İnşaallah bozim spor takımındasın dır
İyi geceler herkese
Yok mu şöyle en yorgunundan bir smile
Bedel ödendi...
Taammmmmm 1 saat Leslie yapıldı...
İnşaallah bozim spor takımındasın dır
Aynen öyle boolca okurum onu artık kaptanım.sana da buradan yazayım :))
aç aç okumalık yazmışsın ya şimdi anladımaç aç oku .. tokken okuma gibi anlamıştım
eeee madem öyle sen de artılar geldikçe aç aç oku miu 'um
HepsiZamaninda iyi calismissin :)))
O zamnin enrenkli yarışıydı çok gülmüştük
Kız ablam senden yine Survivor nihal Candan performans ı bekliyorumAyy bide tekrar hatırlatıyor o günleri ve yenilgilerimi
Amaaaaa çok motiveyim hırslıyım defalarca yenilmişliğin acısıyla küllerinden doğacağımmm
Sana ablan olarak tavsiyem bi psikolog yaşam koçuyla falan görüş yarış sonrası ihtiyacın olabilir
Bu gülüşler Fatma ablaya değil mi, hep yenildiği için
Gine yenmiştim, seri film gibi nana& Fatma 1-2-3ya efsaneydi yaaaaaagördüğüm en keyifli rekabetti .
Sınav sonrası ehliyet kursuna yazilcam. Acaba diyorum bir de kursun yakınında bir spor salonuna mi yazılsam? Zaten sürücü kursunu da bilerek yürüme mesafesinde seçtim yürüyüş olur diye. Spor salonu verimli olur mu? Gidiyor musunuz ya da daha önce gittiniz mi?
Toplamda 146 cm incelme, 16 kg verdim sporda , incelemek esas ise kesinlikle salon 10 numara 5 Yıldız
Valla yapmak istiyorum ama misafirim gitme tarihini uzattı kuzum bu hafta biraz zorVallaha da aklımdaydı ... adını aramaya üşendim google dan ..efsane ya
Ben buyum tamam ... sen kim olacan tarafını seç ?
Canım menü güzel , her şey var dengeli.
Yürüyüşte var.
Eeee öedem kış kışlayıcılar da var .
Şimdi bu şekilde devam eder ... stresten uzak durursak nasıl gelmez o 69 lar ...de bana hele
menü
spor
bizde de sevilmez ... hediyesi verilip sıvaşmanın yollarına bakılır :))
Ayran aşı tek başına şişirici , doyurucudur .
O yüzden tek tip beslenmeye uygundur .
Sen hem ayran aşı içip hem yanında yersen ... ne ayran aşından fayda görürsün fulya ... ne de çok şiştim demekten kurtarırsın .
Ada canım hu huuuuuuuuuyine bir el clasicco ada menü ...ve spor ...
Huuuuuu uyuyanlar ... ayılamayanlar ... getirmeyin beni tek tek evlerinize
Banuda leslie yapacaktı sabah ... düğünden jillian kıvamında döndü bence
Hadi ben kaçtım ...
koza16 kelebekolacam Bugün yazmadığınız kilolar bildirilecek değil miiii ?
Çok geçmiş olsun canımBir gidip pir gitmişim ... 281 bildirimle geri döndümOnlara dönmeden buraya bir selam bırakayım
Yusufla keyifli bir pazar geçirdik ...
Arada sporumu da yaptımEşim araba pazarından kolları yanmış ( Nego sen anladın güxelim) döndü , satamamış o da cabası
Menü yazayım ...
09:00
500 cc soğuk su (açıklama altta)
3 kuru kayısı
11:00
1 dlm tam tahıllı siyez
2 kk peynir
Domates/salatalık/kırmız biber/dere otu
15:30 spordan önce acıııı sade kahve
16:45 spordan sonra 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi / 5-6 yaban mersini / 1/2 muz
18:00
Izgara kabak rulo (peynirli/dereotlu)
Yoğurt
Salata
Su 2.1 lt ...
Bu saatten sonra beyaz çay içerim ..belki bir avuç kiraz.
Suyu artık sabahları ılık değil , soğuk içeceğim .. Yatmadan önce de sıcağa yakın ılık .
Çünkü soğuk su (boğazlarınız sağlamsa) meta hızlandırır , ılık su yağ yakımına destektir . Zamanlama böyle olsa daha mantıklı ...sabah meta hızlansın , gece yağ yansın
Spor :
20 dk kardiyo kondisyon bisikletinde
35 dk Jillian six pack
3*90 sn plank
Ahu060812
gğnaydınnnnnn.kızlar sakın diyete ara vermeyin insan hımbıl hantal bişey oluyor.bugün işden güçten vakit bulup kahvaltımı hemen yapamdım bi dinçleştimki.açlık gibisi yokkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?