Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir gidip pir gitmişim ... 281 bildirimle geri döndüm Onlara dönmeden buraya bir selam bırakayım

Yusufla keyifli bir pazar geçirdik ...

Arada sporumu da yaptım Eşim araba pazarından kolları yanmış (@eflalim sen anladın güxelim) döndü , satamamış o da cabası

Menü yazayım ...

09:00
500 cc soğuk su (açıklama altta)
3 kuru kayısı

11:00
1 dlm tam tahıllı siyez
2 kk peynir
Domates/salatalık/kırmız biber/dere otu

15:30 spordan önce acıııı sade kahve

16:45 spordan sonra 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi / 5-6 yaban mersini / 1/2 muz

18:00
Izgara kabak rulo (peynirli/dereotlu)
Yoğurt
Salata

Su 2.1 lt ...
Bu saatten sonra beyaz çay içerim ..belki bir avuç kiraz.

Suyu artık sabahları ılık değil , soğuk içeceğim .. Yatmadan önce de sıcağa yakın ılık .
Çünkü soğuk su (boğazlarınız sağlamsa) meta hızlandırır , ılık su yağ yakımına destektir . Zamanlama böyle olsa daha mantıklı ...sabah meta hızlansın , gece yağ yansın

Spor :

20 dk kardiyo kondisyon bisikletinde

35 dk Jillian six pack

3*90 sn plank

Ahu060812

Bende yiyorum bakalim nasil olacak.
Ausencia kaptanim 50dk leslie yapildi.
Bu arada herkese iyi pazarlar ...

İyi pazarlar canımmmmmmmm ... Ahu060812 yu etiketleyin güzeller ... bu kadar etiketle ne edecek bakayım gelince ?

Yavaşlamaz o sana öyle geliyordur

Ben bu hafta Bonus gisisine bir rekabet teklif ediyorum.
Rakibin hasini secicen ükela olucan

gel benle rakip ol bu hafta , var mısın ?

çok lezzetli duruyor , neden miden almadı ki ? hiç yapmadım ama , cacık tadında iyi gider bence

Varım canım yarından itibaren

tamamdır canım , nasıl geçti piknik ? o gördüğüm poğaçalardan yemedin kesinlikle eminim

Kabakli ruloda kaldi aklim :)

Aysecigin bir filmimde koyden gelip eglentiye gidiyodu fistanlariyla sonra ne diyodu teyzesine?
Alay ettiler eglendiler benimle

Oylemi olayim istiyosun

Kabakli ruloda kaldi aklim :)

Vardı fotosu ..aaaaa ben bi ara tarif paylaşıyordum burada ya , küflendi o sayfam ... çok lezzetli tavsiye ederim .

Aysecigin bir filmimde koyden gelip eglentiye gidiyodu fistanlariyla sonra ne diyodu teyzesine?
Alay ettiler eglendiler benimle

Oylemi olayim istiyosun

niye ki ? ben versem versem 1 kg veririm ... sen istesen 2.5 gider . tertemiz kazanırsın hem yüzdesel ben kilo hesabı ... istemiyorsun ki ... bi aliye rona , bi suzan avcı karakterleri varken sen illa ki ayşecik mod

Yavaşlamasa da ne olur ne olmaz ben yine de önlemimi alayım dedim, malum şurada 10 günüm var ne gitse kar dedim, dukan birası denilen ödem attırıcıdan da yaptım içiyorum o 60lar buraya gelecek, inada bindi iş

Ausum o akşam menüsünde sofrada baklava sarma içli köfte bir sürü şey vardı. Benim müstakbel kv biraz bozulur gibi oldu yemeyişime. Erkek arkadaşım sağlığım için zayıflamak zorunda olduğumu açıkladı. Öyle deyince düzeldi. Tek korkum yemeklerimi beğenmedi etmedi demesiydi valla. Ama neyse ki hallettik. Diyorum ya zayıflamayı biliyorum çok da güzel uygularım herşeyi. Ama koruma kısmında senin ellerine teslim edecem kendimi

Cuma Zayıflama Yarışmamızda bir ilk!

Her mezuniyet sonrası dönüş, kilo almış olmayı ifade etmiyor!

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.678962/page-45#post-52022319

Baharın mesajını okuyunca ...bir tuhaf oldum ... Bu yıla kadar bir ilkmişim

7. Takımdan ecemavi 78 haftada 10,2 kilo vererek mezun olmuştur.

Karnesi:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-59#post-52025009

Bu ecemavi canım için hazırlanmış olan karne ... ahh ahh o boşa geçen yılları şimdi karnen de daha net gördüm ececim

tekrar tebrikler canım benim ... asıl tebrik 59 da gelecek ama

Yavaşlamasa da ne olur ne olmaz ben yine de önlemimi alayım dedim, malum şurada 10 günüm var ne gitse kar dedim, dukan birası denilen ödem attırıcıdan da yaptım içiyorum o 60lar buraya gelecek, inada bindi iş

İnadı severim ben ... zorlamadan olmuyor bazen ...
Al canım al alınan önlemler başım gözüm üzerine ..

