Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ekmeği sadece sabah ye o zaman. Patates yeme. Dukan ekmek yap mesela ondan ye. Ya da yulaf unu Kinoa unu gibi unlar kullan canım.

Aynı apartaman kuzum eltim ben kv ile birde kv nin kiracası var arada oluyor olmuyor yani hücresel kolini seklinde yaşıyoruz ....
Ayy aklıma geldi birde eltimin oglu evlenirse oda gelirmiş ayyy içim bir tuaf oldu
Zor o da valla. Hep dip dibe

Yap bakalim regli sisini alir.
Etkisi olur mutlaka.
Ben icine bol nane salatalik isot da atiyorum.
Isotun faydasi oluyor.
Ben içine Acur doğradım. Bol taze nane ve kırmızı pul biber biraz da kaya tuzu az ama.

Bende sabah kahvaltımı yaptım sonra başladım bugün ayran aşına ne kadar sürüyor bu çok fazla dayanamam sanırm tek besine
Öğlenden akşama kadar içiyorsun. Bugün başka mama yok. Bana da zor geliyor tek besin ama lezzetli yaptım içiyorum.

Son düzenleme:
Bir ara böyle oldum
Zor be güllüm cok zor 20 sene dolacak bak efkarlandım gitip kendime dükkan birası yapayım

Varım canım yarından itibaren

Efser yapmış tadı güzel diyor. Soğuk içecek seçeneği yani. Yapılabilir bence.
Bıra tövbe berıl efserın tarıfı
Bır cümlede kullanırsam süper olur
Berıl efserden tarıfı alır yapar
Tovbesını bozmaz ama bıra içer
Denenmelı kesınlıkle

Bıra tövbe berıl efserın tarıfı
Bır cümlede kullanırsam süper olur
Berıl efserden tarıfı alır yapar
Tovbesını bozmaz ama bıra içer
Denenmelı kesınlıkle
750 mlt Yeşilçay demleniyor. Sonra içine 1 şişe maden suyu ve bir limonun suyu ekleniyor. Tarif bu canım.

Kızlar bu ayran aşı hiç bana göre değilmiş. @MorVampirella canım senin dediğin gibi tek besin zor oluyor. Valla ben saf yapamadım. Belki halamın da etkisi doymadım. Yanında kayısı yedim. Sonra unsuz şekersiz browniem den yedim. Akşam da bunu yicem oldum yeniden
Bugünlük yeter bana. Yarın yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…