şerim ben ovulasyonunu regl öncesi sanıyordum kız sonrasımıydıevet öyleymiş, takımın ablası aeben ablanın diline düşmüşüm.
ablacım selammmaeben ( çok yaş farkı yok aramızda ama, saygıda kusur etmek olmaz :) )
herkes reglde saglam artı çıkar ben ovulasyonda, cins kadınım vesselam
neyse, akşam yürüyüşten sonra sabahki kilomda çıktım, umarım sabaha kadar biraz daha ödem giderde azıcık eksi görürüm.
vay be, nelere eyvallah eder olmuşum. ah ah
Efserim her insanın sınavı farklıdır; kimi kocadan , kimi evlatdan kimi kayınvalideden ,kimi sağlıktan vs... Sınava girer senin sınavda burnuyun ucundaki akrabaların ..Haklısın kuzum eger yeri gelirse konuşacagım gelmesede unutacagım fırsat koluyorum bakalım ne zaman dökülecekler.....
Amin abla artık yoruldum sadece .....Efserim her insanın sınavı farklıdır; kimi kocadan , kimi evlatdan kimi kayınvalideden ,kimi sağlıktan vs... Sınava girer senin sınavda burnuyun ucundaki akrabaların ..
Rabbım sınavını hakkıyla verenlerden eylesin aminn...
Selammmm bacilarim..
Kürkçü dükkanına döndüm cumartesi aksami..camasir ütü temizlik alisveris derken cokk yoruldum ayaklarim agriyor resmen..
Haliyle geçmişi okuyamadim herkes iyi mi??
10 gün evde olmayinca dikkat etme olayi olmadi tabi..ozellikle Ankarada masallah her aksam birseyler yapildi..kilom artı yani..nankör kilo bemen geri geliyor..neyse saglik olsun..Antalya cok sicak nasil anlatayim pisiyoruz yani.
7.Takım Spor Yarışı Grupları
AHU'NUN FIRTINALARI
1.(TAKIM KAPTANI)Ahu060812 [/USER] 150/0/0/
2.@igdedali 300/200/120/80
3.@Nefs 300/90/220
4.@60kiloyum 40/./.
5.@Antepia27
6.@Bonus 130/60
7.@koza16 240/100
8.@ecemavi././160
9.@eflalim
10.@irmae 150/180
AUS UN KASIRGALARI
1.(TAKIM KAPTANI)Ausencia 100/170/120/300
2.@suspushanimcim 170/./211
3.@_SARAYCA_120/190/180
4.@ada81 240/200/180
5.@Efser
6.@ErSeSi
7.@masumm
8.@Sherrysherrylady 120/180
Dün aklımdan geçtin nerde bu hatun diye ...Selammmm bacilarim..
Kürkçü dükkanına döndüm cumartesi aksami..camasir ütü temizlik alisveris derken cokk yoruldum ayaklarim agriyor resmen..
Haliyle geçmişi okuyamadim herkes iyi mi??
10 gün evde olmayinca dikkat etme olayi olmadi tabi..ozellikle Ankarada masallah her aksam birseyler yapildi..kilom artı yani..nankör kilo bemen geri geliyor..neyse saglik olsun..Antalya cok sicak nasil anlatayim pisiyoruz yani.
Fatmanurum eve döndün sanırımHayırlı sabahlar hayırlı günler sevgili takımım
bi tabakta bana koy masayaGünaydınlar ... sallanmayaaan Salılar
Hadi gelin bana kahvaltıya
Heerkesin motivesi yüksek olsun hanımlaaar
Bugün öğleden sonraya kadar buralar size emanet ...
Şimdi yatak yorgan toplayıp , tekrar yapaşım sayfasını yusufla ... sonra onu bırakayım . Sonra çal çene arkadaşlarla
Hadi bi son 2 sayfaya bakayım da çıkayım
Eflalim dün diyetisyene gittinmi dr. Sonra?Ahu060812 90 dakika yürüyüş
evet öyleymiş, takımın ablası aeben ablanın diline düşmüşüm.
ablacım selammmaeben ( çok yaş farkı yok aramızda ama, saygıda kusur etmek olmaz :) )
herkes reglde saglam artı çıkar ben ovulasyonda, cins kadınım vesselam
neyse, akşam yürüyüşten sonra sabahki kilomda çıktım, umarım sabaha kadar biraz daha ödem giderde azıcık eksi görürüm.
vay be, nelere eyvallah eder olmuşum. ah ah
Gece 1 de geldik komşudan aslında benim amacım gelince sporumu yapmaktı ama adam geç gelince işler sarpa sardı benim işler iyice kızıştı spora üzülerek vakit ayıramadım yine saçımı başımı yolun artık
81.1 cıkıyorum bu tartı bir türlü oynamıyor metabolizmanın saltanatatı bitti mi ?
Günaydınnnn
kahvemi içiyorum şuanda, koşu bandına çok cnm sıkıldı eşim bakacak akşama birde netten araştırayım
aus spor yaparım dedim ama iki gündür olmuyor ,malum ben evde değilim sizler gibi çokta yorgun olunca kaldıramıyorum bünyeyi beni çıkartabilirsin cnm listeden ,ama basliycam zaten kısa sürede mutlaka
valla ahunun dediği gibi gazoz modundayım, gözlerim kapanıyor sürekli
3 günde çıkan artının bi kısmı gitti darısı geri kalanabakalım 3 günde alınanı 3 günde göndere bilecekmiyim .
bi tabakta bana koy masaya.
Kolay gelsin iyi eğlenceler ... Biliyonuz ben kankilerle olmayı pek severim
Geçen gün duramadım perşembeye parkta piknik ayarlayıp hepsini toparladım
Sende enişteden bi izin koparda ankaraya gel artık toparlanalım bi buluşma yapalım ...Hadi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?