Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Koşturmaca auuus geldiiii hanım

Evin yolunu buldum şükür ... amaaaaan ne sıcak ... arkadaşın evi nefes alınmıyor ... balkon diyor , mübarek güneş tam balkonda ... küçük oda diyor ...oda hamamdan hallice

dedim güzelim bi kahvenin kırk yıl hatrı var .... gidip evimin parkesini öpeyim

Ben geldiiim nihayet. Sabah koştura koştura okula gittim. Ders sonrası havuza gittim. Yorgunluktan ölüyorum ama çok huzurluyum sporu çıkardım aradan. Ve suda olmak ayrı bi rahatlattı. Ahu060812 bugünki sporum 3 çarpı 20 dk yüzme Dün de 40 dk engelli yürüyüş

Bugün başım ağrıyor regli mi geliyor yoksa havalardan mı anlamadım 3 fincan şekersiz türk kahvesi 1 kupa sade nescafe bitirilmiştir akşam yine erkenden uyurum bende etki etmiyor

ayy cumartesi ben öyleydim nil,koca 1 kupa neccafe 2 türk kahvesi içtim mübarek banamısın demedi,kim ne derse desin hafif baş ağrısında belki evet ama güçlü ağrılarda kahve hikaye

çok başım agrıyor ilaç içtim , uykum var gözler kapanıyorr
ay bi eveime gitseydimmm

yarın yemekte tavuk varmış süper , salata +ayran tam diyet menüsü
çarşamba makarna , karışık kızartma+karpuz +yogurt işte onda tosladık evden bi ayar çekicem artık

Nare83
anacım ben 65 den kayıt aldım , ona göre sonra 66 idim diye isyan çıkarma cuma günü

Antepia27 özel hoca mı dedin ? hemi de @Lunya ya karşı

@Sherrysherrylady senin ovulasyon dillere destan takımda , o yüzden şimdi gördüğün artıları haftaya yatırım say ... aynen devam et.

irmae mesajın enerjimi vakumla çekti sanki ... ama artık neyin stresi ödemi bu ? geldin geçti bitti ....

@_SARAYCA_ ayyy koca kıyafetlerden 200 gr mı eksi çıkardın canım ? sen 57.8 olmuşsun haberin yok bu arada benim eşimde evlenirken çok zayıftı ... fotolara bakıyoruz da

bu arada video ile ilgili tek ortak sıkıntım o , yere yatıyorum ...3 2 1 hoop başka hareket

ErSeSi çok geçmiş olsun . Oluyor öyle kazalar , hele de dışardayken hep yaşadık . Rabbim büyük kaza beladan korusun .
Sende aman diyeyim tekrar edip duruyorum bu haftanın velinimetini kaçırma sakın .... 68 ler hedef unutma

suspushanimcim yürü beeee kasırgammmmm spor şahane

igdedali adlı yarışmacımız kendi isteği ile yarışmadan ayrılmayı talep etmiştir

nehirnil111 geçmiş olsun kuzum

Karpuzla yoğurdu bir arada ye , hemen cır cır

yok cnm oda akşam kki kilomdu aslında biliyomusun
bakalım bu cuma sabahtartılcam
ya bu arada tartıdan uzaklaştım biraz iyi oldu
artık çok sık tartılmayı düşünmüyorum

ama o saçma sapan kilo gitti , kefir kilo yaptı şaka gibi

ayy cumartesi ben öyleydim nil,koca 1 kupa neccafe 2 türk kahvesi içtim mübarek banamısın demedi,kim ne derse desin hafif baş ağrısında belki evet ama güçlü ağrılarda kahve hikaye

Karanfil yağı sürün şakaklara ... beni biraz rahatlatıyor ... bir de karanfil çiğniyorum eş zamanlı

Bugünki menümü de yazıp az dinleneyimmmm.
Kahvaltı(06:00)
patatesli omlet accık
1 kk peynir
5 zeytin
3 çeri

Ara(8:30)
4 badem
1 ceviz

Öğlen(12:00)
ızgara tavuk
ayran

Ara(15:30) tam şu an evet
1 bardak süt
6 kiraz
3 erik

Akşama da kabağı haşlayıp yoğurtla yiyecem. Yemeğim hazır.
Su: 2 lt geçti
Sporu yazdım az önce. Ne kaldıııı.
Bugün kendimi değişik yemek tarifleri düşünürken buldum. Ve ton balıklı omlet nası olur dedim Evet yüzerken ton balıklı omlet canlandı gözümdeBi deneyeceğim. Netten baktım varmış gerçekten böyle bişey. Eğer beğenirsem süper proteinli bi seçeneğim olacak
Bişey daha vardı diyeceğimmmm. Hıh hatırladım kaptancım iki gözümün çiçeği geçen gün burada bitter çikolatanın cıss olmadığını söyledin sanki. Onun ölçüsü nedir. Ne kadara kadar iznimiz var bi de hele bişey deneyecem Ausencia

Cuma sanırım 64 lü bişey göreceğiz banu ... belki daha az

Sabah azıcıklı olan şey dışında menü güzel bu bir ...

Akşamı kabağı çiğden rendele , dereotu nane at ..ben yarın öyle yapacağım da :)) bu iki ...

Ton balıklı omleti bende merak ettim ..3 :))

sadece 1 kare bitter bu da son

Evet Begüş gerçekten öyle şimdi daha iyi gibi ama sanki başlayacak yeniden

Sağol kaptanım

1 saat yürüyüş bandinda yurudum 30 dakikada eliptik yaptim...

1 haftada iyi toparlandi vucudum bacaklarim iyi topladi... daha aksamada yuruyebilirim ))

Adaaaaaaaaaaa kasırgaları discoya götüüüür ..... yen şu hayrişi baş edemiyoruz sporu ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…