Bende spor yapacağım canım bu akşam nasipseBu aralar fırtınaların etkisiyle bense ikiye katladım sporu ama mezun olnca kasmiyorum vucudum şekillensin alışveriş zamanı sonucta kacamak yapmiyorum yerken
O bıçağı hemen yerine bırak lokumun üzerinede 1damla çamaşır suyu (hayrişin metodu)Selam herkese. Ayda bir inatçı keçi moduna giren bünyemle savaşmaya devamgram gram iniyorum birkaç gündür. ha gayret, yarından itibaren eksileri görmeye başlayacağım diye düşünüyorum. içim dışım protein oldu kaç gündür ama. son iki gün bi detoks mu patlatsam ne yapsam hala karar veremedim. böyle artılarla boğuştuğum haftalarda motivasyonum da düşük oluyor. az önce tezgahın üstündeki lokum onu yememi söylüyordu. elim bıçağa gitti, yarısını bölüp yiyecektim. sonra yavaşça bıraktım bıçağı.
Al bendende o kadar ama el mahkum listede olunca ben duramam buda benim huyum benden yana zeval gelmesinBende spor yapacağım canım bu akşam nasipsehavalardan mıdır nedir acayip halsizim
O bıçağı hemen yerine bırak lokumun üzerinede 1damla çamaşır suyu (hayrişin metodu)
Haklısın canım herşeyden önce kendimiz için tabiAl bendende o kadar ama el mahkum listede olunca ben duramam buda benim huyum benden yana zeval gelmesin
b12 mi düştü acaba?Bende spor yapacağım canım bu akşam nasipsehavalardan mıdır nedir acayip halsizim
b12 gayet yüksekti canım bir anda o kadar düşemez D vitamini ya da demir olabilir onlarında icabına bakacağımb12 mi düştü acaba?
hemen hemen bak acilenb12 gayet yüksekti canım bir anda o kadar düşemez D vitamini ya da demir olabilir onlarında icabına bakacağım
ben ben benAusenciaaaaaaaaaaaaa geldiiiiiiiii Hanımmmmmmmmmmm
5 dk da moral verilir .. kapınızda motive edilir ...
Afiyet olsun mortiben ben ben
bana şeedermisin
moralden ziyade dayağa ihtiyacım var,iştah patlaması yaşıyorum öğlen süper bi yemek yedim ama hala açım gibi habire bişeyler yiyesim var,galiba yedim de
sağol mortiAfiyet olsun mortiBen eti form getirdim yanımda bir kaç tane ondan attım ağzıma açlığımı bastırmayı böyle buldum dene derim
Bazen bana da oluyor öyle dünyayı yesem doymayacakmışım gibisağol morti
eti form muönüme dünyayı koy yerim şimdi
Sende enişteden bi izin koparda ankaraya gel artık toparlanalım bi buluşma yapalım ...
Banuyuda düşünün cumartesi olsun olarmı.
evett abla bögek , sırt ve kollarım var 8 kiloda onlarda gider sanırım
Günaydınlar herkese
Kaptanım dün ki menümregli de eli kulağında kendini belli etti inşallah cumaya şişi iner
Sabah; 09:00 - 1 kupa karışık bitki çayı demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:00 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon etli bezelye yemeği + 180 ml ayran
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
16:45 - 2 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + 1 dilim beyaz peynir + 1 dilim kavun + 1,5 ad.nektari
herkese gunaydin
dunku menum
sabah
peynir zeytin ceri domates maydanoz bir dilim ekmekle klasik kahvalti
ara
turk.kahvesi
oglen
tavuk sis
yaninda bol yesillik
3 kasik kadar bulgur pilavi
aksam
bir yemek.kasigindan biraz fazla yumurtali kiyma
bir dilim ekmek
spor yok
3 lt su
yesil cay ve kiraz sapi icildi
Günaydınn kızlarrr hayırlı musmutluu sabahlarınızz olsunn
Sagol Fatmacimm..iyiyim şükür..takima döndün mü artik :))
Yok kuzum bu sefer bırakmak yok herseferinde sanki bu diyeti sabote etmek için cerme takilip düşüyorum şimdi beni kaldıracak sizler varsınız....
günaydın fıstıklar geçmiş birikmiş direk günümüzden daldım konusunun ortasına işler biraz yoğun sizler nasılsınız :)
Günaydın herkese
Sabah tartımla münakaşa halindeydik. +300Bi ödem durumum var ama çözemedim sebebini. Önceki gece pek uyuyamadım. Bi de yol yaptım o kadar. Ondandır diye tahmin ediyorum ama canım da sıkılmadı değil. Bugün ödem atıcı çaylarla haşır neşir olayım
Günaydın kızlar,
bugün evden çalışmamın karşılığı olan ilk mayışımı aldım, mutluyum gururluyum.
ofise pazartesi geçiyorum, haydi hayırlısı bakalım. odam masam hazırmış.
