Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

30 dk tempolu yürüyüş + 60 dk bisiklet Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: yarışmadan tebrikleri almaya başlardık o zaman :confused::confused::confused::confused:

:super::super::super::super::super::super::super:süpersinnnnn süperrrr .... tam tersi olmuş bugün bizim bende akşam yürüyüş ekledim

Bu da süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :super::super:

Vaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaay iddialı değilim mi dedin sen :KK71::KK71::KK71::KK71:

belli belli :rolleyes: iskender sadece etlerinden yenmemiş :KK70:

eeee kilon iyi ablacım ...

Bu arada sporu sürekli yaparım ... her gün bildiririm dersen spor yarışları var iki grubuz ... yok ablam ben yaptıkça yazarım dersen eski sistem sıralama da devam ediyor
Tatlim inşallah ilk gün Gazi değildir. İste firsati değerlendir dim. Esim eceyle oynarken bende parkta tur attim 2.5 km yürüdüm 30 dk da.
Bu aradan bisikleti60 dk yaptim.
Yorgunluktan 90 dk yazmisim.

Tatlim inşallah ilk gün Gazi değildir. İste firsati değerlendir dim. Esim eceyle oynarken bende parkta tur attim 2.5 km yürüdüm 30 dk da.
Bu aradan bisikleti60 dk yaptim.
Yorgunluktan 90 dk yazmisim.

Ahu060812 Ahu060812 etiketlemeci başınız oldummm :KK70::KK70::KK70: puanları o yazıyor canım ... 90 değilmiş ahu ama sen 90 dan hesaplasan da olur :KK70:

Ausencia Ausencia yani sen bilirsin canım. Ben normal yürüyüşümü falan yaparım. Ama malum çalışıyorum ve çok yorgun geliyorum eve. Akşam spor zor bana. Sonra az yapıyor diye sorun olmasın. O yüzden dedim. Ama tabi gayret etmeye çalışırım.

canım o zaman seni spor kaptanın Ahu060812 Ahu060812 ya teslim ediyorum ben ... sonuçta bizim takımda da efser var mesela :rolleyes: ona nasıl spor yaptıracağımı düşünüyorum kara kara :KK70: değil mi Efser Efser :confused: bak banu da gitti yattı :confused:

Kabak dedin aklıma geldi ablam zeytinyaglı kabagın üzerine limon dilimleyip koydu bir güzel oldu hemşom kabagın o yavan su tadını aldı :KK66:
Pisince mi ekliyor

Öyleyimdir :-):-)

Valla bende duygulandım yaa :cry:

Allahım gelen mezun oluyo maşallah darısı başımıza
ecemavi ecemavi çok çok tebrik ederim..geri almamak üzere kilolara elveda olsun inşallah
İnsaallah canim beraberce

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

inan bana kalbimin hızı değişti o saatler , bi yandan daktıra mesaj yazdım ....eceye ulaşmak için ... ayy ne bileyim ya ... insan laf olsun torba dolsun diye zaman geçirmiyor ki burda , öyle olsa 3-5 günde sıkılırsın ... ben cidden seviyorum sizleri:KK200:

Tamam o zaman ; hemen maddeleri çürütelimmm ....:halay:

Bayram haftası sessizliğinin üzerinden asır geçti .
Hala geldi .
Eeee hafta sonu dinlenip yorgunluk atarsın .

Tamamammmm başlıyoruz fulya lamı cimi yok artık .

Yok çünkü bu saydıklarının sonu yok ... kilolar geliyor ...

Biran önce kaybedilen 80 lere kavuşmak 1. hedef ...

79 2. hedef ...

Start verildi . ona göre düzenle yediğini içtiğini sporunu canım .

