Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet katiliyorum ama simdi soyle de dusunuyorum gelecek kaygisi tasimasalar belki olgunlasacamayacaklar ...genclik biliyirsunuz akıl bes karis havada oluyor ohh sinav yok bisey yok eğilimler değişebilir... en azindan belli bir yasa olgunluga gelinceye kadar bi hayat mücadelesi var hepsinin....tabii ona gore bi egitim sistemi yapsalar herkes meslek secimini belli bir donemde yapıp onun egitimlerini alsalar cook guzel olur ama bu cook zor avrupada bile unv kabul edilip edilmeme durumu var... yani egitim sinav sistemi henuz hicbir ulkede çözülmüş degil....

Ben tam aksini düşünüyorum. Çocuklar sınavlarla derslerle uğraşmaktan hayatı kaçırıyorlar. Asosyal bir nesil geliyor. Dersten kalan zamanı sosyal medyada telefonlarla geçiriyorlar. Ben akıllı telefon olayına çok karşıyım da. Bu konuda ayrıca dertliyim. 11-12 yaşında çocukların ellerinde telefonlar. Çocuğun tecrübe kazanması için insan içine karışıp ikili ilişki kurması gerekiyor. Üniversiteye gidince sudan çıkmış balığa dönüyor çoğu.

Bende 80 görmedim zaten senin kilonu.sorsan 73-74 derdim.
Bende nerden baksan sen yapıdayım ama benim boy kısa 1.57 o yüzden fazla geliyor 60 küsürler .

Hep o boylarda olmak istemişimdir. Minnak minnak dolanırdım ortalıkta. Annemin kardeşlerimin boyu genelde 1.58 falan. Allah bana vermiş boyu Çok uzun değilim 1.68 boyum var. İnsan kendinde ne yoksa onu istiyor sanki

Bende 80 görmedim zaten senin kilonu.sorsan 73-74 derdim.
Bende nerden baksan sen yapıdayım ama benim boy kısa 1.57 o yüzden fazla geliyor 60 küsürler .
Ben 90 kilorda kilomu söyledinmi kimse inanmıyordu birde bir şansım benim kilom tek biryerde toplanmıyor dagılıyor verincede her yerden gidiyor
Evet siz biraz daha uğraşırsınız sağlık olsun biz o küsüratlardanda kurtuluruz :)))

Bende once tam senin gibi dusunuyordum ama artik oyle degil ... kaldi ki eger a sosyallik daha cook eski nesili bizi vurdu... sinemaya bile gitmek olaydiii... simdi ki nesil daha kizim 4 yasinda sinema ile tanisti havuza gidecek memlekette bunun gibi bir suru etkinlik yapiyorlar biz ne yapiyorduk ??? Sahsen dedemin bahcesinde camurla oynadik sinema ile lisede tanistim.... bence simdiki cocuklar doyumsuz önleri acik herseyi yapiyorlar yetmiyor...sonu yok kii tabii bunlar benim dusuncem...

Bencede bi orta yolu olmalı ...

Sistem eğitinden çok öğretim ve ezbere dayalı ...
Çoçuklar hayata değil sınava hazırlanıyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…