Şerim canım arada kaynadı eşine hayırlı yaşlar dilerin sizlerle birlikte uzun yaşlar olsun inş
Bi dogum günü daha vardı kiminde unuttum ofola
adaa yazmak benim içinde bir çöüm yoludur her zaman
Canım tam konuya hakim değilim affet tekrardan deşmekte istemem ama anlaşamadığınız neler var mesela seni bu kadar mutsuz eden nedirCanım ayrılsam da bir daha evlilik yok aklımda tövbe diyorum. Manevi gücüm var ama maddi yok ki tek olsam her türlü çalışırım, temizlik vs her işi yaparım ama iki çocukla onlara iyi imkanlar sunacak bir işi bulamam. Hani çocuklar için evliliğe katlanılmaz bi bahane diyorlar ya asla değil benim için. Gerçekten onlar için katlanıyorum sabrediyorum. Esime dedim sen özünde kötü bir insan değilsin, özüne dön. Dediğin gibi tek taraflı çaba boşa kürek çekmek. Ya eşimin her şartına evet diyerek mutsuz olmaya devam edicem ya da çatışmaya devam ederek mutsuz olucam, her halükarda ben mutsuzum. Onu umursamadan yaşamak için antidepresana başladım, onunla bile kaldıramıyorum, ha eskisine göre bu çok iyi halim.
ya bak benim eşim de ondan istememiş olmama ragmen ne yapacaksa önce bana sorar ya da izin alır tabiri caizse.
ahahahaha kız çok güldüm
ya ben öyle bana bagımlı bir eşte istemem
ikimzinde ayrı ahyatları olmalı, arkadaşları , muhabbettleri olmalı
ama misal ben eşime ben bugün kızlarla bir kahve içeecegim demeliyim
yada o bugün arkadaşlarla takılacagız diyebilmeli
sürekli ikiz gibi her yere brilikte bana göre degil
açılmasın canım o musluklar gerçi rahatlayacaksan açılsın içine atma eflallim... canım yaşayan bilir elbet seni ne kadar anlamaya çalışssak da en iyisini sen bilirsin......ama inan yalnız değilsin çok kişi böyle bu ekonomik özgürlüğene de bakmıyor geçen ilk okul arkadaşımın bi haberini aldım ağzım çaık kaldı arkadaşım matematik öğretmeni eşi öyle bi davranıyormuş kiii ağzım açık kaldı... ama arkadaşım eşini hasta olarak kabul etmiş benim eşim hasta diyormuş.... sabır taşı olmaz diyormuş herkes....istese boşar iki çocuğunada bakacak gücü var.. ama işte ne bileyim yani yalnız değilsin bu tarz sorunlar herkeste var....Ay sizi seviyorum ama biraz daha durursam musluklar sonuna kadar açılacak. Az açıldı :)
2. konusunda söylediklerim şu anlamda. hani deniyor ya gelen gideni aratır. yok öyle bişi onu demek istedim.Canım ayrılsam da bir daha evlilik yok aklımda tövbe diyorum. Manevi gücüm var ama maddi yok ki tek olsam her türlü çalışırım, temizlik vs her işi yaparım ama iki çocukla onlara iyi imkanlar sunacak bir işi bulamam. Hani çocuklar için evliliğe katlanılmaz bi bahane diyorlar ya asla değil benim için. Gerçekten onlar için katlanıyorum sabrediyorum. Esime dedim sen özünde kötü bir insan değilsin, özüne dön. Dediğin gibi tek taraflı çaba boşa kürek çekmek. Ya eşimin her şartına evet diyerek mutsuz olmaya devam edicem ya da çatışmaya devam ederek mutsuz olucam, her halükarda ben mutsuzum. Onu umursamadan yaşamak için antidepresana başladım, onunla bile kaldıramıyorum, ha eskisine göre bu çok iyi halim.
bence sal gitsin kız, açılırsınAy sizi seviyorum ama biraz daha durursam musluklar sonuna kadar açılacak. Az açıldı :)
keşke kilo bazında 63 lük bir ikiz olabilseydim onaSenin ikizin nerde bakim betüş @Lunya
O zaman aslında siz ayrı dünyaların insani değilmişsiniz.Yaşantımız canım ... Onun örfü adeti , köyü , ataerkil ailesi , inançlarını yaşaması ... vs ile benim hoppidik zippidik hallerim
Ben babamdan 4. kuşak istanbulluyum . Hani istanbul diyince sorarlar tamam da memleket nere :)) yok işte babam dedem babaannem , onun babası ... istanbulda doğmuş .
Gidecek bir köyümüz harbiden yoktueşim evlenene kadar hala köy evlerinde yaşardı , ordan okula işe ...
Eşimle ilk tanıştığımda .. bunu söylediğinde ....ayyyyyyy ben köyleri çok severim demiştimo da o filmlerdeki tatile gelinen köylerden değil demişti ..
