aynı kilolarda gidip geliyorum gramlarla ablacım bisiklet sürüyorum çıkıp yarım saatte olsa birde fırsat buldukça yüzmeye gidiyorum ama tamam oldun artık roksi istediğin görüntü bu demiş değilimŞişşşştarada kaynatıyoruz biz onu ... sıkıştırdık köşeye ... gizli silahımız ada bizim salıya kadar
iyiyim güzelliğim , aynen devam ... sende durumlar nasıl ? gelişmeler , ilerlemeler ? gerilemeler yoktur sormuyorum bile
Sınav sonrası ehliyet kursuna yazilcam. Acaba diyorum bir de kursun yakınında bir spor salonuna mi yazılsam? Zaten sürücü kursunu da bilerek yürüme mesafesinde seçtim yürüyüş olur diye. Spor salonu verimli olur mu? Gidiyor musunuz ya da daha önce gittiniz mi?
aynı kilolarda gidip geliyorum gramlarla ablacım bisiklet sürüyorum çıkıp yarım saatte olsa birde fırsat buldukça yüzmeye gidiyorum ama tamam oldun artık roksi istediğin görüntü bu demiş değilim
benide mi hatırlamıyorsun
maşallahh
ablan iyi bilir o hissi ... bende oldum diyemedim55.5 tum son cuma düşün yani
Kardeş işte geri dönsün bende onu methedecegim
Benim için de ilkti diyebilirim...
İnanılmaz kötü oldum bi ara çıkaracak gibi oldum..
Nasıl bi bosluguma denk geldiyse..
Ama iyi ders oldu..
Daha dikkatli olacağım...
Bu ders oldu.
Bende hic unutmam böyle durumları bilen bilir yanibir musibet bin nasihat olmuş sana nefs'im ..
Yani bir cızı zevk alarak dozunda yemek var , bir de böyle ağrısını şişini çekmek ... sen unutsan da ben sana hatırlatırım bu geceyi
Kaptancim çok mu spor tembeli görünüyorum ordan
Bende hic unutmam böyle durumları bilen bilir yani
Kaptancim çok mu spor tembeli görünüyorum ordan
Kolum göbeğim gidecekse benim de, durmayayım ben hicçok yattı bu fikir benim de aklıma. Araştırayım ben bi.
Bu gun spor yok yapamadim gercekten cok yorgunum. Iyi geceler hepinize
bir musibet bin nasihat olmuş sana nefs'im ..
Yani bir cızı zevk alarak dozunda yemek var , bir de böyle ağrısını şişini çekmek ... sen unutsan da ben sana hatırlatırım bu geceyi
cok tesekur ederim kaptanim
Anladımmm .... ve daha görür görmez ... belki de 20 yıldır dinlemediğim şu şarkı geldi aklıma ... Neden bu şarkı geldi diye sorgulamadan paylaşıyorum , vardır bir hikmeti ...
Hatta bak ne yapacağımmmm :)
azıcık sözünü değiştireyim o mantıkta düşünelim
Allah'ın cezası bir kaç hafta süre
Alışmadan aman abi yakınlaşmadan şu mesele
DİYETTEYSEN korkuyorsan kayıp
İSTİYOR DA YAPMIYORSAN ayıp yazık
Daha gerçek ne var hayatta
Hem ne var korkup kaçacak bunda
Biter tabi istersen
Yeter çeker gidersin ayrı
Ama bil başarırım
Sen olmasan da yaşatırım ben bu DİYETİİİİİİ
takıma sadece kilo bildirimine gelip mezun olma rekoru kıracaksın mirjamne güzel ... demek o veya bu şekilde aklında bitmiş bu iş ... tebrik ederim valla .
İzin günü için şimdiden kolay gele ..3 7 saatleri benim bile gözümü korkuttu
Ahahahahh ödül kazandığını bilmeden ödül yiyen nisacanım hemen söyleyeyim takım olarak böyle ekstra yarışma ödüllerini kendi içimizde yapmadığımız sürece , bugün cuma kendime ödül vereyim demiyoruz ..
Bize asıl ödül , hedefe varıp mezun olmak ...
Menün epeeeeeey ödül olmuş şükür kilo oynamamış çok .
Haftaya listeye girme ihtimalin var evet ... ama bu konuda kararlı olmak ve en önemlisi kendini tanımak önemli . şu an güzel gidiyor , katılım da iyi
3 gün sonra kilon durunca auus beni listedençıkar dersen , çıkamıyorsun da ha diyince . ben metanın bizi yanıltmayacağını hatta bireysel 1.lik bile alabilecek bir meta olduğunu görüyorum ama kısmet bakalım
günaydınnn canım ..temizliğe dalarken öğünlerini atlama sakın
teşekkürler güzelim , darısı sizin de başınıza
sağol canım ... nasılsın bugün ? moraller toparlandı değil mi ?
Yusufta 6 kilo aldım benama 90 la hamile kaldım
teşekkürler elifcim ..... sizleri de görelim inşallah ....
tamamdır canım
ne güzel gelmiş işte ...erken gelen halayayapılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?