Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne güzel anlatmışsın havuz problemi gibi

Ablacım açıkçası ben çok çok isteyerek geldim. Psikologluktan ziyade çocuk psikolojisinde kendimi geliştirmek için geldim. Hatırlarsın belki farklı ideallerim var. zihinsel engelli çocuklar için güzel bi okul açmak istiyorum. Ama soruna gelecek olursak atama yok. Okuması eğer ilgisi varsa güzel. Ben pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Şu an pdr daha revaçta olduğu için formasyon alıyorum. Psikolojiden ziyade pdrye yönlendirin derim. Özel sektörde de 1500 tlye çalışan psikolog arkadaşlarım var. Psikoloji bölümü bitti gibi birşey

Boyumu gecti büyük kiz 18 yaşında ablası
Gelecek sene oğlan teoga hazırlanacak küçük ilk okula başlıyacak benide yorucu bir yıl bekliyor

Tabisi yasini soracagim :)) abla dedigim cok az insan var saygisizmiyim neyim bilmem.

Oglan 8 e basliycak bu sene ortanca kiz anaokuluna kucukte ins lazimliga :))

Herkesin yasini merak ediyorum aslinda.

Ahhh kiyamam herşeyin basi saglik once saglik olsun insallah seneye olur ...

Nego şuan evde bir kosturmaca var kahvaltı filan mesajlarin tümüne bakamıyorum alıntlara bakıp kacıyorum kusura bakma okuyamadim ayagın nasıl sanki bir sıkıntin var diye gördüm...

detoks suyu yaptım kendime yine
ama hibiskus alıcam bi aktara yolum düşmedi

bugün kızartma var yemekte ama yemiycem
karpuz+yogurt yerim dünki salatama oeynir ekleirm bride ceviz

sonrası if

Yav ne zamandir sorucam araya bisey giriyo bu if nedir allah askina

Nego şuan evde bir kosturmaca var kahvaltı filan mesajlarin tümüne bakamıyorum alıntlara bakıp kacıyorum kusura bakma okuyamadim ayagın nasıl sanki bir sıkıntin var diye gördüm...
Canım ayağım kötü üstüne bastıkça ağrıyor, yan tan basabiliyorum

Kaç yıllık evlisin eflalim?
Ben ilk yıllar karşı binadaki bakkala hatta balkona çıkamazdım düşün yane bak birde şimdiki halime ..
Narsist dedimya işte bu tür bencil insanla başetmek çok zor çok yıpratıyor insanı ...
İkiniz beraber danışmana gittinizmi hiç ? Eşinin gidecegibi pek sanmıyorum ama uinede sorayım dedim

Bir ata sözü var bilirsin" "Ya bu deveyi güdecekdin,ya bu diyardan gideceksin"

Belki cennet kapın sabırla açılacak eflalim

Canım dönünce yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…