Bende yiyorum bakalim nasil olacak.
Ausencia kaptanim 50dk leslie yapildi.
Bu arada herkese iyi pazarlar ...
Bugün işin gücün arasında kendime bir detoks çotbası yapayım yoğurtlu kefirli, dolabı bir açtım yoğurt mayalamayı unutmuşumsabah mayaladım artık yarına bir ayran aşı yapacağım kendime. Yavaşladı bi kilo vermem, belki bir atağa geçer de 69,9 gelir hem.
Varım canım yarından itibaren
Bir gidip pir gitmişim ... 281 bildirimle geri döndümOnlara dönmeden buraya bir selam bırakayım
Yusufla keyifli bir pazar geçirdik ...
Arada sporumu da yaptımEşim araba pazarından kolları yanmış (@eflalim sen anladın güxelim) döndü , satamamış o da cabası
Menü yazayım ...
09:00
500 cc soğuk su (açıklama altta)
3 kuru kayısı
11:00
1 dlm tam tahıllı siyez
2 kk peynir
Domates/salatalık/kırmız biber/dere otu
15:30 spordan önce acıııı sade kahve
16:45 spordan sonra 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi / 5-6 yaban mersini / 1/2 muz
18:00
Izgara kabak rulo (peynirli/dereotlu)
Yoğurt
Salata
Su 2.1 lt ...
Bu saatten sonra beyaz çay içerim ..belki bir avuç kiraz.
Suyu artık sabahları ılık değil , soğuk içeceğim .. Yatmadan önce de sıcağa yakın ılık .
Çünkü soğuk su (boğazlarınız sağlamsa) meta hızlandırır , ılık su yağ yakımına destektir . Zamanlama böyle olsa daha mantıklı ...sabah meta hızlansın , gece yağ yansın
Spor :
20 dk kardiyo kondisyon bisikletinde
35 dk Jillian six pack
3*90 sn plank
Ahu060812
İyi pazarlar canımmmmmmmm ...Ahu060812 yu etiketleyin güzeller ... bu kadar etiketle ne edecek bakayım gelince ?
Yavaşlamaz o sana öyle geliyordur
gel benle rakip ol bu hafta , var mısın ?
çok lezzetli duruyor , neden miden almadı ki ? hiç yapmadım ama , cacık tadında iyi gider bence
tamamdır canım , nasıl geçti piknik ? o gördüğüm poğaçalardan yemedin kesinlikle eminim
Kabakli ruloda kaldi aklim :)
Aysecigin bir filmimde koyden gelip eglentiye gidiyodu fistanlariyla sonra ne diyodu teyzesine?
Alay ettiler eglendiler benimle
Oylemi olayim istiyosun
Yavaşlamasa da ne olur ne olmaz ben yine de önlemimi alayım dedim, malum şurada 10 günüm var ne gitse kar dedim, dukan birası denilen ödem attırıcıdan da yaptım içiyorum o 60lar buraya gelecek, inada bindi işİyi pazarlar canımmmmmmmm ...Ahu060812 yu etiketleyin güzeller ... bu kadar etiketle ne edecek bakayım gelince ?
Yavaşlamaz o sana öyle geliyordur
gel benle rakip ol bu hafta , var mısın ?
çok lezzetli duruyor , neden miden almadı ki ? hiç yapmadım ama , cacık tadında iyi gider bence
tamamdır canım , nasıl geçti piknik ? o gördüğüm poğaçalardan yemedin kesinlikle eminim
Ausum o akşam menüsünde sofrada baklava sarma içli köfte bir sürü şey vardı. Benim müstakbel kv biraz bozulur gibi oldu yemeyişime. Erkek arkadaşım sağlığım için zayıflamak zorunda olduğumu açıkladı. Öyle deyince düzeldi. Tek korkum yemeklerimi beğenmedi etmedi demesiydi valla. Ama neyse ki hallettik. Diyorum ya zayıflamayı biliyorum çok da güzel uygularım herşeyi. Ama koruma kısmında senin ellerine teslim edecem kendimibırak dağınık kalsın diyesim geldi
o zaman bu cuma cici kilolarınızla bir kapışma izlemek çok keyifli olacak
eeeee bi zahmet ... misafirle yürü yahu ... misafir ummuduğunu değil bulduğunu yürürmüş
bende özledimmm bendeeeee ....
Voleybolun şu an elimdeeeee...
