Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A ha ha Allah uzun ayrılıklar vermesin canım

benim eşim seminerleri oluyordu alışığım ama ama müdürü eşime seminere gönderirken bi adaya sor diyordu. )) müdürü görünce diyordum aaa yeter göndermeyin diyordum gülüşüyorduk ))) şimdi şube müdürü olunca seminerleri bitti gibi...

Eş konusunda bende çok sabırlıyım çemkirmemeye özen gösteririm ... ama başkasına eyvallahım yok )) zaten eşim diyor ki anamlar senin kıymetini bilmediler evet aşkımmm diyorummm
Eş sana saygı da kusur etmezse sende ona göre karşılık verirsin canım bu işler karşılıklı özellikle saygı çok önemli

diyetlerin kraliçesi, ne desen haklısın.. ama bugün deliler gibi mendil sallayasım var yine bir başlangıç yeni bir başlangıç, sıyırdım galiba

Ben :)
Ayak no 38-39 tu ...
Hamilelikle beraber 39-40 oldu

8 senedir de öyle idi :)

Ne zaman ki üzeridem şu 35 kilo gitti ... özellikle 60 tan aşağı inince , artık 39 lar bol ... tekrar 38 . geçen uzun süredir giymediğim ayakkabı nasıl olsa cepte diye düğüne giderken bir çıkardım kutudan lak lak çıkıyor ayağımdan ki şok oldum . sıkardı resmen 6 ay öncesine kadar

Maalesef yemeseydim bugüne kötüleşirdi kaptanım bu akşam menemen yapacağım ama ben yer miyim bilmiyorum semizotu aldım onu yoğurtlayabilirim ya da eti form beyaz peynir de takılabilirim akşam ki ağrı eşiğime bağlı

sherryiimmm biraz zaman geçiyor ben doğum yaptımm 38 oldu ayağım halbuki 37 giyerdim tabii kilo etken sen daha 1 yıldır doğum yaptın hemen hemen benim 4 senede döndü ayağım 37 yeee ))) şimdi 38 numaralı aldığım ayakkabıları giyemiyorum annesinin ayakkabısını giymiş gibi oluyorum ))

13. yıllık evlilikkk
süreklii bıdı bıdı eden bi masummm
sabreden eş

kazanan eş :) gerçekten benim eşimin yerind ebaşkası olsa cahil olsa beni boşardı
bla bla blaa ailesi hakkındaa konuşurdum

ama eşimle tamamlarız birbirimizi , öönce ben fikrimi söyleirm kabul etmez sonra dediigime
gelir, bende onun fikirleirne saygı duyarım öle böle geçti beyaa 13 yıl

Oy kuzum sen büyük kızım yaşındamıydın

Aynı şey büyük kızımın odyoloji bölümü içinde geçerli oldu . Mezun cogaldı . Küçük kız mf ci canım ama tm dende girdi sanırım bizim sonuç bu yüzden biraz düşük tüm sonuç sıralamaları mf dede tm dede 100 ve 110 bib aralıgında ...
Belli bir hedefi olmayınca dahıldı odaklanıp belli bir gedefe çalışmış olsaydı sonuç daha iyi olurdu . Hayırlısı bakalım bundada vardır bir hayır .
Sağol kuzum

Tamam canım duruma göre akşamı değişirim belki. Karpuz yoğurt olacak peynir değil. Akşam fasulye yoğurt olur belki yine

Akşam değil işte öğle olsun ...akşamı en asgari ne yiyorsan onunla geçir ..öğle daha doyurucu olsun

Bu hatun yüzmeye gideeeeer

benim içinde at 3-5 kulaç

A ha ha Allah uzun ayrılıklar vermesin canım

Bizim ki iş değil ... Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri

diyetlerin kraliçesi, ne desen haklısın.. ama bugün deliler gibi mendil sallayasım var yine bir başlangıç yeni bir başlangıç, sıyırdım galiba

Pon ponların daim olsun işte betülüm .... salla bırak salla bırak olmasın

Canım ara öğün niyetine karpuz yoğurt yedim az önce ama baktım zaten öğlen olmuş, daha öğlen yemem heralde.

Eş sana saygı da kusur etmezse sende ona göre karşılık verirsin canım bu işler karşılıklı özellikle saygı çok önemli
belki biraz yalnız kalmaya beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var eflalimm... çocukları iki günlüğe bırakacağınız bir yerler var mı söyle birbirinize zaman ayırsanız .... aklından geçenleri eşin tahmin edebiliyor mu ? bak ilk evlendiğimde ne kadar tanırsan tanı ilk evi paylaşmak çok zor eşime anlatıyom anlatıyom anlamıyordu bende bir gün bi mail yazdım up uzun bütün içim döktüm yazmak daha mı etkili oldu bilmiyorum daha dikkatli davrandı yaniii bazen yazmakta bir alternatif olabilir....

Ben buradaki kızlardan da gördüğüm ve sorduğum da memnun kaldıklarını duyunca fakir'in hercules modelinin siparişini verdim sanırım yarın falan gelir deneyeceğim bir. :)
Hadi h
Ben buradaki kızlardan da gördüğüm ve sorduğum da memnun kaldıklarını duyunca fakir'in hercules modelinin siparişini verdim sanırım yarın falan gelir deneyeceğim bir. :)

ayı
Hayırlı olsun kuzum bir ara evde fakir tartıda vardı....
Niye anlaşamadıgımi unutum simdi :))))
Aus kafa birmilyon artık heşey havuz problemi gibi geliyor cogu seyi okuyorum anlamıyor tekrar okuyorum arkadaslar bu aralar kusura bakmayın
En çok minik cadıya bagirdigimda üzüluyorum oturup onla aglıyorum beni maruz görün
Tamam canım ben sana bildiririm durumumu

istek üzerine, şu ayrı dünya kavramını biraz açabilir miyiz ilgimi çekti niyeyse

Hadi h

ayı
Hayırlı olsun kuzum bir ara evde fakir tartıda vardı....
Niye anlaşamadıgımi unutum simdi :))))
Aus kafa birmilyon artık heşey havuz problemi gibi geliyor cogu seyi okuyorum anlamıyor tekrar okuyorum arkadaslar bu aralar kusura bakmayın
En çok minik cadıya bagirdigimda üzüluyorum oturup onla aglıyorum beni maruz görün
Tamam canım ben sana bildiririm durumumu

Maşallah canım Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah Genelde erkekler ilk başka inatlaşır sonra kadının dediği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…