Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tünaydın hanımlar, biraz keyifsizim dün gece biraz kaçamağım oldu, gerilince böyle oluyorum demek ki, ama sabah Cumaya göre -100 gr dım, bu gün yine pür dikkat devam tabi ki....

O bıçağı hemen yerine bırak lokumun üzerinede 1damla çamaşır suyu (hayrişin metodu)

Ausenciaaaaaaaaaaaaa geldiiiiiiiii Hanımmmmmmmmmmm

5 dk da moral verilir .. kapınızda motive edilir ...
ben ben ben
bana şeedermisin
moralden ziyade dayağa ihtiyacım var,iştah patlaması yaşıyorum öğlen süper bi yemek yedim ama hala açım gibi habire bişeyler yiyesim var,galiba yedim de

ben ben ben
bana şeedermisin
moralden ziyade dayağa ihtiyacım var,iştah patlaması yaşıyorum öğlen süper bi yemek yedim ama hala açım gibi habire bişeyler yiyesim var,galiba yedim de
Afiyet olsun morti Ben eti form getirdim yanımda bir kaç tane ondan attım ağzıma açlığımı bastırmayı böyle buldum dene derim

Sende enişteden bi izin koparda ankaraya gel artık toparlanalım bi buluşma yapalım ...
Banuyuda düşünün cumartesi olsun olarmı .

Ankara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .

evett abla bögek , sırt ve kollarım var 8 kiloda onlarda gider sanırım

Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..

Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .

güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına

Günaydınn kızlarrr hayırlı musmutluu sabahlarınızz olsunn

hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.

Sagol Fatmacimm..iyiyim şükür..takima döndün mü artik :))

bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .

Yok kuzum bu sefer bırakmak yok herseferinde sanki bu diyeti sabote etmek için cerme takilip düşüyorum şimdi beni kaldıracak sizler varsınız....

hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....

hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın fıstıklar geçmiş birikmiş direk günümüzden daldım konusunun ortasına işler biraz yoğun sizler nasılsınız :)

güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))

Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .

Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))

Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimk Ahu060812 ile

hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hazır oradayken daha fazla in çık :))

tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)

Motivasyonum süper kaptan merak etme

ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)

Küçük insanlar, küçük hesaplar, büyük dertler. Vayy ben bu sözü kullanırım

o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım

o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)

tünaydın hanımlar, biraz keyifsizim dün gece biraz kaçamağım oldu, gerilince böyle oluyorum demek ki, ama sabah Cumaya göre -100 gr dım, bu gün yine pür dikkat devam tabi ki....

aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .

Al bendende o kadar ama el mahkum listede olunca ben duramam buda benim huyum benden yana zeval gelmesin

süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)

ben ben ben
bana şeedermisin

emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....

Nasıl yani kaptanım beni gruptan mı atacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…