belki biraz yalnız kalmaya beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var eflalimm... çocukları iki günlüğe bırakacağınız bir yerler var mı söyle birbirinize zaman ayırsanız .... aklından geçenleri eşin tahmin edebiliyor mu ? bak ilk evlendiğimde ne kadar tanırsan tanı ilk evi paylaşmak çok zor eşime anlatıyom anlatıyom anlamıyordu bende bir gün bi mail yazdım up uzun bütün içim döktüm yazmak daha mı etkili oldu bilmiyorum daha dikkatli davrandı yaniii bazen yazmakta bir alternatif olabilir....
Senin ikizin nerde bakim betüş @Lunyadiyetlerin kraliçesi, ne desen haklısın.. ama bugün deliler gibi mendil sallayasım varyine bir başlangıç yeni bir başlangıç, sıyırdım galiba
Tercih dönemim benim de çok sancılı olmuştu. Ailem de çok destek olmuştu sagolsunlar. Umarım gönlünce olur her şey kızının ve hatta hepinizin. :)Oy kuzum sen büyük kızım yaşındamıydın
Aynı şey büyük kızımın odyoloji bölümü içinde geçerli oldu . Mezun cogaldı . Küçük kız mf ci canım ama tm dende girdi sanırım bizim sonuç bu yüzden biraz düşük tüm sonuç sıralamaları mf dede tm dede 100 ve 110 bib aralıgında ...
Belli bir hedefi olmayınca dahıldı odaklanıp belli bir gedefe çalışmış olsaydı sonuç daha iyi olurdu . Hayırlısı bakalım bundada vardır bir hayır .
Sağol kuzum
karpuz yoğurt çok iyi wc çalıştırıyormuş geçenlerde okudumCanım ara öğün niyetine karpuz yoğurt yedim az önce ama baktım zaten öğlen olmuş, daha öğlen yemem heralde.
Maşallah canım Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallahGenelde erkekler ilk başka inatlaşır sonra kadının dediği olur
Eki Görüntüle 2019696
Canım ne mektuplar mesajlar yazdım ki eşime, anlamaz umursamaz. Kaç kere terapiste gidelim dedim. Kendin de asla hata bulmuyor, beni suçluyor. Çocukları bırakıp gitmek mi , sen annemi sinden girer nerelerden çıkar. Çocuklar çocuklar odak noktası hayatın merkezi onlar gibi yaşıyor, sanki biz sadece anne babayız, eş değiliz. Çok konuştum, çok yazdım. Hatta bir aile dostumuzu hakem kıldım. Kadın benimle adam onunla konuştu, adamı çok sever eşim. Ona içini dökmüş ama icraata gelince bir şey yok. Adam demiş bak eşin psikiyatriste boşa gitmiyor, bu evliliği kurtarmak için çırpınıyor, sen bütün yükü onun sırtına veriyorsun, seninde çabalaman lazım diye ama yok yok. Bundan 5 sene önceki eşim gitti başka adam geldi.belki biraz yalnız kalmaya beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var eflalimm... çocukları iki günlüğe bırakacağınız bir yerler var mı söyle birbirinize zaman ayırsanız .... aklından geçenleri eşin tahmin edebiliyor mu ? bak ilk evlendiğimde ne kadar tanırsan tanı ilk evi paylaşmak çok zor eşime anlatıyom anlatıyom anlamıyordu bende bir gün bi mail yazdım up uzun bütün içim döktüm yazmak daha mı etkili oldu bilmiyorum daha dikkatli davrandı yaniii bazen yazmakta bir alternatif olabilir....
böyle bir adamdan boşanmakta kolay olmaz kiii çocuklarına bu kadar düşkünse bu seferde velayet tartışması başlayacak canımmm Allah kolaylık versin canım.....Canım ne mektuplar mesajlar yazdım ki eşime, anlamaz umursamaz. Kaç kere terapiste gidelim dedim. Kendin de asla hata bulmuyor, beni suçluyor. Çocukları bırakıp gitmek mi , sen annemi sinden girer nerelerden çıkar. Çocuklar çocuklar odak noktası hayatın merkezi onlar gibi yaşıyor, sanki biz sadece anne babayız, eş değiliz. Çok konuştum, çok yazdım. Hatta bir aile dostumuzu hakem kıldım. Kadın benimle adam onunla konuştu, adamı çok sever eşim. Ona içini dökmüş ama icraata gelince bir şey yok. Adam demiş bak eşin psikiyatriste boşa gitmiyor, bu evliliği kurtarmak için çırpınıyor, sen bütün yükü onun sırtına veriyorsun, seninde çabalaman lazım diye ama yok yok. Bundan 5 sene önceki eşim gitti başka adam geldi.
istek üzerine, şu ayrı dünya kavramını biraz açabilir miyizilgimi çekti niyeyse
Tabi ki canım işin esprisi dediğin gibi kız kıza erkek erkeğe takılması da gerekli kişilerin hepimiz ayrı bir bireyiz
ahahahaha kız çok güldüm
ya ben öyle bana bagımlı bir eşte istemem
ikimzinde ayrı ahyatları olmalı, arkadaşları , muhabbettleri olmalı
ama misal ben eşime ben bugün kızlarla bir kahve içeecegim demeliyim
yada o bugün arkadaşlarla takılacagız diyebilmeli
sürekli ikiz gibi her yere brilikte bana göre degil
@Bonus un helvalı menüsü tabii ki de olmamış ... olmamış deyip kesitirp atıyorum ama ne olmamış , ne olmalıymış zaten biliyor .
