- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Allah göstermesin canım ne kötü oluyormuş öyleo istek öyle bişeyki kafa dağıtmakla olmuyor birde,yemeyince titreme gelirdi bana olduğum yerde kalırdım
öhöm öhöm kaçırdım metformin den mi bahsediliyor.
masum günde kaç kere,ne zaman ve kaç mg alıyosun peki?eger mtforminse kızlar bahsettiginiz ben içmediigmde eksilkigini hissediyorum
yeme krilerim başlıyor , iştahla baş edmiyorum
ara sıra bırakıp balıyorum 15 gündür yine içmiyordum tekrardan başladım
masum günde kaç kere,ne zaman ve kaç mg alıyosun peki?
ben uzun süre alıncada bu sefer şekerimi düşürmeye ve yeniden titretmeye başlamıştı beni doktora danışmadan bırakmıştım ilacı
hangi öğünlerde alıyosun sabah ve akşam yemeğinden sonramıgünde 2 kez 500 mg
benimki ,
Deneyim bakalım 2 gün ara vereyim cuma devam :)Açıkcası 1-2 gün ara ver derim spor sonrası kilo genelde fazla çıkar en azından spordan mı anlamış olursun boşa moralin bozulmaz
hangi öğünlerde alıyosun sabah ve akşam yemeğinden sonramı
Adı nedir ne içiyorsunuz siz bende de oluyor bende mi içsemgünde 2 kez 500 mg
benimki ,
Adı nedir ne içiyorsunuz siz bende de oluyor bende mi içsem
Okuyorum sizi bilgisayardan.
Okuyorum sizi bilgisayardan.
Ama morelim zıfır zıfır .
O kadar yuruyus yap yeme icme arti cik .
Niye boyle anlayamiyorum.
Yediklerim de ortada spor desen onu da yapiyorum eksigi yok fazlasi var(( ;(
bu fark eksi mi artı mı ortimO öve öve yere göge sıgdiŕamadıgim tardı benim gibi dagıldı yaa her iniş cıkısta bir kilo fark cıkartıyor gercek kilomu bimiyorum
Dün sadece yüzmüştüm. Bugün yapmayayım mı yani ? Ausum spor yapmayınca yediklerimbana kalıyormuş gibi geliyor.Ankara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .
Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..
Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .
güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına
hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.
bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .
hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....
hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))
Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .
Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))
Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimk @Ahu060812 ile
hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)
ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)
o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım
o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)
aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .
süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)
emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....
Ausum dün sadece yüzdüm. Bugün yürümeyim mi yani ? Beni yarışta saf dışı bırakmak için değil di mi güvenebilirim yaniAnkara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .
Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..
Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .
güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına
hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.
bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .
hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....
hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))
Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .
Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))
Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimk @Ahu060812 ile
hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee
tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)
ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)
o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım
o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)
aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .
süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)
emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....
yüzme, yürüme kuzum bu aralar yoksa şişersin bak, ablalarını dinleDün sadece yüzmüştüm. Bugün yapmayayım mı yani ? Ausum spor yapmayınca yediklerimbana kalıyormuş gibi geliyor.
Ausum dün sadece yüzdüm. Bugün yürümeyim mi yani ? Beni yarışta saf dışı bırakmak için değil di mi güvenebilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?