Teşekkür ederim liste dışı zayıflama pirim sensin ve tabiki kaptan

Menum 07.07.2017 Cuma

Sabah

1 yumurta

1 kk peynir

5 adt zeytin

1 dlm ekmek

2 bardak cay

Ara

1 salata

Öğle

1 tbk barbunya

Akşam

1 kepce corba

2 yk pilav

1 kase yoğurt

4 lt su sade 60 dakika yürüyüş

Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.
Gecmis olsun annene dely

Bugün aytan asi yaptım evde var hazır bende yapsam ıyi olur ama nasıl yapıyoruz detoksu:)
1 lt ayranın içine her birinden 4 er yemek kaşığı haşlanmış bulgur, nohut ve yeşil mercimek, 2 salatalık rendesi ve baharat konup hazırlanıyor.
Sabah yumurtalı peynirli kahvaltımızı yapıyoruz. Sonra ikişer saat arayla ayran aşını içiyoruz. Bol su ve yeşil çay.

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

AUSUN KASIRGALARI

İKİLİ GRUPLARIN SON HALİ .
EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN VAR MI DİYE SORUYORUM TEKRAR .
VE LÜTFEN HERKES SPORUNU YAZARKEN @Ahu060812 YU ETİKETLEMEYİ İHMAL ETMESİN .
YARIŞTA OLSUN OLMASIN , BU GÜNE KADAR DEVAM EDEN SPOR LİSTEMİZ ZATEN DEVAM EDECEK.
BEN SADECE ORADAKİ TOPLAM PUANLAR ÜZERİNDEN GRUP KAZANANI AÇIKLAYACAĞIM .

VE GRUP İSİMLERİ ... AHUNUN ÖNERİSİ İKİMİZDE HASTA TARAFTAR OLDUĞUMUZ İÇİN BJK/FB DERBİSİ OLSUN İDİ ... AMA GS İSYAN EDER Mİ BİLEMEDİM ?
SONUÇTA İKİ KAPTAN OLARAK BU DERBİ BİZİ GAZA GETİRECEKTE :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ÖNEMLİ OLAN SİZSİNİZ .:KK73:

O YÜZDEN TAKIM İSİMLERİ HEM BİZİ HEM SİZİ GAZA GETİRSİN .... FIRTINALAR KASIRGALARA KARŞIIIIIIIIIII :KK71::KK71::KK71::KK71:

Beğendim super olmuş benim2 gun bosa gecti ama bundan sonra varim ayrica yurudum ama duraksamalı onun icin yazmiyorum ev araken

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

AUSUN KASIRGALARI

İKİLİ GRUPLARIN SON HALİ .
EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN VAR MI DİYE SORUYORUM TEKRAR .
VE LÜTFEN HERKES SPORUNU YAZARKEN @Ahu060812 YU ETİKETLEMEYİ İHMAL ETMESİN .
YARIŞTA OLSUN OLMASIN , BU GÜNE KADAR DEVAM EDEN SPOR LİSTEMİZ ZATEN DEVAM EDECEK.
BEN SADECE ORADAKİ TOPLAM PUANLAR ÜZERİNDEN GRUP KAZANANI AÇIKLAYACAĞIM .

VE GRUP İSİMLERİ ... AHUNUN ÖNERİSİ İKİMİZDE HASTA TARAFTAR OLDUĞUMUZ İÇİN BJK/FB DERBİSİ OLSUN İDİ ... AMA GS İSYAN EDER Mİ BİLEMEDİM ?
SONUÇTA İKİ KAPTAN OLARAK BU DERBİ BİZİ GAZA GETİRECEKTE :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ÖNEMLİ OLAN SİZSİNİZ .:KK73:

O YÜZDEN TAKIM İSİMLERİ HEM BİZİ HEM SİZİ GAZA GETİRSİN .... FIRTINALAR KASIRGALARA KARŞIIIIIIIIIII :KK71::KK71::KK71::KK71:

Beğendim super olmuş benim2 gun bosa gecti ama bundan sonra varim ayrica yurudum ama duraksamalı onun icin yazmiyorum ev araken