Ahunun takımı olduğunu hatırlamak isterimmmmm
Puan yok sana bu sistemdeeeeee
menü çok iyi beeee hayriş ... çok mu çok iyisin ?
sana da canımmm
heeeee seni arıyordu o da fellik fellik
Yavaşlamasa da ne olur ne olmaz ben yine de önlemimi alayım dedim, malum şurada 10 günüm var ne gitse kar dedim, dukan birası denilen ödem attırıcıdan da yaptım içiyorum o 60lar buraya gelecek, inada bindi iş
Ausum o akşam menüsünde sofrada baklava sarma içli köfte bir sürü şey vardı. Benim müstakbel kv biraz bozulur gibi oldu yemeyişime. Erkek arkadaşım sağlığım için zayıflamak zorunda olduğumu açıkladı. Öyle deyince düzeldi. Tek korkum yemeklerimi beğenmedi etmedi demesiydi valla. Ama neyse ki hallettik. Diyorum ya zayıflamayı biliyorum çok da güzel uygularım herşeyi. Ama koruma kısmında senin ellerine teslim edecem kendimi
Bugünki menümü de paylaşayım hemen kaçmam lazım. Orman gezisine çıkacam. BakAusencia bu yürüyüş normal tempolu yürüyüşten de sıkıdır. Ona göre puanlayın. Voleybolu da hiç etmez ayrıca benim spor kaptanım Ahu060812
Kahvaltıdan önce şekersiz sütlü kahve(kv ile kahve keyfisiii)
Kahvaltı(09:00)
yumurta salatası
1 kb peynir
4 çeri
4 zeytin
avuç içim kadar bazlama(kepekli unla yapılmıştı. O yüzden bi sakınca görmedim)
Ara(11:00)
10 kiraz
Öğlen(13:30)
meyveli yoğurt(her zamankinden)
Akşam(17:00)
ızgara et
salata
1 bardak ayran
Su: 2 litre geçti
Spor: Dağa tırmanacam daha napiyimAusencia Ahu060812 saatini yarın bildiririm
Selam :) Tuttum menümün kolundan geldim.
Sabah
Sucuklu yumurta (1 yumurtadan)
Tulum peynir
Biraz roka biraz yeşil biber
1 bardak çay
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Haşlanmış tavuk göğsü
Pul biberli ve sumaklı 1 kase yoğurt
Akşam
1 Alabalık (fırında)
Fırınlanmış sebze (domates, biber, soğan)
Bol bol salata
Birazcık dünden kalma börülce salatası
su 2.5 litre
Karnımı acayip dolu hissediyorum. Sanırım sebze ve salatadan bol yediğim için. Sorun yaratmazlar değil mi?
protein yemeye çalıştım bugün her öğünde. balık hastası bir insanım. bir oturuşta en az 3 tane yiyorum. o sebeple hızımı alamam diye zayıflamaya başladığımdan beri kaçtım hep balık yemekten. sanırım bugün balığı abartmayayım diye salataya yüklendimAldım menünü bende koydum başımın üzerine ...
canım cız coz , kaçamak hiç bir şey yok ... geçici bir şişkinlik yapar salata ... ne güzel sofradan tok kalkmanı sağlar ...
Ama baktın ne yediğin kadar ne kadaaaaaaaaaaaaar yediğinde tartını aynı gün değil 2 gün sonrasına olumsuz etkiliyor , o zaman porsiyonları biraz azaltırsın
Yaaa aynı şeyleri yapmışız çok zorlandım öğleden sonra oturdum kayısı yedim ayran asi içtim sonra akdamanlabak yemeği yaptım:)))Kızlar bu ayran aşı hiç bana göre değilmiş.Mor Vampirella canım senin dediğin gibi tek besin zor oluyor. Valla ben saf yapamadım. Belki halamın da etkisi doymadım. Yanında kayısı yedim. Sonra unsuz şekersiz browniem den yedim. Akşam da bunu yicem oldum yeniden
Bugünlük yeter bana. Yarın yapamam.
Vardı fotosu ..aaaaa ben bi ara tarif paylaşıyordum burada ya , küflendi o sayfam ... çok lezzetli tavsiye ederim .
niye ki ? ben versem versem 1 kg veririm ... sen istesen 2.5 gider . tertemiz kazanırsın hem yüzdesel ben kilo hesabı ... istemiyorsun ki ... bi aliye rona , bi suzan avcı karakterleri varken sen illa ki ayşecik mod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?