Vay uykucu seni 8 saat uyumuşsun bu rekormu yoksaUyusuuuuuuuun da küçülsünnnnnn ninnnnniiiiiiiiiiiii
Tıpış tıpışşşşşşşşşş yürüsün ninnnnnnnnnnniiiiiiiii
Leptini de çalışsııııııııınnnnnnn ninnnnnnniiiiiiiiii
Hu hu hu
24:00 de uyuyup sabah 8 de , o da eşimin alarmına uyanan ausdana gibi uyumuşum yani .
Ve bu kadar uyumayı hiççççç sevmem , ayılamam bir türlü
Neyse birazdan Yusufu bırakmaya çıkacağım , kendime gelirim .
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tamam canım sade sabah yesem de olur sorun değilAhu060812 kızılcık sopası geliyor bak bilesin artık .....
BU hafta o 69.9 la gelmezsen , benden köşe bucak kaç anacım.
Nefs akşam karbonu çok olmuş güzelim ...
ErSeSi spor önemli ya .. yarıştan çıkarırız o sorun değil de ... kendin için spora zaman ayır .
Bantla yapıştırma diyorsun sanırım , Yusufunda öyle dikişsiz bir yarası vardı .. havuza girebilir mi bilemedim ?
Menün güzel ama tam tersi olmalı ..sen sabah öğle kıtlık gibi yapıp akşam daha çok yiyorsun .
Nego evet karbon ekmek , kilo azaldıkça miktarda azalmalı ... sabah 2 ... öğle 1 ..akşam 0 ... çok daha iyi senin için .
igdedali heeeeeeeee izin günü bugün ... yemekten izinliyiz herkes açlıktan girememiş sabah
@masumm 46575857854545745 en sevdiğim diyet , 3 günde 3 kilo verdiyor diyorlar
aeben
Antepia27 Efser günaydınnnnnnnnnnnnnnn .evlatlarınız hakkında hayırlısı olsun
Sen keyifli uyanmışsın tartı yüzüne gülmüş gibi
Günaydın
Vay uykucu seni 8 saat uyumuşsun bu rekormu yoksa
Tamam canım sade sabah yesem de olur sorun değil
Bizimde sonuçlar moralimizi bozdu ama oğlum duygularını pek göstermiyor ama bizim canımız iyi sıkıldı
Ne diyelim haklarına hayırlısı olsun inşallah
Aldığı puan değildi hakkıyla çalışmadığına kızıyorum
Kalp kalbe karşı beraber yazmışız ..
Sonuçlar beklentilere göre oldugundan moraller bozuk sanırım dimi ?
Benim kız çok soru çözmüştü doğrularıda çok ama yanlışda çok olunca sıralamayı alagıya çekememiş yine 100 binlerde bizim kriter var birde ankara içi olması lazım o yüzden istediği bölümler tutacakmı bakalım .
Haklarında hayırlısı ...
Hep söylüyorum ama laf anlatılmıyor bu yaşta çoçuklara ...
Büyük kızımdan biliyorum herşey olacagına varıyor ...
Cocuklarin haklarinda hayirlisi olsun.Benimde dilimde tüyler bitti söylemekten : iyi ve hayırlı sonuç illa başarı sırasında değil ... Rabbım 2 cihan mutlulugu huzuru versin ..Amin.
Hangi meslekte mutlu olacakları bellimiki yoooo yada kız çoçugu aceba çalışacakmı oda var( ben bayanların mecbur kalmadıkça çok çalışması taraftarı değilim yanlış anlaşılmasın ama kadına özgürlük değil eziyet olarak görüyorum ev ve çoçuklar zaten kadına büyük sorumluluk o çoçuklar bakıcıda değil ana elinde şekillenmeli )
Tabiki okuyup meslek sahibi olmalılar bu ayrı bir konu ...
Suan odasına girdim uyanmış bu saatte hiç kalkmaz almış eline kitabını surat beş karış galiba bu gün depresyon modundaBenimde dilimde tüyler bitti söylemekten : iyi ve hayırlı sonuç illa başarı sırasında değil ... Rabbım 2 cihan mutlulugu huzuru versin ..Amin.