Bugünkü menüm
Sabah
1 büyük bardak sirkeli su
1 yumurta beyazı
1k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara
2 ceviz 1 kahve
Öglen
1 köz patlıcan 2 köz yeşil acı biber 2 köz kırmızı biber
1 kase yogurt
Ara 12 kiraz 1 soda
Akşam
Misafirimiz ile dışarda yemek yedik
Onlar iskender yedi
1 porsyon döner (eskiden olsa az gelirdi şimdi çok geldi :KK23:)
Ayran ve salata
Ara soda ve 3 leblebi
Tatlı ve mezelere dokunmadım kaptanim
Misafirlikte hic birseye dokunmadım çay ve kiraz yedim

Son düzenleme:
Güzel düşün canım ... kötüyü daha gitmeden çağırma .
Piknikte yediklerine de dikkat lütfen .

Bugün menünü ve yarını bekliyorum .... unutma salmak gibi bir lüksümüz yok :KK19:

Her şey düzelsin geride kalsın inşallah tatlım ... hadi bakalım sen ufakta başlasan 300-500 verirsin .
Her zaman gel ... hele ki kilo bildirimini bekliyorum bu cuma .Annene çook selam:KK68:

Canım belki takımdayım , gruba puan getirmeliyim diye düşünüp daha fazla yönelirsin spora ... ama yok istesem de fırsatım olmaz dersen çıkarayım .

güzel ... regl tatlı krizini de güzel atlatmışsın .
hadi bakalım .

tamamdır o zaman seni benim takıma ausun kasırgalarına aldımmmm :KK71: yapmazsan spor ensendeyim :confused:

ausun kasırgalarından harika bir spor pointi :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

menülerde klasik ada menülerine dönmüş yine ... yavaş yavaş tabii :)

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O haklısın ama bana ne bana ne ... az geliyorsun :63::63::63:

69.9 u bekliyoruz unutmaaa! her menü de hatırlatacağımmmm ... sporda varmış güzeeeel ... :rapci:

başladımmmmmmmmmmmmmmmm :21::21::21::21: hem de geçen hafta 2. oldum sporda :KK71:

ben sen yokken 55.5 de oldum :KK71::KK71::KK71::KK71:

51-52 olacağım bir de :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bir de bana bir şey , bir taktik mi ne verecektin hani .... heee işte o konuda da kararımı verdim :KK71::KK71::KK71:
:KK71:

teşekkürler miu :KK200::KK200: hem de çoook bi kocamanından:KK15::KK15::KK15:

sen yarın bi de hele ölçüp kilonu ... 70 ler falan ... bi yüreğim seyirdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

düğün bugün müydü ? bugün kahvaltı mı vardı ? vardı bugün bi şeyde :KK48:

menü gayet güzeeeel ... Allah kabul etsin canım :KK68:

Ausun kasırgalarındasın unutmaaaaa sporsuz gün yoooook :KK71:

Ayyy sorma , sabahtan kuzenim geldi kahvaltı yaptık, sonra görümcem geldi iki bebe onda 4 çocuk , çay çorba muhabbet kuzenim gitti
Kv ler geldi , yemek Faslı sonra bı çay Faslı derken akşam oldu

Senin balkon güzel diyen geliyor la :D :D kaç çay kahve yaptım bilmiyorum

Geçen yaz kusmustuk , iyiymiş be kıymet bilmemisim :D :D

Pisince mi ekliyor

Gecmis olsun annene dely
Yok kuzum limonu kabuklarıyla dilimliyor üzerine diziyor öyle pişiyor hem limonun kabugundaki koku hemde eşkisini alıyor bende yeni tatım harıka oldu....
Fırsat olupta senin mezüniyetini kutluyamadım hayırlı olsun iñsallah hep böyle ince kalırsın kuzum:))))

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: yarışmadan tebrikleri almaya başlardık o zaman :confused::confused::confused::confused:

:super::super::super::super::super::super::super:süpersinnnnn süperrrr .... tam tersi olmuş bugün bizim bende akşam yürüyüş ekledim

Bu da süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :super::super:

Vaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaay iddialı değilim mi dedin sen :KK71::KK71::KK71::KK71:

belli belli :rolleyes: iskender sadece etlerinden yenmemiş :KK70:

eeee kilon iyi ablacım ...