Orda yaşamadım tabii ...ada81 nın yazdığı gibi ilk sene hevesle kiraza şeftaliye gitmişliğim vardır o kadar .
Gerçi eşimde farklıdır ... yoksa anlaşamazdık ... bir gün flört zamanımız :)) tel de konuşuyoruz ..rahmetli babaannesi girdi odaya ... daha tanımıyorum hiç .. eşim teli kenara bırakıp babaanne ile konuşuyor .
O kız mı dedi :) babaanne ... aman amaaaan oğlum sen sakın buralardan evlenme , yapamazsın , sıkılırsın dedi 80 küsür yaşında kadın ..çok şaşırmıştım ..
Harbiden de öyle .
cnm özlemişim yeşilll yazılarınıııııı
anlattıkça herşey hafifler... Heleki tanımadığın ve buna rağmen seni düşünen insanlara anlatmakAmin canım sağol
Yok işte öyle değil. Beklenti nedir, benimle saygılı konuşsun inan fazlasında artık gözüm yok. Özelden yazıcam işim bitsinde. Bir çoğunuzun kaldıramayacaģı şeyler yaşıyorum maalesef. ..
betüş naber ne yapıosun kaç kilosun bacımmkeşke kilo bazında 63 lük bir ikiz olabilseydim onaSesi çıkmıyor, yemek mi aşırıyor ne
@Lunya @Lunya papucu yarım çık dışarıya napıyosun bir bakalım
Aebenim sabah peynirin yanına yumurta haşlıyordum, aklıma geldin. Biraz önce markette ton balık alıyorum yine aklıma geldinProteini eksik etmeyin diyorsun ya... Başladım pro diyetine bakalım hayırlsı
aaaaaaaaaaaaa ben de yengeçimm, yükselen başak, ay boğacanımmm banumm
sen benimki gibi yengeçsin. d günün geçti mi ? ne zamandı_?
anlatıyorsun ya kararsızlıklarını, o döşeme konusundaki gelgitleriniaynı benim koca diyorum her defasında
Bende kendimi sürekli dert yanan biri oldugumu zannediyorum anlattikca insanlar sıklıdi diyorum :))))4anlattıkça herşey hafifler... Heleki tanımadığın ve buna rağmen seni düşünen insanlara anlatmakHerkes kendi içinde bir başkasının kaldıramayacağı yükler taşıyor olabilir buna emin ol
oralara girmiyozbetüş naber ne yapıosun kaç kilosun bacımm
burayı gözlemlediğim kadarıyla, gruptan bir Cimcime dolduğu ve yükünü içinde taşıyamadığı vakit insanlar birbirinin yükünü taşımaktan sıkılmıyorBende kendimi sürekli dert yanan biri oldugumu zannediyorum ablattikca insanlar sıklıdi diyorum :))))
@Bonus un helvalı menüsü tabii ki de olmamış ... olmamış deyip kesitirp atıyorum ama ne olmamış , ne olmalıymış zaten biliyor .
Efser havuz problemi değil kuzum ... yapmam gereken tek şey ... Cuma günü kilo bildireceğin zaman ... aynı saat aynı zemin , aynı kıyafetle ... bir eski tartıda bir de yeni tartıda tartılıp bana yaz özelden .
Ben gerisini toparlayacağım
Kedibochi canım dünkü menün gayet güzel ... pastasız olsa daha güzel olurdu tabii ... bitti umarım artık pasta :)
nehirnil111 canım evet keslikle dondurma istikakın doldu ... akşamda patates olmayaydı iyiydi.
irmae bende sendeki toparlanan motivenin farkındayım canım ... hadi bakalı 2. raunda çoook hazır ol :)
Betulina vira bismillah bölüm 37280 oldu seninde :) banunn 5388903820480 . diyeti gibi ..
@eflalim karpuz peynir tamam da , karpuzun da bir ölüçüsü olmalı .. onun şekeri , şişkinliği ... çok abartmadan ye ...
aç tutma kendini ..alşamı çok çok hafif geçir ... bence salatalık , biber , yoğurt ....
Hayırlısı canım zaten ben de denemek için internetten aldım, evdekiyle aynı sonuçları verirse iade edebileyim dedim. :)Hadi h
ayı
Hayırlı olsun kuzum bir ara evde fakir tartıda vardı....
Niye anlaşamadıgımi unutum simdi :))))
Aus kafa birmilyon artık heşey havuz problemi gibi geliyor cogu seyi okuyorum anlamıyor tekrar okuyorum arkadaslar bu aralar kusura bakmayın
En çok minik cadıya bagirdigimda üzüluyorum oturup onla aglıyorum beni maruz görün
Tamam canım ben sana bildiririm durumumu
iyiymiş, başarabilenlere ..Maşallah canım Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallahGenelde erkekler ilk başka inatlaşır sonra kadının dediği olur
Eki Görüntüle 2019696
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?