Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün birtürlü yazamadım tam açıyorum sayfayı hoppp hasta eve bi gittim yemek çocuklar.
metformini insülin direnci veya diyabet olmadan sadece kilo vermek için kullanmayın kızlar.
kimler gelmişşş kimler Hoşgelmişler

burayı gözlemlediğim kadarıyla, gruptan bir Cimcime dolduğu ve yükünü içinde taşıyamadığı vakit insanlar birbirinin yükünü taşımaktan sıkılmıyor
Oyle
burayı gözlemlediğim kadarıyla, gruptan bir Cimcime dolduğu ve yükünü içinde taşıyamadığı vakit insanlar birbirinin yükünü taşımaktan sıkılmıyor
Sağol kuzum zatem icımdekileri siz ve esim biliyor hiç kimseye anlatmadım paylasmadım bakalım teker nerde patlar yolun yaarısında bırakırsa artık ....

evet iyi kilo vermek istiyorsanız kilo başına 1 gr pro alın AMA bu misal 100 gr tavuk gibi değilde 100 gr tavugun içinde bulunan 22 gr protein hesabıyla

He nerde nanik cadısı fatmanura gelince damda papuç bırakmıyordaaa ortada yok acep cısmı yiyor
@Lunya

tünaydın hanımlar, dün yine kaçamak yaptım elimden olmadan, hemde salı günü, çok üzgünüm, bu gün pro ağırlıklı besleniyorum, mecburen yarın ayran aşı yapacağım. son 2 gün ne oldu bana hiç bilmiyorum, bütün enerjim gitti

cnm izin almak degilde haber vermek diyoruz biz buna
ben bugn yokm demek yerine

senin içinde uyguns şöyle yapmak istiyorum derim misal ben
ama arayıpta ben bugün yokum demek bana ters , ev arkadaşıd egiliz sonuçta

Canım önünde güzel değerlendirilecek 2 gün var ve geç değil o kaçamak inşallah fazlaca değilse hemencik eritirsin sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…