Bu arada sporu sürekli yaparım ... her gün bildiririm dersen spor yarışları var iki grubuz ... yok ablam ben yaptıkça yazarım dersen eski sistem sıralama da devam ediyor

Bu gun disardaydik. Aksam gec eve geldik yemiycektim ama basim döndü bende yogurt ve salata yedim. Cocuklar uyudu. Bi kahve keyfi yapayim sporuma basliycam.

Pisince mi ekliyor

Gecmis olsun annene dely

Canim ben kizim 6 aylikken bi diyete basladim o zaman kesintisiz 4-5 ay diyet yaptim 20 kg kadar verdim tekrar hamile kalinca biraktim. Ondan sonrada istikrarli olarak bu sefer devam ediyorum. Tabi Ausencia Ausencia kaptanimin sayesinde ( Masallah diyeyim kendime :-)) sende istedikten sonra listesiz de gayet guzel kilo vereceksin inanıyorum ben.

Güzel düşün canım ... kötüyü daha gitmeden çağırma .
Piknikte yediklerine de dikkat lütfen .

Bugün menünü ve yarını bekliyorum .... unutma salmak gibi bir lüksümüz yok :KK19:

Her şey düzelsin geride kalsın inşallah tatlım ... hadi bakalım sen ufakta başlasan 300-500 verirsin .
Her zaman gel ... hele ki kilo bildirimini bekliyorum bu cuma .Annene çook selam:KK68:

Canım belki takımdayım , gruba puan getirmeliyim diye düşünüp daha fazla yönelirsin spora ... ama yok istesem de fırsatım olmaz dersen çıkarayım .

güzel ... regl tatlı krizini de güzel atlatmışsın .
hadi bakalım .

tamamdır o zaman seni benim takıma ausun kasırgalarına aldımmmm :KK71: yapmazsan spor ensendeyim :confused:

ausun kasırgalarından harika bir spor pointi :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

menülerde klasik ada menülerine dönmüş yine ... yavaş yavaş tabii :)

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O haklısın ama bana ne bana ne ... az geliyorsun :63::63::63:

69.9 u bekliyoruz unutmaaa! her menü de hatırlatacağımmmm ... sporda varmış güzeeeel ... :rapci:

başladımmmmmmmmmmmmmmmm :21::21::21::21: hem de geçen hafta 2. oldum sporda :KK71:

ben sen yokken 55.5 de oldum :KK71::KK71::KK71::KK71:

51-52 olacağım bir de :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bir de bana bir şey , bir taktik mi ne verecektin hani .... heee işte o konuda da kararımı verdim :KK71::KK71::KK71:
:KK71:

teşekkürler miu :KK200::KK200: hem de çoook bi kocamanından:KK15::KK15::KK15:

sen yarın bi de hele ölçüp kilonu ... 70 ler falan ... bi yüreğim seyirdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

düğün bugün müydü ? bugün kahvaltı mı vardı ? vardı bugün bi şeyde :KK48:

menü gayet güzeeeel ... Allah kabul etsin canım :KK68:

Ausun kasırgalarındasın unutmaaaaa sporsuz gün yoooook :KK71:
o da doğru bu ara evin işlerine kaptırdım gelemedim. Nemli memleket kazığı olarak gelen bütün eşyaları yıkıyorum, ütü sepetimden taşanları gördükçe gözüm seyriyor valla.:KK57:

Evie geldim artik burdayım daha 59 olacağım degil mi ya

Tabii ki deeee ...hedef 59 :halay::halay:

sen fırtınalardasın iyi olmuş iki gün dinlenmişsin :KK70::KK70:

Balondan halliceyim şu an. Bakalım ayran aşı ne yapacak :işsiz::işsiz::işsiz:

Bak şimdi bu mesaj şöyle yazılmalı ....

