Mimuş kız benim hiç haberim olmadıya senin manitandan
Canımmm rabbım hayırlı eylesin . İki cihan saadetin olsun inş
Not : saadet demişken nic degiştirmiş o cadıda sanırım o naptı öküzünü acep ?
82 ile baslayıp her tardıkdıgimda 1 kilo eksiliyor bir ara 78 idim iyice salaklaştı hangisi dogru onu bilmiyorumbu fark eksi mi artı mı ortim
Galiba canım ondan birde esimde tartılıyor sinir oluyorum annem dediği gibi beyni karısmışefser sık tartılmaktan oluyor cnm o benimde öyleydi son zmanlarda
Bitmeden degiştim hatta kilom kaccccccccccccòhayal gücümün muhteşemliğini yazdığım dizi senaryolarından ne çabuk unuttun
Banuuuuuuuuuuuu ...yaz bitiyor yazzzz ... hedefe az kalınca bi saldın heee ...
55 mellibeş o senin bileceğin iş ....ama ben sende bu yaz sonu 59 u görmek istiyorummmm
İçler dökülmüş ...
Organik gıdalara gömülünmüş...
hala da gelmiş....
tamam artık diyete hazırız
in çık in çık kafayı yedi tartılareski miydi ? pil durumu ne ?
1.si alışık olmadığın spor yapmış olabilir ...
2.si regl in yakın mı ?
3.sü ummadığın masum bir yiyecek/içecek ödeme sebep olmuştur .
tatlım yürüyüş yap .. ama hani tırmanmalı hoplamalı bol aksiyonlu sporlar yapmış olabilir .
bende bugün misafir , gir çık derken spor hala nanay ...farkı kapamam merak etme :)
ayy bende yok diyeceğim yeminle ıslak odunla kovalayacak beni kızlar
Hanımlar bende hipogilisemi var ve bu gibi ilaçları dr bana tavsiye etmedi ..aynen daktırım
değerli bilgilerinizden yararlanmak isteriz
Bu kadına bu elbisemi olmamıs sanki üst bedeni ince ve uzun biri giymeliki boynu aşagı cekmesin ....Geçen gün bahsettiğim kızıma ısmarladıgımız elbise buydu tabi bize gelen benzemiyor buna orası ayrı :
Eki Görüntüle 2019441
Evet işte herkeste insülin fazla salgılanmıyor .. Benim hipogilisemim olsada insülin fazlalıgım yoktu birde butür ilacı alınca insülün dip yapıyor mazallah..valla bu soru beni aşar nehircim bilemeidm
benim yatkınlıgım var , insülinim yüksek dr vermişti
hadi bakalım ben çıkar ...
Akşam görüşürüzzzzzzzzzzzz ....
AUSUN KASIRGALARI
Bi siz kaldınız güzeller ... bizim takımdan ayrılan ayrılana .... bende de bugün spor yok ...hadi bakalımmmmmmmmmmmmm
Arada duraklama normaldir suspuscumOkuyorum sizi bilgisayardan.
Ama morelim zıfır zıfır .
O kadar yuruyus yap yeme icme arti cik .
Niye boyle anlayamiyorum.
Yediklerim de ortada spor desen onu da yapiyorum eksigi yok fazlasi var(( ;(
Ayy ben diyete başlayamadım başlayamayınca yazmaya utandımbiii ceeee dedi , tam gaz geldim dedi ... kayıplara karıştı yineonu da böyle kabullendik littlecoffeedoc
Abla ben o öküzden kurtuldum 2 aydır hayatıma yalnız devam ediyorum şükürMimuş kız benim hiç haberim olmadıya senin manitandan
Canımmm rabbım hayırlı eylesin . İki cihan saadetin olsun inş
Not : saadet demişken nic degiştirmiş o cadıda sanırım o naptı öküzünü acep ?
Sagolasiniz ama bilmiyorum yaaa spor da yapmadim ;(Arada duraklama normaldir suspuscumazimle devam edersen sen kazanırsın
Sagolasin bonus.Gecmise bakmadim ama baska bi sorun yoksa sporu azaltabilirsin.
Diger topikten biliyorum bazen cok spor yapan arkadaslar bu durumda oluyolar.
Kilo vermesede sıkılaşıyor ama fucut hic moralini bozma ve dipdiri oldugunu hisset
Abla ben o öküzden kurtuldum 2 aydır hayatıma yalnız devam ediyorum şükür
mimu88 hayırlı olsun canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?