Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynı kilolarda gidip geliyorum gramlarla ablacım bisiklet sürüyorum çıkıp yarım saatte olsa birde fırsat buldukça yüzmeye gidiyorum ama tamam oldun artık roksi istediğin görüntü bu demiş değilim

bizde spor salonun şahı mimu88 .... ne göbek kaldı ne karın maşallahı var ...

@Lunya giderdi bir ara ... salonda yapan başka hatılamıyorum

bence isabetli karar senin için .

aynı kilolarda gidip geliyorum gramlarla ablacım bisiklet sürüyorum çıkıp yarım saatte olsa birde fırsat buldukça yüzmeye gidiyorum ama tamam oldun artık roksi istediğin görüntü bu demiş değilim

ablan iyi bilir o hissi ... bende oldum diyemedim 55.5 tum son cuma düşün yani

Benim için de ilkti diyebilirim...
İnanılmaz kötü oldum bi ara çıkaracak gibi oldum..
Nasıl bi bosluguma denk geldiyse..
Ama iyi ders oldu..
Daha dikkatli olacağım...
Bu ders oldu.

bir musibet bin nasihat olmuş sana nefs'im ..

Yani bir cızı zevk alarak dozunda yemek var , bir de böyle ağrısını şişini çekmek ... sen unutsan da ben sana hatırlatırım bu geceyi

bizde spor salonun şahı mimu88 .... ne göbek kaldı ne karın maşallahı var ...

@Lunya giderdi bir ara ... salonda yapan başka hatılamıyorum

bence isabetli karar senin için .
Kaptancim çok mu spor tembeli görünüyorum ordan

Kolum göbeğim gidecekse benim de, durmayayım ben hic çok yattı bu fikir benim de aklıma. Araştırayım ben bi.

cok tesekur ederim kaptanim aslinda bu kadar motive olmam esimin sayesinde masallah cok guzel devam ediyor sporada basladi simdiye kadar 14,500kg verdi ve verdikce dahada motive oldu cok sukur inanki kendimden cok ona seviniyorum simdi tatilde ara verecez donunce yine devam edecegiz insallah..
anacigimin gozlemeleri, katmerleri, mantilari,su borekleri simdiden dusunduruyor ama donunce devam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…