Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sevgili Nego yaşadğın sıkıntıları kısmende olsa okuyup hakim oldum.
diyarı terketmekten bahsetmişsin.
kolay olan bu, zor ve olması gereken kalıp savaşmak filan demeyeceğim. çünkü bazen ne kadar savaşırsan savaş tek taraflı zafer yoktur.
2. evlilikte mutsuz olacaksın gelen gideni aratır diye de birşey yok.
2. evliliğinde mutluluğu yakalamış biri olarak bunu çok rahat söyleyebilirim. gelen gideni aratır kesinlikle bir mit, efsanedir.
ama şu var, yılların birikimi, iki kişinin birbirini tanıması ve arada çocukların olması bir çok şeyi değiştirir.
eşine ragmen mutlu olmayı denemeye ne dersin ? belki o kadar da zor değildir.
bilemiyorum belki zaten denemişsindir.
son söz olarak diyeceğim şu ki artık tüm yolları denedim diyorsan ya da şimdiden sonra deneyip değişen birşey olmadığını gördüğünde seni mutlu edecek olan o diyarı terketmek ise ve bunu yapacak - maddi manevi - gücün var ise bence yapmalısın.

Umarım hayatındaki sorunları çözersin.

adaa yazmak benim içinde bir çöüm yoludur her zaman

Tercih dönemim benim de çok sancılı olmuştu. Ailem de çok destek olmuştu sagolsunlar. Umarım gönlünce olur her şey kızının ve hatta hepinizin. :)

Maşallah canım Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah Genelde erkekler ilk başka inatlaşır sonra kadının dediği olur
Eki Görüntüle 2019696

ahahahaha kız çok güldüm
ya ben öyle bana bagımlı bir eşte istemem
ikimzinde ayrı ahyatları olmalı, arkadaşları , muhabbettleri olmalı

ama misal ben eşime ben bugün kızlarla bir kahve içeecegim demeliyim
yada o bugün arkadaşlarla takılacagız diyebilmeli
sürekli ikiz gibi her yere brilikte bana göre degil

Canım ne mektuplar mesajlar yazdım ki eşime, anlamaz umursamaz. Kaç kere terapiste gidelim dedim. Kendin de asla hata bulmuyor, beni suçluyor. Çocukları bırakıp gitmek mi , sen annemi sinden girer nerelerden çıkar. Çocuklar çocuklar odak noktası hayatın merkezi onlar gibi yaşıyor, sanki biz sadece anne babayız, eş değiliz. Çok konuştum, çok yazdım. Hatta bir aile dostumuzu hakem kıldım. Kadın benimle adam onunla konuştu, adamı çok sever eşim. Ona içini dökmüş ama icraata gelince bir şey yok. Adam demiş bak eşin psikiyatriste boşa gitmiyor, bu evliliği kurtarmak için çırpınıyor, sen bütün yükü onun sırtına veriyorsun, seninde çabalaman lazım diye ama yok yok. Bundan 5 sene önceki eşim gitti başka adam geldi.

böyle bir adamdan boşanmakta kolay olmaz kiii çocuklarına bu kadar düşkünse bu seferde velayet tartışması başlayacak canımmm Allah kolaylık versin canım.....

istek üzerine, şu ayrı dünya kavramını biraz açabilir miyiz ilgimi çekti niyeyse

Yaşantımız canım ... Onun örfü adeti , köyü , ataerkil ailesi , inançlarını yaşaması ... vs ile benim hoppidik zippidik hallerim
Ben babamdan 4. kuşak istanbulluyum . Hani istanbul diyince sorarlar tamam da memleket nere :)) yok işte babam dedem babaannem , onun babası ... istanbulda doğmuş .
Gidecek bir köyümüz harbiden yoktu eşim evlenene kadar hala köy evlerinde yaşardı , ordan okula işe ...
Eşimle ilk tanıştığımda .. bunu söylediğinde ....ayyyyyyy ben köyleri çok severim demiştim o da o filmlerdeki tatile gelinen köylerden değil demişti ..
Orda yaşamadım tabii ... ada81 nın yazdığı gibi ilk sene hevesle kiraza şeftaliye gitmişliğim vardır o kadar .

Gerçi eşimde farklıdır ... yoksa anlaşamazdık ... bir gün flört zamanımız :)) tel de konuşuyoruz ..rahmetli babaannesi girdi odaya ... daha tanımıyorum hiç .. eşim teli kenara bırakıp babaanne ile konuşuyor .
O kız mı dedi :) babaanne ... aman amaaaan oğlum sen sakın buralardan evlenme , yapamazsın , sıkılırsın dedi 80 küsür yaşında kadın ..çok şaşırmıştım ..

Harbiden de öyle .

Tabi ki canım işin esprisi dediğin gibi kız kıza erkek erkeğe takılması da gerekli kişilerin hepimiz ayrı bir bireyiz ortak noktada buluşmak fikirlerin olması en güzeli evlilikte

evet evet bitti 1 dilim kaldı o da akşama eşime

Kedibochi

cnm benimde dogum kilo derken büyüdü ama şuan 37 bazı 37 ler bol bile geliyor

kızlar görüyorum ki sizde kilo etken.
ben dogum kilolarımı verdim yalnız.
72 kiloda iken 37 giyen ben şimdi 72 kiloda 37 giyemiyorum.
kiloları verdim diyorum anacımmmm

şimdi ne dersiniz? ayakkabıları saklıyım mı? ayy o zaman da modalar geçer hıh

Canım ayrılsam da bir daha evlilik yok aklımda tövbe diyorum. Manevi gücüm var ama maddi yok ki tek olsam her türlü çalışırım, temizlik vs her işi yaparım ama iki çocukla onlara iyi imkanlar sunacak bir işi bulamam. Hani çocuklar için evliliğe katlanılmaz bi bahane diyorlar ya asla değil benim için. Gerçekten onlar için katlanıyorum sabrediyorum. Esime dedim sen özünde kötü bir insan değilsin, özüne dön. Dediğin gibi tek taraflı çaba boşa kürek çekmek. Ya eşimin her şartına evet diyerek mutsuz olmaya devam edicem ya da çatışmaya devam ederek mutsuz olucam, her halükarda ben mutsuzum. Onu umursamadan yaşamak için antidepresana başladım, onunla bile kaldıramıyorum, ha eskisine göre bu çok iyi halim.

sakla sakla , ayak bu :)) harbiden kilo verdin de ... işte bir kilodan sonra mecbur onlarda küçülüyor ... yaniii 60 larda giyeceksin o ayakkabıları

Aus Allah kavuştursun
Ay senin eşinin sosyalliğine
Birde hep sorayım diyorum eşinin meslek serbestmi ?

Son düzenleme:
böyle bir adamdan boşanmakta kolay olmaz kiii çocuklarına bu kadar düşkünse bu seferde velayet tartışması başlayacak canımmm Allah kolaylık versin canım.....
Amin canım sağol
Eflalim sanırım sendeki kilit nokta burası .
Beklentiler ...
Yok işte öyle değil. Beklenti nedir, benimle saygılı konuşsun inan fazlasında artık gözüm yok. Özelden yazıcam işim bitsinde. Bir çoğunuzun kaldıramayacaģı şeyler yaşıyorum maalesef. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…