Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 kızılcık sopası geliyor bak bilesin artık .....
BU hafta o 69.9 la gelmezsen , benden köşe bucak kaç anacım.

Nefs akşam karbonu çok olmuş güzelim ...

ErSeSi spor önemli ya .. yarıştan çıkarırız o sorun değil de ... kendin için spora zaman ayır .
Bantla yapıştırma diyorsun sanırım , Yusufunda öyle dikişsiz bir yarası vardı .. havuza girebilir mi bilemedim ?
Menün güzel ama tam tersi olmalı ..sen sabah öğle kıtlık gibi yapıp akşam daha çok yiyorsun .

Nego evet karbon ekmek , kilo azaldıkça miktarda azalmalı ... sabah 2 ... öğle 1 ..akşam 0 ... çok daha iyi senin için .

igdedali heeeeeeeee izin günü bugün ... yemekten izinliyiz herkes açlıktan girememiş sabah

@masumm 46575857854545745 en sevdiğim diyet , 3 günde 3 kilo verdiyor diyorlar

aeben

Antepia27 Efser günaydınnnnnnnnnnnnnnn .evlatlarınız hakkında hayırlısı olsun

Unuttugum menuyu yazayim.
Menu sayilmaz ama ne yedigimi biliyorum sonucta.

Sabah 10:00
Tereyagli peynirli tuzlu helva (yöresel)
Olcusunu bilemiyorumki kesip yedim
Tahmini 4-5 kasik olabilir belki

Öglen 13:00
Ayni helvadan daha az yedim.
1 hurmayla çay

Aksam
1 kase yayla corbasi
1 kucuk tabak semizotu
1 kasik domatesli makarna

10:00 da
Kucuk tabakla karpuz 4 dilim falan

Su 1,5 litre, 1 fincan kiraz sapi yesil cay
Spor 20 dk yuruyus
Ausencia Ahu060812
Duzensiz oldugunun farkindayim ama helva 1200 km yoldan bana gelmis onu yiycektim yani :) onu yedigim icin baska bisey yemedim zaten tok tutuyor.
Hafif bir arti gordum ama cumaya gore eksideyim yarin onuda atarim ins

Vay uykucu seni 8 saat uyumuşsun bu rekormu yoksa

Tamam canım sade sabah yesem de olur sorun değil

Sen keyifli uyanmışsın tartı yüzüne gülmüş gibi
Günaydın

tartım güzel evet , çoooooook iyi değil ama bu kiloya göre kötü hiç değil ...devasa gitmesini beklemiyorum bu hafta 1 kg yeter

efser tartı mesajını okudum ... kafa karışan bir şey yok ... eski / yeni tartı arasında 2.8 kilo farkı çıkmış hem sabah hem akşam .

Yeni tartın 2.8 fazla tartıyor ya da eski tartın 2.8 eksik tartıyordu

geçen cuma kilona 2.8 ekleyeceğiz , verdiğini onun üzerinden hesaplayacağız .. bundan sonra da yeni tartında tartılıp , eski tartı ile kafanı karıştırmayacaksın güzelm

Benim de kardeşim girdi. O da çok gerilerde. Ankara hukuk istiyordu. Olmadı. 2. senesi bir de. Yine güzel bölümler geliyor ama bir daha hazırlanacam diyor bakalım.Gel meslektaş olalım diyorum ama kısmet. Hepsinin hakkından hayırlısı olsun. sistem öyle kötü ki üniversiteye gidince de bitmiyor. 1 yıldır mezunum atama yok. Tablo çok karamsar geliyor.

Cocuklarin haklarinda hayirlisi olsun.
Ben sinav olayini anlayamiyorum.
Cocuklarin en guzel zamanlari hep bi sinav stresiyle gciyor.
Ilkogretim de ayri lise de ayri...
Bu arada bende size katiyorum.
Benim de bi meslegim var ama cocuklarim buyusun oyle calismayi dusunuyorum.
Simdilik evimin sultaniyim...

Suan odasına girdim uyanmış bu saatte hiç kalkmaz almış eline kitabını surat beş karış galiba bu gün depresyon modunda
Hoşlandıgı şeyleri yap belki biraz morali düzelir...
Kadının calısması konusunda ben altın bilezigin kolunda olsun soraki sey onlarin isiyatifine kalmıs derim şartlar musayit olursa kendini yıptratmasinlar ama hityacta varsa tabikide çalışsın....

Yok canım hala ilacım alınacak basarken tera bir hareket yaptım, inşaallah çabuk geçer.
Kendime ilgi alanı oluşturmama fırsat verse aynen her şey farklı olurdu, her anlamda kısıtlıyor. Yüzme kursuna gideyim diyorum yok diyor, Arapça kursuna gideyim diyorum yok diyor, o kadar çok kısıtlıyor ki. Benim gibi özgür yetişmiş biri için zulüm. İtiraz ettiğim için bütün çatışmamız. Yoksa he he demeyi artık yüreğimde ağırlığını hissetmeyi bırakalı çok oldu. Yine de insan bir yere kadar dayanıyor. Sürekli eleştirir, tenkit eder. Hiç bir konuda takdir etmez. Ne anneliğimi beğenir ne başka şeylerimi. Onun istediği gibi her dediğine evet diyen susan bir eş olsam rahatlar. Annesi gibi bor köle istiyor.

Gerçekten öyle. İlkokuldan başlıyor çocuklar sınavlara hazırlanmaya. teoglar lysler kpssler alesler. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Çocuklar sınavlara hazırlanmaktan çocukluğunu gençliğini yaşayamıyor

Off eflalim bir susmayanda benim seni sevgiyle selamliyorum :))

Boyumu gecti büyük kiz 18 yaşında ablası
Gelecek sene oğlan teoga hazırlanacak küçük ilk okula başlıyacak benide yorucu bir yıl bekliyor

hayrişim pikolojiyi tavsiye edermisin bi seçeneğimizde o . İş imkanı yada okuması konusunda sıkıntılımı ?

Gerçi iş imkanı hangi meslekte varki ? Büyük kızımın odyoloğ olacak inş . Şimdi stajda , iş imkanı ve maaşı çok iyi diye tercih ettik ama şimdi onda bile iş imkanı zor görünüyor devlette ..

kızlar günaydın
yakını sınava girenler sizlere bidaha günaydınçocukların hakkında gerçekten hayırlısı olsun herkes ister en güzel puanları almayı ama herşey birazda olacağına varıyo sanırım,seneye benim oğlumda sınava girecek stresi şimdiden sardı,tabikide herşeyin hayırlısı olsun önce

Antepia27 aeben Efser igdedali hayırlısıyla inşallah istedikleri olan güzel bir bölüme yerleşti haberlerinide alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…