@masumm ne kadar güzel olmuşsun kız ayy ben senin gibi incelsem bana yeterdi aslında. ama 1 beş kilo versen manken olacaksın valla manken.
çok güzelsin bacımm çokk !
Ausencia dün bir de eşimin pastadan da yedim, düne göre çok güzel eksilerim var, ama tabi bu ovulasyon şişliğinin inmesidir diyorum, şımarmak yok, yürüyüş çok işe yarayacak gibi, umutlandım. akşam hatta kaslarım agrıyor 1 gün ara versem de kasları dinlendirsem mi dedim. eşim dinlen tabi dedi oda lazım. sonra dedim ki ayy ya ben şimdi o pastayı nasıl yakacam ay yürüsem ne iyiydi filan derken eşim dedi ki belli oldu sen rahat edemicen hadi git ben eceye bakarım .. gittim yürüdüm iyi geldi.. sonrasındaki yorgunluk çok güzel geliyor. ama kendime bi ayakkabı alacağım yürüyüş için güzelinden. ya da tabanlıkta oalbilir.
@aeben cim aslında ovulasyonun türkçesi yumurtlama ama ben bu kelimeyi kullanınca tavuk gibi hissediyorum kendimi
bir tavuk gibi yumurtladığını bilmek çok tuhaf oluyor
neyse, ben reglde de şişerim ama ovulasyonda daha çok. herkes foss diye iner ya reglden sonra ben de senin gibi şişerim.
reglin 6. günü gibi en hafif zamanlarımdan biridir. sonrası malum.
belli ki sende ovulasyonda şişenlerdensin. karnım bile şişiyor benim, malum bagırsak sıkıntıları ve wc sorunu da oluyor.
cinsim demiştim dimi
Canım moralimi bozma biraz ödem attıracak şeylere yoğunlaş, sanırım sıaklar falan da etkiliyor ben de acayip şiştim, şimdi kaptan hücceten kalpten gitmesin diye yazamıyorum kaç kilo artıyı gördüğümü de :), onu bile çok güzel bir biçimde indirdi detoks. Ben vicdan çorbası ile dukan içeceği yapmıştım, ikinci günde miss gibi etkiledi, sen de canını sıkma biraz detoksla toparlarsın. :)
Hazır oradayken daha fazla in çık :))
Motivasyonum süper kaptan merak etme
Küçük insanlar, küçük hesaplar, büyük dertler. Vayy ben bu sözü kullanırım
o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)Selam herkese. Ayda bir inatçı keçi moduna giren bünyemle savaşmaya devamgram gram iniyorum birkaç gündür. ha gayret, yarından itibaren eksileri görmeye başlayacağım diye düşünüyorum. içim dışım protein oldu kaç gündür ama. son iki gün bi detoks mu patlatsam ne yapsam hala karar veremedim. böyle artılarla boğuştuğum haftalarda motivasyonum da düşük oluyor. az önce tezgahın üstündeki lokum onu yememi söylüyordu. elim bıçağa gitti, yarısını bölüp yiyecektim. sonra yavaşça bıraktım bıçağı.
tünaydın hanımlar, biraz keyifsizim dün gece biraz kaçamağım oldu, gerilince böyle oluyorum demek ki, ama sabah Cumaya göre -100 gr dım, bu gün yine pür dikkat devam tabi ki....
Al bendende o kadar ama el mahkum listede olunca ben duramam buda benim huyum benden yana zeval gelmesin
ben ben ben
bana şeedermisin
moralden ziyade dayağa ihtiyacım var,iştah patlaması yaşıyorum öğlen süper bi yemek yedim ama hala açım gibi habire bişeyler yiyesim var,galiba yedim de
Ayyyy Ankara mıı beni de çağırın beni de beni deeeeAnkara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .
Nasıl yani kaptanım beni gruptan mı atacaksınAnkara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .
Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..
Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .
güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına
hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.
bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .
hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....
hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))
Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .
Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))
Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimkAhu060812 ile
hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)
ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)
o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım
o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)
aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .
süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)
emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?