Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bugun napsamki
Arabada kuzucumda lokale gideyim demiştim .. Kuzum staja başladı ablaları hastanede ..

Haftayada telafi sınavlarım var hiç çalışasım yok

Dünde dip bucak temizlik yaptım ev işide az ..

Yürüyerek habuzamı gitsem acep küçük cadıyıda alıp . Tabi uyandıra bilirsem

Günaydınlar herkese

Kaptanım dün ki menüm regli de eli kulağında kendini belli etti inşallah cumaya şişi iner

Sabah; 09:00 - 1 kupa karışık bitki çayı demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:00 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon etli bezelye yemeği + 180 ml ayran
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
16:45 - 2 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + 1 dilim beyaz peynir + 1 dilim kavun + 1,5 ad.nektari

Son düzenleme:
herkese gunaydin
dunku menum
sabah
peynir zeytin ceri domates maydanoz bir dilim ekmekle klasik kahvalti
ara
turk.kahvesi
oglen
tavuk sis
yaninda bol yesillik
3 kasik kadar bulgur pilavi
aksam
bir yemek.kasigindan biraz fazla yumurtali kiyma
bir dilim ekmek

spor yok
3 lt su
yesil cay ve kiraz sapi icildi

Afiyet olsun canım çok güzel menü

Canimm benim yürüyüş bandida takur tukur ses cikarmaya basladi yagi var ama neresini yağlayacam biliyormusun bi yaglayayayim
ada bandı kaldırıp altına fısfıs sıkacaksın,döndüre döndüre heryerine fısfısla

internette satılıyor bunlardan koşu bandı yağı diye geçiyor

Yok kuzum bu sefer bırakmak yok herseferinde sanki bu diyeti sabote etmek için cerme takilip düşüyorum şimdi beni kaldıracak sizler varsınız....

Eflalim dün diyetisyene gittinmi dr. Sonra?
Canım aksilikler peşimi bırakmıyor. Dün gittim doktora zor yetiştim eşim geç geldi. Bu sabah gittim, sekreter kağıt verecekti öyle gidecektim diyetisyene, sekreter saat 9 olmuş yok. Eşimi de acil işten aradılar bekleyemeden annemgile geldim. Yarına kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…