Yaaa niye onemsiyorsun bırak konussunlar sen keyfine bak niye melankoli olacaksin ki kapanma icine bu seni kemirir seni uzer seni yaralar.. ne gerek var efser deger mi onlar icin canini uzmeye motuveni dusurmeye... cook mu seviyorsun onlari ne dedikleri cook mu onemli senin icin... sen gul gec sadece anlasalarda anlamasalarda icine atma içinde tutma cunku beynin susmaz surekli konusur dalar gidersin.. guzelce duydugunu belli et bi daha adimlarini ona gore atsinlar....@Ausencia canım menüm biraz bugün benim gibi dagınık
Yorumunu okudum hiç mecalim inan laf söylesemde onu anlayacak insan degiller kendi kendilerine eğlenmek için vakkit gecirmek bu gibi basit şeyler mutlu olan insancıklar işte
Rabbim bir hal caresine bakar benim bu melenkoli halim bir iki güne gecer buralarda olmazsam diye yazıyorum
Ben kv ayni iyi niyetimin kurbani oldum... cook şükür uyandim simdi uyandigimi onlarda gördüler.... olsun ben iyi niyeyimin mükafatını alacam öbür dunyada yaaa kotu niyetli olsaydim maazallah derdim... icim rahat alacagim var keyfime bakiyorum...hasbin Allahu venimel vekil... bitti ....Allah benim vekilimAcıtan onun konusması degil benim iyi niyetimin kurbanı olmam ........
Kuzum ben bunu ona söylesemde bana şizofreni muamelesi yapacaklar bir kafamı toplayayım bakalım ne olcakYaaa niye onemsiyorsun bırak konussunlar sen keyfine bak niye melankoli olacaksin ki kapanma icine bu seni kemirir seni uzer seni yaralar.. ne gerek var efser deger mi onlar icin canini uzmeye motuveni dusurmeye... cook mu seviyorsun onlari ne dedikleri cook mu onemli senin icin... sen gul gec sadece anlasalarda anlamasalarda icine atma içinde tutma cunku beynin susmaz surekli konusur dalar gidersin.. guzelce duydugunu belli et bi daha adimlarini ona gore atsinlar....
Var mı canım yapabileceğimiz bişey...Ooooffff sıyırdım düzenleyemedim
Kuzum ben bunu ona söylesemde bana şizofreni muamelesi yapacaklar bir kafamı toplayayım bakalım ne olcak
çok güzel olmuşAhu060812 90 dakika yürüyüş
Canım susma bildiğini duyduğunu söyle ve arana mesafe koy diyorum ben. Eşin ne der bu duruma. O da çok önemliKuzum ben bunu ona söylesemde bana şizofreni muamelesi yapacaklar bir kafamı toplayayım bakalım ne olcak
Evet iyi geldi ailecek yürüdük :))çok güzel olmuş
Sağol canım :))Ooo harikasin yavrum
haftasonu güzel bir yürüyüş planlıyordum ama halam engel oldu. dışarı çıkamayınca da çok bunaldım. bugün öğlen azcık yürüdüm o kadar. fazla yürüyemedim sıcaktan. bir de işim vardı. akşam üzeri 20 dk lık bir tempolu yürüyüş yapacaktım onda da arkadaş arabasıyla bıraktı metroya. o da kaldı. şöyle açıla açıla yürümek istiyorumEvet iyi geldi ailecek yürüdük :))
EvetSen bizim takimdaydin demii.
Ahu nun yanii
İnsan bazen amaçsızca sadece yürümek istiyor, hiç bir şey düşünmedenhaftasonu güzel bir yürüyüş planlıyordum ama halam engel oldu. dışarı çıkamayınca da çok bunaldım. bugün öğlen azcık yürüdüm o kadar. fazla yürüyemedim sıcaktan. bir de işim vardı. akşam üzeri 20 dk lık bir tempolu yürüyüş yapacaktım onda da arkadaş arabasıyla bıraktı metroya. o da kaldı. şöyle açıla açıla yürümek istiyorumçok bunaldım. ama nerdeee
haftasonu güzel bir yürüyüş planlıyordum ama halam engel oldu. dışarı çıkamayınca da çok bunaldım. bugün öğlen azcık yürüdüm o kadar. fazla yürüyemedim sıcaktan. bir de işim vardı. akşam üzeri 20 dk lık bir tempolu yürüyüş yapacaktım onda da arkadaş arabasıyla bıraktı metroya. o da kaldı. şöyle açıla açıla yürümek istiyorumçok bunaldım. ama nerdeee
aynen o moddayım eflalimİnsan bazen amaçsızca sadece yürümek istiyor, hiç bir şey düşünmeden
Benimki de gelmek üzere hafif bir ağrı halsizlik yapıyoryapıyor..
valla ben şöyle bağımsızca tempolu yürümek istiyorum. sonra eve gelip bir duş alıp uyumakAma canım nasıl leslie istiyor anlatamam.
Biraz daha durup yapmayı planlıyorum...
Yaparsın inşallah imkanların dahilinde.aynen o moddayım eflalim
valla ben şöyle bağımsızca tempolu yürümek istiyorum. sonra eve gelip bir duş alıp uyumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?