Ay yalnız değilim yani :) bende mi düzenli içsem ama birde onu içtiğim günler çok kaşındım ben.Dukan beni de dün oynaymadı aksine artıladı ama yine de bir kaç gün devam etmek lazımmış ben de onu deneyeceğim artık. Belki üç günde işler.
Yok zaten dediğim gibi yanında yoğurt yedim ben de çorbanın, doymadığımdan değil acıyı alsın diye sadece
Nare83 banu taş gibi olmuşsun maşallah.
Cumartesi 64.6nihal candan performansı
Kuzummmmmmmmmmmm kaçtın sen kilo bildir kiloooo , 65 miydi
76 lardi sanırım, 1.5 sene öncesi. Bayağı kilo verdiğim için kısa zamanda kilo hafif ama vücut pamuk gibi yumuşak ve sismandi. Sıkılaşmak amaçlı gittim sonra bırakamadımkaç kilo iken gitmiştin?
Pehhhhh he he ondan ablamSen görürsün sema veya ogeday performansı. Gösterirsem sende Sabri'ye gibi zorla parkuru bitirirsen şaşırma
Seni geçmek için özel öğretmeni tutsam
Salı çarşamba perşembe üç gün beni sevindirecek detoks lazım
Dukan beni de dün oynaymadı aksine artıladı ama yine de bir kaç gün devam etmek lazımmış ben de onu deneyeceğim artık. Belki üç günde işler.
Yok zaten dediğim gibi yanında yoğurt yedim ben de çorbanın, doymadığımdan değil acıyı alsın diye sadece
Tamam canım dukana bakayım bir .
cnm , protein beslen 3 gün sebze bile sınırlı ye
dukanın saf günü gibi yap
bol protein , çok tkili oluyor
maydanoz+limon suyuda içebilirisin detoks olarak
teşekürler kızlarrrrr
Aynen iyi olur tok tutması işime yarar şişirse de canım bir şey çekmeseDukan beni de dün oynaymadı aksine artıladı ama yine de bir kaç gün devam etmek lazımmış ben de onu deneyeceğim artık. Belki üç günde işler.
Kaşıntı olduysa devam etme o zaman birşeye tepki veriyor olabilir vücudun, ben deneyeyim dedim bakalım işe yararsa haber veririm sana da :)Ay yalnız değilim yani :) bende mi düzenli içsem ama birde onu içtiğim günler çok kaşındım ben.
ben de kadınlara özel bir yer istiyorum. Diğer turlu rahat edemeyebilirim.Cumartesi 64.6
76 lardi sanırım, 1.5 sene öncesi. Bayağı kilo verdiğim için kısa zamanda kilo hafif ama vücut pamuk gibi yumuşak ve sismandi. Sıkılaşmak amaçlı gittim sonra bırakamadımson 1.5 aydır gidemedim bitek . Ama ben kadınlara özel spora gidiyorum.
Pehhhhh he he ondan ablam
O konuda rahat ol çok iyi tutuyor yalnız bağırsakları da iyi çalıştırıyor aklında olsun.Aynen iyi olur tok tutması işime yarar şişirse de canım bir şey çekmese
Evetttt aynı takimdayiz canım.İnşaallah bozim spor takımındasın dır
Cokkk şükür yaktim..Süpeersinnnnn . Yediğimizi yaktık mııı sabaha mutluyuz demektir
Evet sizde
Hadi bakalım iyi çıksın sonuçların inşallah.Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyetetiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 2018658 Banunun foto aus medyadan efenimmmm
Olsun canım en azından öğrenmiş oldun önlemini alır yola daha güzel devam edersin....Canım demir ve D vitamini düşük. B12 normal
Çalıştırsın gerçi pek sıkıntım yok o konuda ama yine de iyidirO konuda rahat ol çok iyi tutuyor yalnız bağırsakları da iyi çalıştırıyor aklında olsun.
Sağol Pınarım Selamlar hatunlar...
Evetttt aynı takimdayiz canım.
Cokkk şükür yaktim..
Gece yatarken 58.1 idim..
Sabah yine cuma kilom 56.1 çıktım.
Hadi bakalım iyi çıksın sonuçların inşallah.
Spor kaptanım dön sahalara..
Nare83 sasirdim mı Hayır.
Gayet fitsin..
Olsun canım en azından öğrenmiş oldun önlemini alır yola daha güzel devam edersin....
saydin78 ne güzel işte missss gibi olcak evinn..
Hemde ne tatlı tatlı anlatmissin..
Rabbim nesene neşe huzuruna huzur katsin ♡♡♡♡
B-fitben de kadınlara özel bir yer istiyorum. Diğer turlu rahat edemeyebilirim.bakıcam yakınlarda var mi istediğim gibi bir yer. Yoksa uzağa gidemem valla bu sıcakta, evde yaparım.
Bende bugün az yedim öğlen Müdür herkese tatlı ısmarladı onuda istemedim savaş açtım kendimeöğlen tabağını bitiremeyen bir sarayca karşınızda
Vay vayyy minnak oldum diyorsunöğlen tabağını bitiremeyen bir sarayca karşınızda
günaydınnnnnnnn mortim ... sabah yürüyüş yaptım jillian hatun akşama doğrutartın iyi mi hoş muuu ? benim ki henüz -200
bende 1 saat yürüyüşüm var şimdiliksabah 20 öğlende 40 dk. akşam jillian yapacağım, ama nmtz mi yapsam ya o daha bi sıkılaştıracak gibi, kararsız kaldım, bunun hareketleri çok kısa bi yapıyoruz diğerine geçiyoruz, sanki bir şey yapmıyormuş gibi hissettim bi yanımda 3 hafta sabret sonucunu gör diyor, bakalım akşam ne diyeceğim, yapmadan yatabilirim de hiç belli olmaz
kilom kıyafetle tartıldım kaptanım 58.4 çıktı, buda demek oluyor ki sabitim, ama çok dikkat ettim, vermem gerekiyordu. hafta içi güzel bir eksi gelecek inanıyorum
metalarıda hızlı çalışıyor, kas oranları fazla ondanBende bugün az yedim öğlen Müdür herkese tatlı ısmarladı onuda istemedim savaş açtım kendimeErkekler bizden daha fazla pis boğaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?