@Efser havuz problemi değil kuzum ... yapmam gereken tek şey ... Cuma günü kilo bildireceğin zaman ... aynı saat aynı zemin , aynı kıyafetle ... bir eski tartıda bir de yeni tartıda tartılıp bana yaz özelden .
Ben gerisini toparlayacağım
Kedibochi canım dünkü menün gayet güzel ... pastasız olsa daha güzel olurdu tabii ... bitti umarım artık pasta :)
nehirnil111 canım evet keslikle dondurma istikakın doldu ... akşamda patates olmayaydı iyiydi.
@irmae bende sendeki toparlanan motivenin farkındayım canım ... hadi bakalı 2. raunda çoook hazır ol :)
@Betulina vira bismillah bölüm 37280 oldu seninde :) banunn 5388903820480 . diyeti gibi ..
Nego karpuz peynir tamam da , karpuzun da bir ölüçüsü olmalı .. onun şekeri , şişkinliği ... çok abartmadan ye ...
aç tutma kendini ..alşamı çok çok hafif geçir ... bence salatalık , biber , yoğurt ....
Ben :)
Ayak no 38-39 tu ...
Hamilelikle beraber 39-40 oldu
8 senedir de öyle idi :)
Ne zaman ki üzeridem şu 35 kilo gitti ... özellikle 60 tan aşağı inince , artık 39 lar bol ... tekrar 38 . geçen uzun süredir giymediğim ayakkabı nasıl olsa cepte diye düğüne giderken bir çıkardım kutudan lak lak çıkıyor ayağımdan ki şok oldum . sıkardı resmen 6 ay öncesine kadar
sherryiimmm biraz zaman geçiyor ben doğum yaptımm 38 oldu ayağım halbuki 37 giyerdim tabii kilo etken sen daha 1 yıldır doğum yaptın hemen hemen benim 4 senede döndü ayağım 37 yeee))) şimdi 38 numaralı aldığım ayakkabıları giyemiyorum annesinin ayakkabısını giymiş gibi oluyorum ))
Eflalim sanırım sendeki kilit nokta burası .Eş sana saygı da kusur etmezse sende ona göre karşılık verirsin canımbu işler karşılıklı özellikle saygı çok önemli
Canım ayrılsam da bir daha evlilik yok aklımda tövbe diyorum. Manevi gücüm var ama maddi yok ki tek olsam her türlü çalışırım, temizlik vs her işi yaparım ama iki çocukla onlara iyi imkanlar sunacak bir işi bulamam. Hani çocuklar için evliliğe katlanılmaz bi bahane diyorlar ya asla değil benim için. Gerçekten onlar için katlanıyorum sabrediyorum. Esime dedim sen özünde kötü bir insan değilsin, özüne dön. Dediğin gibi tek taraflı çaba boşa kürek çekmek. Ya eşimin her şartına evet diyerek mutsuz olmaya devam edicem ya da çatışmaya devam ederek mutsuz olucam, her halükarda ben mutsuzum. Onu umursamadan yaşamak için antidepresana başladım, onunla bile kaldıramıyorum, ha eskisine göre bu çok iyi halim.sevgiliNego yaşadğın sıkıntıları kısmende olsa okuyup hakim oldum.
diyarı terketmekten bahsetmişsin.
kolay olan bu, zor ve olması gereken kalıp savaşmak filan demeyeceğim. çünkü bazen ne kadar savaşırsan savaş tek taraflı zafer yoktur.
2. evlilikte mutsuz olacaksın gelen gideni aratır diye de birşey yok.
2. evliliğinde mutluluğu yakalamış biri olarak bunu çok rahat söyleyebilirim. gelen gideni aratır kesinlikle bir mit, efsanedir.
ama şu var, yılların birikimi, iki kişinin birbirini tanıması ve arada çocukların olması bir çok şeyi değiştirir.
eşine ragmen mutlu olmayı denemeye ne dersin ? belki o kadar da zor değildir.
bilemiyorum belki zaten denemişsindir.
son söz olarak diyeceğim şu ki artık tüm yolları denedim diyorsan ya da şimdiden sonra deneyip değişen birşey olmadığını gördüğünde seni mutlu edecek olan o diyarı terketmek ise ve bunu yapacak - maddi manevi - gücün var ise bence yapmalısın.
Umarım hayatındaki sorunları çözersin.
kızlar görüyorum ki sizde kilo etken.
ben dogum kilolarımı verdim yalnız.
72 kiloda iken 37 giyen ben şimdi 72 kiloda 37 giyemiyorum.
kiloları verdim diyorum anacımmmm
şimdi ne dersiniz? ayakkabıları saklıyım mı? ayy o zaman da modalar geçer hıh
Aus Allah kavuştursunAkşam değil işte öğle olsun ...akşamı en asgari ne yiyorsan onunla geçir ..öğle daha doyurucu olsun
benim içinde at 3-5 kulaç
Bizim ki iş değil ... Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri
Pon ponların daim olsun işte betülüm .... salla bırak salla bırak olmasın
Amin canım sağolböyle bir adamdan boşanmakta kolay olmaz kiii çocuklarına bu kadar düşkünse bu seferde velayet tartışması başlayacak canımmm Allah kolaylık versin canım.....
Yok işte öyle değil. Beklenti nedir, benimle saygılı konuşsun inan fazlasında artık gözüm yok. Özelden yazıcam işim bitsinde. Bir çoğunuzun kaldıramayacaģı şeyler yaşıyorum maalesef. ..Eflalim sanırım sendeki kilit nokta burası .
Beklentiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?