Bence de çook iyi biliyorsun ... Müstakbel kv de de alınmasın yahu .... düğünde kuğular gibi süzüleceksin nihayetinde

Koruyacağız tatlım , yeter ki gitme

Bugünki menümü de paylaşayım hemen kaçmam lazım. Orman gezisine çıkacam. Bak Ausencia bu yürüyüş normal tempolu yürüyüşten de sıkıdır. Ona göre puanlayın. Voleybolu da hiç etmez ayrıca benim spor kaptanım Ahu060812
Kahvaltıdan önce şekersiz sütlü kahve(kv ile kahve keyfisiii)

Kahvaltı(09:00)
yumurta salatası
1 kb peynir
4 çeri
4 zeytin
avuç içim kadar bazlama(kepekli unla yapılmıştı. O yüzden bi sakınca görmedim)

Ara(11:00)
10 kiraz

Öğlen(13:30)
meyveli yoğurt(her zamankinden)

Akşam(17:00)
ızgara et
salata
1 bardak ayran
Su: 2 litre geçti
Spor: Dağa tırmanacam daha napiyim Ausencia Ahu060812 saatini yarın bildiririm

Selam :) Tuttum menümün kolundan geldim.

Sabah
Sucuklu yumurta (1 yumurtadan)
Tulum peynir
Biraz roka biraz yeşil biber
1 bardak çay
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
Haşlanmış tavuk göğsü
Pul biberli ve sumaklı 1 kase yoğurt

Akşam
1 Alabalık (fırında)
Fırınlanmış sebze (domates, biber, soğan)
Bol bol salata
Birazcık dünden kalma börülce salatası

su 2.5 litre

Karnımı acayip dolu hissediyorum. Sanırım sebze ve salatadan bol yediğim için. Sorun yaratmazlar değil mi?

ayyyyyyyyyyyyyyy voleybol oynuyor , dağ tırmanıyooooooooooor bu fırtınaaaaaaa ...nasıl tutayım ben bu hatunu....

Her şey şahane tatlım .... şahane şeyleri hakkediyorsun .

Kepekli bazlamada da tabii ki sorun yok , hemi de sabah :)

Aldım menünü bende koydum başımın üzerine ...

canım cız coz , kaçamak hiç bir şey yok ... geçici bir şişkinlik yapar salata ... ne güzel sofradan tok kalkmanı sağlar ...

Ama baktın ne yediğin kadar ne kadaaaaaaaaaaaaar yediğinde tartını aynı gün değil 2 gün sonrasına olumsuz etkiliyor , o zaman porsiyonları biraz azaltırsın

protein yemeye çalıştım bugün her öğünde. balık hastası bir insanım. bir oturuşta en az 3 tane yiyorum. o sebeple hızımı alamam diye zayıflamaya başladığımdan beri kaçtım hep balık yemekten. sanırım bugün balığı abartmayayım diye salataya yüklendim yağı tuzu azdı neyse ki.

Yaaa aynı şeyleri yapmışız çok zorlandım öğleden sonra oturdum kayısı yedim ayran asi içtim sonra akdamanlabak yemeği yaptım:))) Ausencia abla menüm diye bi şeyim olmadı bugün ayran asi menemen kayısı ve kabak yemeği gibi saçmalamış oldum

Canim ya beni gömerken bunu unutmussun

09 Haziran Menü

Kahvaltı:
1,5 tam buğdaylı yağsız şekersiz pancake
1 çay kaşığı ev yapımı yerfıstığı ezmesi (şeker ilavesiz sadece biraz bal ekledim yaparken)
7-8 tane taze yaban mersini
1 dilim keçi peyniri
1 kupa hibiskus çayı
1 salatalık
Yarım domates
2 siyah zeytin

Ara:
Ufak parça hindistan cevizi atıştırmalığı

Öğlen:
Sebze çorbası 1 kepçe
2 yemek kaşığı kıymalı ıspanak

Akşam:
2 kepçe sebze çorbası
4 yk ev yoğurdu

1 sürahi de dukan birasını yapıp içtim. Bu ara meta saçmalıyor bit sabah güzel eksilerle diğerinde artıyla karşılıyor ben de standart beslenmeyi biraz değiştirip ödem atıcılarla desteklemeye geçtim. Çünkü kilo değil biliyorum çılgın ödem tutmalara başladım, mayalı poğaça gibi kabarıyorum sonra geri inmeye başlıyorum. O yüzden savaşıyoruz kendisiyle. Paşa paşa gidecek. Sabah da kahvaltıdan önce 1,5 saat yürüdüm spor da tamam. Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…