Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen özel üretim yıldızsın canım , herkese gözükmezsin

napcaz seni daktırım ? nasıl geri getireceğiz ? söyle de yapayım heeeee
şuan cephede savaştayım.asm savaş yeri gibi.
gecici görevli hemşireminde yarın son günü hazır o varken nufus topluyorum.ayy ne oyunlar oynamışlar bana.
şimdi biraz çıktıda odadan hasta da yok takılıyorum size.saolsun beni iyi toparladı.

geldi geçti bile, ben saman alevi gibiyimdir, bi alev alır hemen sönerim

dün 1 saat yürüyüşle kaldı spor yapamadım hiç vaktim olmadı

3 gün jillian nmtz yapsam 400+400+400= 1200 gr

@masumm fotoğrafını gördüm canım, üst bölgen biraz kalın, elbiseden de öyle gözüküyor olabilir, günlük kıyafetinle çok daha fit duruyorsun çünkü..

sana jillian nmtz videosunu şiddetle tavsiye ediyorum, kolları sırtı göbeği yanları bacakları popoyu, yani her yeri çalıştırıyor, kilonda az olduğu için yapmanda sakınca olmaz bence... bunu bir düşün derim.

Ahu060812 ahucum pazartesi 1 saat yürüyüş

o oyunların şaşılacak kısmı kalmış mı hala

ciddimisin daktırım
bu ne vicdansızlık
toplanıp önce ordakileri haklayalım sonrada ankarada keyif kahvesi içelim

Sevgili kaptaniçem, bana tartıyı mı değiştirsem diye sorgulatacak boyutta bir artı ile tartıda 73 görüp iki günde, bu sabah 71 e geri iniş yapmış bulunmaktayım sana hiç duyurmadan Neden şiştim öyle bilmiyorum ama 69 gelecek inada bindirdimo yüzden bugünsebze yarın da bir ayran aşı denemesiyle getirme niyetindeyim. Buralarda, takım olmasa ben zaten 73 oldum geri, veremiyorum işte diye depresyon moduna bağlayıp yerdim herhalde ama burada takım sorumluluğu olup da bir de kaptanın sopası korkusu olunca iki günde çat diye iki kiloyu indirdim. Allah razı olsun senden bize bu sorumluluğu verip hepimizle ayrı ayrı uğraştığın için.

niğde yolu kayseriden gecer

coğrafyam zayıftır:)))

benim de bugün spor olmayacak gibi ... hadi kasırgalar açığı kapayınnnnnnnn

ya @masumm banunun benim için efsane fotosu , asansörde kankası ile yürüyüşe çıkarken eşofmanlı olan ... daldı orda dal

oklavalı pembiş olan çok tatlı görünüyor, gözüme ayrı bi güzel gözüktü,2-3 tane ondan alim ben
yemeye başlayınca yeterli gelir sanırım sarılarda başka güne kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…