Gayet guzeldi ama pek yuzemedim oyle oglumu eglendirdimAnaaaaam kasırgam bol bol yürü 14 15 16 17 temmuz ... hep yürü bayrak sallaya sallaya
Ne kadar kalacaktınız ada ?
Az kaldı gülüm toparlıyorum , paylaşayım eksik olan yazar
Nasıl geçti saraycam , bol fıstıklı geçmiş gerçi
böyle değil ...
böyle çağır bak nasıl gelecek
Kahvaltıdan önce şekersiz sütlü kahve(kv ile kahve keyfisiii)
Kahvaltı(09:00)
yumurta salatası
1 kb peynir
4 çeri
4 zeytin
avuç içim kadar bazlama(kepekli unla yapılmıştı. O yüzden bi sakınca görmedim)
Ara(11:00)
10 kiraz
Öğlen(13:30)
meyveli yoğurt(her zamankinden)
Akşam(17:00)
ızgara et
salata
1 bardak ayran
Su: 2 litre geçti
Spor: Dağa tırmanacam daha napiyimAusencia Ahu060812 saatini yarın bildiririm
Selam :) Tuttum menümün kolundan geldim.
Sabah
Sucuklu yumurta (1 yumurtadan)
Tulum peynir
Biraz roka biraz yeşil biber
1 bardak çay
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Haşlanmış tavuk göğsü
Pul biberli ve sumaklı 1 kase yoğurt
Akşam
1 Alabalık (fırında)
Fırınlanmış sebze (domates, biber, soğan)
Bol bol salata
Birazcık dünden kalma börülce salatası
su 2.5 litre
Karnımı acayip dolu hissediyorum. Sanırım sebze ve salatadan bol yediğim için. Sorun yaratmazlar değil mi?
ayran aşının tadı güzeldi de aynı şeyi yemek sıktı. akşam yiyemedim. bir de ayran karnımı çok şişirdi çok rahatsız etti. zaten halamın şişliği var bir de bu tuz biber oldu. mahvoldum. akşam ben de sebze yedim valla. kalanı yarın öğlen işe götürürüm sanırım.Yaaa aynı şeyleri yapmışız çok zorlandım öğleden sonra oturdum kayısı yedim ayran asi içtim sonra akdamanlabak yemeği yaptım:)))Ausencia abla menüm diye bi şeyim olmadı bugün ayran asi menemen kayısı ve kabak yemeği gibi saçmalamış oldum
aynen öyle. beni daha ilk gün sıktı. üstüne şişliği. 2 gün de kaç kilo vermiştin canım?ben genelde ayran detoksu yapıyorum detoks yapacaksam. hiçbir şey sorun değil de mutfağa gidip gelip aynı şeyi yemek sinirimi bozuyorbayram sonrası iki gün yaptım belki görmüşsündür yazdığımda buraya, yemeeeeeek yemek istiyorum diye geziyordum ikinci gün.
Kahvalti 10.00
1yumurtadan peynirli omlet
Salatalik marul
1dilim kizarmis kepek ekmek
2kupa yesil cay
12.00,14.00,16.00,18.00 da ayran asi bol isotlu naneli
2kupa 5ibiyerde cayi
Spor
50dk leslie
40squat
15dk tempolu yuruyus
3x20sn plank
Dun spor yapamadim.Bugun telafi etmeye calistim.
Kaptanim7.Takım Spor Yarışı Grupları
AHUNUN FIRTINALARI
- TAKIM KAPTANI .
Ahu060812 150/?/?
igdedali 300/200/?
- @Nefs200/90/?
60kiloyum 40/?/?
- @Bonus?/130/?
- @irmae?/150/180
DelyDoly 120/?/?
AUSUN KASIRGALARI
- TAKIM KAPTANI.
Ausencia 100/170/120 suspushanimcim 170/?/211 Sarayca 120/190/? ada81 240/200/180 Efser ErSeSi - @masumm
saydin78 - @Sherrysherrylady ?/180/?
- @MorVampirella ?/120/50
Yapti canim.çok güzel bir gün olmuş senin için maşallahsen de şişlik yapmadı mı?
Kaptanicem ben dun spor yapamadim.kafam döndü geçmişte .... bana az müsade
1.6 kg gitmişti. Ama 800 gramı bayramda alınan yeni kiloydu.
kızlar menüleriniz çok güzel.
ayran aşının tadı güzeldi de aynı şeyi yemek sıktı. akşam yiyemedim. bir de ayran karnımı çok şişirdi çok rahatsız etti. zaten halamın şişliği var bir de bu tuz biber oldu. mahvoldum. akşam ben de sebze yedim valla. kalanı yarın öğlen işe götürürüm sanırım.
aynen öyle. beni daha ilk gün sıktı. üstüne şişliği. 2 gün de kaç kilo vermiştin canım?
Yurumezmiyim Al bayrağın dalgalandığı her yerde Biz varız ......Anaaaaam kasırgam bol bol yürü 14 15 16 17 temmuz ... hep yürü bayrak sallaya sallaya
Ne kadar kalacaktınız ada ?
Az kaldı gülüm toparlıyorum , paylaşayım eksik olan yazar
Nasıl geçti saraycam , bol fıstıklı geçmiş gerçi
böyle değil ...
böyle çağır bak nasıl gelecek
Arka arkaya 2 gun mu yaptiniz ??1.6 kg gitmişti. Ama 800 gramı bayramda alınan yeni kiloydu.
evet iki gün. Birinci gün 800 2. Gün de 800 verdim. Geçmişte de çok kez yaptığım bir detoks. Her seferinde gayet iyi sonuç aldım.Arka arkaya 2 gun mu yaptiniz ??
 canım
Ekmeği sadece sabah ye o zaman. Patates yeme. Dukan ekmek yap mesela ondan ye. Ya da yulaf unu
Cuma Zayıflama Yarışmamızda bir ilk!
Her mezuniyet sonrası dönüş, kilo almış olmayı ifade etmiyor!
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.678962/page-45#post-52022319
Baharın mesajını okuyunca ...bir tuhaf oldum ... Bu yıla kadar bir ilkmişim
7. Takımdanecemavi 78 haftada 10,2 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-59#post-52025009
Buecemavi canım için hazırlanmış olan karne ... ahh ahh o boşa geçen yılları şimdi karnen de daha net gördüm ececim
tekrar tebrikler canım benim ... asıl tebrik 59 da gelecek ama
Önce seni tebrik ederim canım orjinal kaptanım
Kendim icinde aslında burada yaklasik 12 kilo verdim basladigimdan beri tekrar teşekkürler desteğin icin vede kızlar karnemdende anlaşılacağı üzere sizsiz şimdiye kadar başaramamışım
Başlangıçtaki tereddütünü karnemi görünce daha iyi anladım
Bu karneyle yinede sözüme guvenip beni kabul ettiğin için sonsuz teşekkürler
Daha once yapmış biri olarak iki gun yapılıyor ayrica tuz kesinlikle yasak tarifi gibi yapilmazsa beklenen sonuc alınamıyor maalesef bende 1.8 gibi birsey vermiştimArka arkaya 2 gun mu yaptiniz ??
Ben tek gun yapiliyor diye biliyordum.evet iki gün. Birinci gün 800 2. Gün de 800 verdim. Geçmişte de çok kez yaptığım bir detoks. Her seferinde gayet iyi sonuç aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?