- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bi görünüp kaybolan hangi yıldızdı o işte benim.
Nasıl yani kaptanım beni gruptan mı atacaksın
HeeAnlamadım tatlım .. gelenler dediğim artılar ..onu mu diyorsun deliiiiiiiiiiii :)
Ayyyy Ankara mıı beni de çağırın beni de beni deeee
kim kaptaniçem sen mi ankara mı bende geliyommmm.
şuan cephede savaştayım.asm savaş yeri gibi.sen özel üretim yıldızsın canım , herkese gözükmezsin
napcaz seni daktırım ? nasıl geri getireceğiz ? söyle de yapayım heeeee
ben sizlerin haberlerini alıyorum ablamdanmimu88 bişey duydum doğrumu ayyyy kına yapıcan mı kına??
HeeBir an tırstım Artılar beni götüremez ben onları da yerim
niğde yolu kayseriden gecerAngaralı miu demek :)
canım Ankara ya yolum ancak öyle düşecek gibi ... o da ne zaman bilemiyorum ama eşim çok istiyor . Niğde Bor ziyareti.
Ankara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .
Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..
Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .
güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına
hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.
bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .
hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....
hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))
Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .
Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))
Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimkAhu060812 ile
hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)
ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)
o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım
o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)
aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .
süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)
emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....
şuan cephede savaştayım.asm savaş yeri gibi.
gecici görevli hemşireminde yarın son günü hazır o varken nufus topluyorum.ayy ne oyunlar oynamışlar bana.
şimdi biraz çıktıda odadan hasta da yok takılıyorum size.saolsun beni iyi toparladı.
ciddimisin daktırımşuan cephede savaştayım.asm savaş yeri gibi.
gecici görevli hemşireminde yarın son günü hazır o varken nufus topluyorum.ayy ne oyunlar oynamışlar bana.
şimdi biraz çıktıda odadan hasta da yok takılıyorum size.saolsun beni iyi toparladı.
Tam anlayamadım bende ona yordum ahahah kıyamazsın diye düşünmedim değil amaBaaaaak çağırırsa diyip tüm yüzsüzlüğümle mimunun kınaya giderim ama diyeyim
deli ya , acaba öyle mi anladı dedim ? yok yahu dedim sonra .
begum75 ne yemek istiyordun mücverim emojiler geldi
Sevgili kaptaniçem, bana tartıyı mı değiştirsem diye sorgulatacak boyutta bir artı ile tartıda 73 görüp iki günde, bu sabah 71 e geri iniş yapmış bulunmaktayım sana hiç duyurmadanAnkara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .
Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..
Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .
güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına
hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.
bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .
hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....
hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))
Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .
Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))
Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimkAhu060812 ile
hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)
ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)
o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım
o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)
aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .
süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)
emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....
bende ne yaptım ablamı ve bereketli ailesini nufusuma gecirdimciddimisin daktırım
bu ne vicdansızlık
toplanıp önce ordakileri haklayalımsonrada ankarada keyif kahvesi içelim
niğde yolu kayseriden gecer
geldi geçti bile, ben saman alevi gibiyimdir, bi alev alır hemen sönerim
dün 1 saat yürüyüşle kaldı spor yapamadım hiç vaktim olmadı
3 gün jillian nmtz yapsam 400+400+400= 1200 gr
@masumm fotoğrafını gördüm canım, üst bölgen biraz kaldın, elbiseden de öyle gözüküyor olabilir, günlük kıyafetinle çok daha fit duruyorsun çünkü..
sana jillian nmtz videosunu şiddetle tavsiye ediyorum, kolları sırtı göbeği yanları bacakları popoyu, yani her yeri çalıştırıyor, kilonda az olduğu için yapmanda sakınca olmaz bence... bunu bir düşün derim.
Ahu060812 ahucum pazartesi 1 saat yürüyüş
oklavalı pembiş olan çok tatlı görünüyor, gözüme ayrı bi güzel gözüktü,2-3 tane ondan alim benBaaaaak çağırırsa diyip tüm yüzsüzlüğümle mimunun kınaya giderim ama diyeyim
deli ya , acaba öyle mi anladı dedim ? yok yahu dedim sonra .
begum75 ne yemek istiyordun mücverim emojiler geldi
ama aynı yerde değilsiniz ki yoksa aynı yerdemisiniz?bende ne yaptım ablamı ve bereketli ailesini nufusuma gecirdim
bi an ekşın yaşadın mortimTam anlayamadım bende ona yordum ahahah kıyamazsın diye düşünmedim değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?