Ahahah Begüş şeker ilacıyla tatlı iştahının arasındaki bağı nasıl buldunevet seni seni bihterimi ayy nehirimi
uff nill bazen vuruyo işte napayım ki,içten gelen bişeyinan düşünmekten işime konsatre olamıyorum,aslında şeker ilacına başlamayı düşünüyorum belki isteklerimi kısıtlar diye
ben jillianın 6s 6 w si daha kolay, zor olan nmtz sini yapayım da, daha çok inceleyim diyorum
Begüş bende o durumdayım şahsenevet seni seni bihterimi ayy nehirimi
uff nill bazen vuruyo işte napayım ki,içten gelen bişeyinan düşünmekten işime konsatre olamıyorum,aslında şeker ilacına başlamayı düşünüyorum belki isteklerimi kısıtlar diye
sen kuğu gibisin mimuukınasızzzz olmazzzz :)
adres belli istanbul ama vaktimiz var daha şimdilik adını koyduk sadece :) biraz toparlanmak lazımmm
oooo kızlar ama bunlar çok güzel beni gölgede bırakacak takım üyeleri
alalım ya o zaman ne bekliyoruz kiBegüş bende o durumdayım şahsen ilaçlar dolapta bekliyor. Frenlemek için almayı düşünmüyor değilim açıkcası
Canım gerçekten istek azalıyor bir dönem insülin direnci için kullanmıştım yeme isteğim oldukça azalmıştıAhahah Begüş şeker ilacıyla tatlı iştahının arasındaki bağı nasıl buldun
sen kuğu gibisin mimuu,yanında nedimelerin oluruz biz
bide topuklu giyince aşağıya doğru bakarsın kim var ne giymiş diye
Hiç bilmiyordumCanım gerçekten istek azalıyor bir dönem insülin direnci için kullanmıştım yeme isteğim oldukça azalmıştı
Di.....min mi adı canım? Ciddi ciddi düşünüyorum. Ramazan dan beri iştahım fena açıldı özellikle dediğin gibi tatlı şeylere karşıalalım ya o zaman ne bekliyoruz ki
yıllardır bi tek şu tatlı isteğine karşı koyamadım ama o ilacı kullandığım dönemlerde çok daha başarılıydım bu konuda
Estağfurullah kuzum her bünyede aynı tepkiyi veriyormu ilaç bilmiyorum ama bende gerçekten iştah azalması yapmıştı. O zamanlar insülin direncim yüksekti. Şu an normal ama bilemiyorum kararsız kaldım
İlginç bazı ilaçlar etki ediyor tabi ki ama tatlı isteğini azalması güzelmişEstağfurullah kuzum her bünyede aynı tepkiyi veriyormu ilaç bilmiyorum ama bende gerçekten iştah azalması yapmıştı. O zamanlar insülin direncim yüksekti. Şu an normal ama bilemiyorum kararsız kaldım
yaaaaNare83 senin kanka diyince aklıma geldi ..sen deli gibi ıf ten eriyosun kadın sana demişti ya ..bi veremedik şu kiloları
sen kuğu gibisin mimuu,yanında nedimelerin oluruz biz
bide topuklu giyince aşağıya doğru bakarsın kim var ne giymiş diye
harbiden heeee , platform topuk 23 pont alsam ... 186 olurum .... mimu da babet giyse oldu bu iş
harbiden heeee , platform topuk 23 pont alsam ... 186 olurum .... mimu da babet giyse oldu bu iş
Di.....min mi adı canım? Ciddi ciddi düşünüyorum. Ramazan dan beri iştahım fena açıldı özellikle dediğin gibi tatlı şeylere karşı
Estağfurullah kuzum her bünyede aynı tepkiyi veriyormu ilaç bilmiyorum ama bende gerçekten iştah azalması yapmıştı. O zamanlar insülin direncim yüksekti. Şu an normal ama bilemiyorum kararsız kaldım
Aynen kuzum. Dr. larımız yardımcı olursanız seviniriz.düğünde mimuu babet giyecek hayal gücün çok güçlü
aa nehir ben neler çektim o tatlı isteğinden bilsen o ilaç olmasa toparlayamazdım heralde
aynen o ilaç bendekide
daktırıma sorsak ya o bilir
bende iştah azalması yapmadı sadece tatlılara karşı açık iştahım kapanmıştı
daktırlarıma soralım ne diyecekler bakalım
kelebekolacam irmae
düğünde mimuu babet giyecek hayal gücün çok güçlü
aa nehir ben neler çektim o tatlı isteğinden bilsen o ilaç olmasa toparlayamazdım heralde
aynen o ilaç bendekide
daktırıma sorsak ya o bilir
bende iştah azalması yapmadı sadece tatlılara karşı açık iştahım kapanmıştı,kapanmıştı değilde azalmıştı diyelimbendeki iştaha tıpta çaresiz
daktırlarıma soralım ne diyecekler bakalım
kelebekolacam irmae
o istek öyle bişeyki kafa dağıtmakla olmuyor birde,yemeyince titreme gelirdi bana olduğum yerde kalırdımBende de tatlı isteği fazlaca bazen unutmaya çalışıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?