı vermicem döversin.

veeeer veeer çekinme sen 83 görmüş insan evladısın perşembeden .. cumartesiden duyduğumuzdan mı korkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…