'' regl den balon gibi şiştim ama yarın ayran aşı ile puuuuf diye söneceğimmmmmmmm :halay::halay::halay: ''

:işsiz: şu emojiyi yasaklıyorummmmmmmmmmmmmm :mapus:

Bugünkü menüm
Sabah
1 büyük bardak sirkeli su
1 yumurta beyazı
1k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara
2 ceviz 1 kahve
Öglen
1 köz patlıcan 2 köz yeşil acı biber 2 köz kırmızı biber
1 kase yogurt
Ara 12 kiraz 1 soda
Akşam
Misafirimiz ile dışarda yemek yedik
Onlar iskender yedi
1 porsyon döner (eskiden olsa az gelirdi şimdi çok geldi :KK23:)
Ayran ve salata
Ara soda ve 3 leblebi
Tatlı ve mezelere dokunmadım kaptani
Misafirlikte hic birseye dokunmadım çay ve kiraz yedim

Çook iyi efser :super: dışarıda yenilen yemekten kkorkmayın ... tercih çok aslında ... aynen bu şekilde sade döner olabilir ... köfte ... tavuk şiş olabilir .... yanında salata ile misss gibi pro işte .

Ayyy sorma , sabahtan kuzenim geldi kahvaltı yaptık, sonra görümcem geldi iki bebe onda 4 çocuk , çay çorba muhabbet kuzenim gitti
Kv ler geldi , yemek Faslı sonra bı çay Faslı derken akşam oldu

Senin balkon güzel diyen geliyor la :KK70: :KK70: kaç çay kahve yaptım bilmiyorum

Geçen yaz kusmustuk , iyiymiş be kıymet bilmemisim :KK70: :KK70:

geri mi göndersen koltuk takımını :KK70::KK70::KK70::KK70:

canım o zaman seni spor kaptanın Ahu060812 Ahu060812 ya teslim ediyorum ben ... sonuçta bizim takımda da efser var mesela :rolleyes: ona nasıl spor yaptıracağımı düşünüyorum kara kara :KK70: değil mi Efser Efser :confused: bak banu da gitti yattı :confused:
Seni adına Allah kolaylık versin :KK70:ben önce yardımcı almayıp ev temizliginden mi spora başlasam diyorum belki spora pratik olur :KK70:

Tabii ki deeee ...hedef 59 :halay::halay:

sen fırtınalardasın iyi olmuş iki gün dinlenmişsin :KK70::KK70:

Bak şimdi bu mesaj şöyle yazılmalı ....

'' regl den balon gibi şiştim ama yarın ayran aşı ile puuuuf diye söneceğimmmmmmmm :halay::halay::halay: ''

:işsiz: şu emojiyi yasaklıyorummmmmmmmmmmmmm :mapus:

Çook iyi efser :super: dışarıda yenilen yemekten kkorkmayın ... tercih çok aslında ... aynen bu şekilde sade döner olabilir ... köfte ... tavuk şiş olabilir .... yanında salata ile misss gibi pro işte .

geri mi göndersen koltuk takımını :KK70::KK70::KK70::KK70:

Vallaiz neden olmasın :D

Herkes beğendi koltuğun mobilya rengini
Döşemeyi degistircem karar verdim
Çok renkli olacak ama balkon sonuçta

Diyet yapmayı özledim valla
Yarından sonra spor ve menulerimle buradayım ins

Seni adına Allah kolaylık versin :KK70:ben önce yardımcı almayıp ev temizliginden mi spora başlasam diyorum belki spora pratik olur :KK70:

dur şimdi bugün yoktun diye ses etmedim ... başının etini yiyeceğim her günnnnnnnnn :deli::deli::deli:

BU hafta seni seçtim pikaçu .... geçen haftanın telafisi ... biten antibiyotik derken ..... 3 kilo gider senden sporla :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X