Hangi meslekte mutlu olacakları bellimiki yoooo yada kız çoçugu aceba çalışacakmı oda var( ben bayanların mecbur kalmadıkça çok çalışması taraftarı değilim yanlış anlaşılmasın ama kadına özgürlük değil eziyet olarak görüyorum ev ve çoçuklar zaten kadına büyük sorumluluk o çoçuklar bakıcıda değil ana elinde şekillenmeli )
Tabiki okuyup meslek sahibi olmalılar bu ayrı bir konu ...
Yok canım hala ilacım alınacakAyagınını burktun eflalin geçmiş olsun ..
Başladınmı d ve kan ilaçlarına ?
Geçen gün yazacaktım unutuyorum ...
Senin sınav konusunda
Eş ve evlat en zoru...
Bizim türk toplumu biliyorsun erkek egemen bir toplum eşlerin çoguda narsist malesefki ... Bunda biz annelerinde etkisi oldugunu düşünüyorum ne yazıkkı.
Bende bu kız antidepresanları niye kullanıyo diyodum
Piskologun tavsiyesi canım; kendine daha çok vakit ayır , karşındakini oldugu gibi kabul et , degiştirmeye asla çalışma ... Amannn demesini öğren bu yönde kendini değiştir . Tepkili yaklaştıgın sürece gözüne sorunlar dahada büyür . Kısaca he he demesini öğren kendine yeni ilği alanları bul hayatını renklendir ...
Birde çok önemli bir nokta kendi davranışlarımız nasılsa karşımızda sanki ayna varmışta bize dönüyormuş gibi düşün ...bir süre sonra yakın ilişkilerde aynısı bize dönüyor çünki o yüzden biraz sabırlı ve relax olmaya çalış. Allah vekilin olsun
simdi aradim 1 hafta kalmasi gerekiyor dedi havuz yalan olduSorabikecegin bir yer yokmu ersesim ? Aile hekimine telle oluşabilirmisin?
Geçmiş olsun canım bu arada .
Gerçekten öyle. İlkokuldan başlıyor çocuklar sınavlara hazırlanmaya. teoglar lysler kpssler alesler. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Çocuklar sınavlara hazırlanmaktan çocukluğunu gençliğini yaşayamıyorCocuklarin haklarinda hayirlisi olsun.
Ben sinav olayini anlayamiyorum.
Cocuklarin en guzel zamanlari hep bi sinav stresiyle gciyor.
Ilkogretim de ayri lise de ayri...
Bu arada bende size katiyorum.
Benim de bi meslegim var ama cocuklarim buyusun oyle calismayi dusunuyorum.
Simdilik evimin sultaniyim...
Yok canım hala ilacım alınacakbasarken tera bir hareket yaptım, inşaallah çabuk geçer.
Kendime ilgi alanı oluşturmama fırsat verse aynen her şey farklı olurdu, her anlamda kısıtlıyor. Yüzme kursuna gideyim diyorum yok diyor, Arapça kursuna gideyim diyorum yok diyor, o kadar çok kısıtlıyor ki. Benim gibi özgür yetişmiş biri için zulüm. İtiraz ettiğim için bütün çatışmamız. Yoksa he he demeyi artık yüreğimde ağırlığını hissetmeyi bırakalı çok oldu. Yine de insan bir yere kadar dayanıyor. Sürekli eleştirir, tenkit eder. Hiç bir konuda takdir etmez. Ne anneliğimi beğenir ne başka şeylerimi. Onun istediği gibi her dediğine evet diyen susan bir eş olsam rahatlar. Annesi gibi bor köle istiyor.
Boyumu gecti büyük kiz 18 yaşında ablası
hayrişim pikolojiyi tavsiye edermisin bi seçeneğimizde o . İş imkanı yada okuması konusunda sıkıntılımı ?Benim de kardeşim girdi. O da çok gerilerde. Ankara hukuk istiyordu. Olmadı. 2. senesi bir de. Yine güzel bölümler geliyor ama bir daha hazırlanacam diyor bakalım.Gel meslektaş olalım diyorum ama kısmet. Hepsinin hakkından hayırlısı olsun. sistem öyle kötü ki üniversiteye gidince de bitmiyor. 1 yıldır mezunum atama yok. Tablo çok karamsar geliyor.
Efserim dün resim eklemiştin canım kilona göre çok iyi duruyorsunBoyumu gecti büyük kiz 18 yaşında ablası
Gelecek sene oğlan teoga hazırlanacak küçük ilk okula başlıyacak benide yorucu bir yıl bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?