Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi ya

Gunaydinnnnnn

Yeni haftaya yeni gune birlik ve beraberlige

Ahu tahlilleri direk istemek dr ters etki yapıyor
Ben alttan alttan yavas yavaş istedim şekerim(seker) yüksekti dedim uzun sure arabistanda yaşadım gunese çıkamadım dedim(d vitamini) hamilelikte troidlerim notmal degildi dedim diyet yapiyorum ama yavas veriyorum dedim huc bir tahlili direk demedim cabuk hastalaniyorum kronik yorgunluk var dedim

Ausencia süpersin
ecemavi mezuniyetini tebrik ederim canım
Tesekkur ederim darısı sana
ecemavi kuzum tebrik ettim mi hatırlamıyorum tebrik ediyorum mezuniyetini canım kutlarım
Teşekkür ederim sanada kolay gelsin

Kolay gelsin kuzum iyiyim canım ev işleri koşturmaca devam canım
Cabuk biter inşaallah

Kızlar ayran aşı dışında bildiğiniz detoks var mı? 4 günlük ve vicdan çorbası da hariç
Varsa bildiğiniz bende arıyorum kızlar allahım çok zormuş detoks yapmak canım hep başka şeyler yemek istiyor bi de aksama yemek daveti aldim gidersem nolcak bilmiyorum

teşekür ederim kızlar ama önce 58 sonra 55 inşallah
bi kasıma kadar ne kadar gider çalışması yapayım hemen
ama önce kurban bayramı hedefi koayımda

şuan kilomu bilmiyorum ama
akşam dügünden geldim tartıldım 66 çıktım
fakat bir sürü su filan içti m , ayakta kalmak da cabası bir kaç günü net kilo çıkar ortaya ama

taze znecefil+limon+kabuktarçın+karanfil+kaarbiber den detoks suyu yaptım 2 hafta yapıcam

Teşekkür ederim canım

kaç kilo iken gitmiştin?

Vicdan çorbası nasıl oluyor abla
Vicdan Çorbası-Dilara Koçak
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir

Tarif bu canım

Tadı nasıl canım bunu olmadı bu hafta yapayım akşamları tok tutuyor mu ? bu akşam eksik olan malzemeleri alıp denemek istiyorum sonra ayran aşına geçerim

Sen görürsün sema veya ogeday performansı. Gösterirsem sende Sabri'ye gibi zorla parkuru bitirirsen şaşırma
Seni geçmek için özel öğretmeni tutsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…