Günaydınn daktırımmm sen ve hınbıllık aslaa inanmammmgğnaydınnnnnn.kızlar sakın diyete ara vermeyin insan hımbıl hantal bişey oluyor.bugün işden güçten vakit bulup kahvaltımı hemen yapamdım bi dinçleştimki.açlık gibisi yokkkkk.
Bitmedi kuzum işleri büyüttük biraz. Mutfak alçısını bitirdik, boyaya başlayacağız inşallah :) haftaya tekrar tatil
Oyyyy kuzum bitmedi mi daha işler ?
Teşekkürler mirjammm
Eşinin ve senin istikrarınıza nasıl mutlu oldummmm ama aman diyeyim tatilde çok salmayın.gidenleer geri gelmesin .
Süpeersinnnnn . Yediğimizi yaktık mııı sabaha mutluyuz demektir
Evet sizde
Günaydın canım isteriz benimde acil planlar yapmam gerek spora başlamalıyımGünaydın hatunlarr . Hayırlı haftalar olsun inş
Baskül fazla artmış
acil eylem planları yapılmalı bugun menü isteyiniz benden efenim
Günaydın canımcım ne oldu hayırdır
günaydınnnnnnn ben pertttt
günaydın hayırlı günleriniz olsun hanımlar
Günaydın fıstıklarGünaydınnn güzellerr musmutluu sabahlarr
Vereceğiz canım pes etmek moral bozmak yokGünaydın herkese, üç gündür diyete kilo vermeye kahretmiştim, resmen dibe çökmüştüm. Sabah aç karnına gidip kan verdim, öğleden sonra da sonuç ve diyetisyen. Bakalım ne diyecek.
Öyle ya sa böyle bir şekilde vericem bu kiloları.
gğnaydınnnnnn.kızlar sakın diyete ara vermeyin insan hımbıl hantal bişey oluyor.bugün işden güçten vakit bulup kahvaltımı hemen yapamdım bi dinçleştimki.açlık gibisi yokkkkk.
Nehirim nasılsın hiç pas vermiyorsun kuzu :)Günaydın canım isteriz benimde acil planlar yapmam gerek spora başlamalıyım
Günaydın canımcım ne oldu hayırdır
Günaydın fıstıklar
Vereceğiz canım pes etmek moral bozmak yok
Bende kaçırdığımdan yemedim karnım gurulduyor ama mutluyum ceza bana
@Ausencia süpersinCuma Zayıflama Yarışmamızda bir ilk!
Her mezuniyet sonrası dönüş, kilo almış olmayı ifade etmiyor!
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.678962/page-45#post-52022319
Baharın mesajını okuyunca ...bir tuhaf oldum ... Bu yıla kadar bir ilkmişim
7. Takımdan @ecemavi 78 haftada 10,2 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-59#post-52025009
Bu @ecemavi canım için hazırlanmış olan karne ... ahh ahh o boşa geçen yılları şimdi karnen de daha net gördüm ececim
tekrar tebrikler canım benim ... asıl tebrik 59 da gelecek ama
Bende kan verdim bugün. Öğleden sonra gidicemGünaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyetetiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
Kuzum mutabakat yapıyorum o yüzden gördüğüme yazdımNehirim nasılsın hiç pas vermiyorsun kuzu :)
Kolay gelsin kuzumKuzum mutabakat yapıyorum o yüzden gördüğüme yazdımNasılsın canım benim
Günaydın canım ayranaşı bir detoksu benimde ihtiyacım varGünaydın herkese dün yarım kalan ayran aşımı bugun yine deneyeceğim pes etmek istemiyorum :)
kızlar günaydın,herkese hayırlı haftalar dilerim
Sağol canımcım sanada kolay gelsin diyet nasıl gidiyorKolay gelsin kuzumiyiyim canım ev işleri koşturmaca devam canım
Kuzum bayramda cozuttum  toparlamaya çalışıyorumSağol canımcım sanada kolay gelsin diyet nasıl gidiyor
Vicdanı sevmem gibi ama ayran aşı tam benlik görünüyor o nasıl yapılıyor onu yapayım bari şişirsin akşamları beni akşam yemesem zaten gündüz pek yemiyorumKuzum bayramda cozuttum  toparlamaya çalışıyorumvicdan yada ayran aşı yapmalıyım tatil zamanı geldi toparlanmam lazım
@begum75 Begüşüm sen nasılsın kuzum