Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şerim canım arada kaynadı eşine hayırlı yaşlar dilerin sizlerle birlikte uzun yaşlar olsun inş

Bi dogum günü daha vardı kiminde unuttum ofola

aebencim çok naziksin çok teşekkürler canım

adaa yazmak benim içinde bir çöüm yoludur her zaman

o yazma olayı herkeste işe yaramıyor be kızlar. ben de ex'e ne maniler ne notlar neler ne mektuplar yazmıştım ama öküzden bozma insan görünümlü.... neyse ... anlamayınca anlamıyor. anca ben ayrılırken dank etti de benim gemi o limandan yol almış, iş işten geçmişti
ne demiş mevlana, "anlatabileceğiniz karşınızdakinin anlama kapasitesi kadardır"

Canım tam konuya hakim değilim affet tekrardan deşmekte istemem ama anlaşamadığınız neler var mesela seni bu kadar mutsuz eden nedir

ya bak benim eşim de ondan istememiş olmama ragmen ne yapacaksa önce bana sorar ya da izin alır tabiri caizse.
ben bunu dogru bulmuyorum,

ben ondan izin almam o da benden izin almak zorunda değil. ama sorduğunda hoşuma gidiyor. tuhaf ama beni önemsediğini hissediyorum.
canım benim ya

Ay sizi seviyorum ama biraz daha durursam musluklar sonuna kadar açılacak. Az açıldı :)
açılmasın canım o musluklar gerçi rahatlayacaksan açılsın içine atma eflallim... canım yaşayan bilir elbet seni ne kadar anlamaya çalışssak da en iyisini sen bilirsin......ama inan yalnız değilsin çok kişi böyle bu ekonomik özgürlüğene de bakmıyor geçen ilk okul arkadaşımın bi haberini aldım ağzım çaık kaldı arkadaşım matematik öğretmeni eşi öyle bi davranıyormuş kiii ağzım açık kaldı... ama arkadaşım eşini hasta olarak kabul etmiş benim eşim hasta diyormuş.... sabır taşı olmaz diyormuş herkes....istese boşar iki çocuğunada bakacak gücü var.. ama işte ne bileyim yani yalnız değilsin bu tarz sorunlar herkeste var....

2. konusunda söylediklerim şu anlamda. hani deniyor ya gelen gideni aratır. yok öyle bişi onu demek istedim.
durumunu anlıyorum. maddi gücün olmayınca bir de üstüne çocukların sorumluluğu senin için ayrılık bir çözüm olamaz.
eşin konusunda aile büyüklerini devreye sokmayı denesen ? belki de denedin bilmiyorum.

Senin ikizin nerde bakim betüş @Lunya
keşke kilo bazında 63 lük bir ikiz olabilseydim ona Sesi çıkmıyor, yemek mi aşırıyor ne
@Lunya @Lunya papucu yarım çık dışarıya napıyosun bir bakalım

Aebenim sabah peynirin yanına yumurta haşlıyordum, aklıma geldin. Biraz önce markette ton balık alıyorum yine aklıma geldin Proteini eksik etmeyin diyorsun ya... Başladım pro diyetine bakalım hayırlsı

O zaman aslında siz ayrı dünyaların insani değilmişsiniz.

anlattıkça herşey hafifler... Heleki tanımadığın ve buna rağmen seni düşünen insanlara anlatmak Herkes kendi içinde bir başkasının kaldıramayacağı yükler taşıyor olabilir buna emin ol

betüş naber ne yapıosun kaç kilosun bacımm

canımmm banumm
sen benimki gibi yengeçsin. d günün geçti mi ? ne zamandı_?
anlatıyorsun ya kararsızlıklarını, o döşeme konusundaki gelgitlerini aynı benim koca diyorum her defasında
aaaaaaaaaaaaa ben de yengeçimm, yükselen başak, ay boğa

anlattıkça herşey hafifler... Heleki tanımadığın ve buna rağmen seni düşünen insanlara anlatmak Herkes kendi içinde bir başkasının kaldıramayacağı yükler taşıyor olabilir buna emin ol
Bende kendimi sürekli dert yanan biri oldugumu zannediyorum anlattikca insanlar sıklıdi diyorum :))))4

Bende kendimi sürekli dert yanan biri oldugumu zannediyorum ablattikca insanlar sıklıdi diyorum :))))
burayı gözlemlediğim kadarıyla, gruptan bir Cimcime dolduğu ve yükünü içinde taşıyamadığı vakit insanlar birbirinin yükünü taşımaktan sıkılmıyor

Zaten akıllandım bu sefer kilo veremezsin dediklerinde, " kilo vermeyi düşünmüyorum zaten" diyeceğim sonraki gidişimizde incelip gidip kendilerine dedirteceğim "" nasıl zayıfladın" sözünü. Boşuna hırpalamak yok bu sefer kendimi, 1 hafta kaldı bakalım hakkımızda hayırlısı. :) Bir de ben de tartı değişimi yapacağım Ausum, aynı şekilde cuma gibi tartılıp fark varsa bildirim yapacağım değil mi? :)

Bir de ben bugün sabah yumurtalı peynirli kahvaltı ve öğlen de 3 yk zeytinyağlı kabak yedim, akşamı nasıl geçireyim sence, kefirden soğuk çorba mı yapsam dedim yoksa proteine yönelim et mi yesem karar veremedim de.

Hayırlısı canım zaten ben de denemek için internetten aldım, evdekiyle aynı sonuçları verirse iade edebileyim dedim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…