Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaa niye onemsiyorsun bırak konussunlar sen keyfine bak niye melankoli olacaksin ki kapanma icine bu seni kemirir seni uzer seni yaralar.. ne gerek var efser deger mi onlar icin canini uzmeye motuveni dusurmeye... cook mu seviyorsun onlari ne dedikleri cook mu onemli senin icin... sen gul gec sadece anlasalarda anlamasalarda icine atma içinde tutma cunku beynin susmaz surekli konusur dalar gidersin.. guzelce duydugunu belli et bi daha adimlarini ona gore atsinlar....

Acıtan onun konusması degil benim iyi niyetimin kurbanı olmam ........
Ben kv ayni iyi niyetimin kurbani oldum... cook şükür uyandim simdi uyandigimi onlarda gördüler.... olsun ben iyi niyeyimin mükafatını alacam öbür dunyada yaaa kotu niyetli olsaydim maazallah derdim... icim rahat alacagim var keyfime bakiyorum...hasbin Allahu venimel vekil... bitti ....Allah benim vekilim )

Kuzum ben bunu ona söylesemde bana şizofreni muamelesi yapacaklar bir kafamı toplayayım bakalım ne olcak

Kuzum ben bunu ona söylesemde bana şizofreni muamelesi yapacaklar bir kafamı toplayayım bakalım ne olcak

Yaa üzülme kuzum insanoğlu yapar...
Iyi ki gördün duydun işte Rabbim daha fazla iyi niyetini kullanmalarina müsade etmedi demekki...
Böyle şeyler ser gibi gözükür ama baktığımız pencere önemli...
Sende artık farklı davranirsin.
Tamam sıkıntılı tipler belli konuşulacak gibi değiller okey....
Sadece iyi niyetini kullandirmazsin net..

Evet iyi geldi ailecek yürüdük :))
haftasonu güzel bir yürüyüş planlıyordum ama halam engel oldu. dışarı çıkamayınca da çok bunaldım. bugün öğlen azcık yürüdüm o kadar. fazla yürüyemedim sıcaktan. bir de işim vardı. akşam üzeri 20 dk lık bir tempolu yürüyüş yapacaktım onda da arkadaş arabasıyla bıraktı metroya. o da kaldı. şöyle açıla açıla yürümek istiyorum çok bunaldım. ama nerdeee

Sen bizim takimdaydin demii.
Ahu nun yanii
Evet

İnsan bazen amaçsızca sadece yürümek istiyor, hiç bir şey düşünmeden

Benimki de gelmek üzere hafif bir ağrı halsizlik yapıyoryapıyor..
Ama canım nasıl leslie istiyor anlatamam.
Biraz daha durup yapmayı planlıyorum...

İyi geceler ..
Söz verdiğim üzere menüm ...

Sabah:
2 dl tb. Ekmek
Peynir, domates
Salatalık,2 yş. Zeytin
1çy kş. Kuşburnu .

Öğle:
1 parça Izgara tavuk
Ayran. 1avuç çerez .

Ara:
2 hurma.

Akşam
Peynirli salata
Yaprak sardım sararken 3-4 çigden tadına baktım .

Ara: 1 dl karpuz.

Su: 2 lt
Spor: 1,5 saat yürüyüş

İnsan bazen amaçsızca sadece yürümek istiyor, hiç bir şey düşünmeden
aynen o moddayım eflalim

Benimki de gelmek üzere hafif bir ağrı halsizlik yapıyoryapıyor..
Ama canım nasıl leslie istiyor anlatamam.
Biraz daha durup yapmayı planlıyorum...
valla ben şöyle bağımsızca tempolu yürümek istiyorum. sonra eve gelip bir duş alıp uyumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…