- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ay burcunu nasıl buldun bir onu bilmiyorumaaaaaaaaaaaaa ben de yengeçimm, yükselen başak, ay boğa
Daha yeni dün buldumAy burcunu nasıl buldun bir onu bilmiyorum
kimler gelmişşş kimlerdün birtürlü yazamadım tam açıyorum sayfayı hoppp hasta eve bi gittim yemek çocuklar.
metformini insülin direnci veya diyabet olmadan sadece kilo vermek için kullanmayın kızlar.
Oyleburayı gözlemlediğim kadarıyla, gruptan bir Cimcime dolduğu ve yükünü içinde taşıyamadığı vakit insanlar birbirinin yükünü taşımaktan sıkılmıyor
Sağol kuzum zatem icımdekileri siz ve esim biliyor hiç kimseye anlatmadım paylasmadım bakalım teker nerde patlar yolun yaarısında bırakırsa artık ....burayı gözlemlediğim kadarıyla, gruptan bir Cimcime dolduğu ve yükünü içinde taşıyamadığı vakit insanlar birbirinin yükünü taşımaktan sıkılmıyor
Ondanda eksik kalmayayım bariDaha yeni dün buldumİnternetten ay burcu yazdım herhangi bir siteden de girip bilgileri girince çıkardı
Biz karavana atış yaptık bakalım kuzum.Hayırlısı canım zaten ben de denemek için internetten aldım, evdekiyle aynı sonuçları verirse iade edebileyim dedim. :)
evet iyi kilo vermek istiyorsanız kilo başına 1 gr pro alın AMA bu misal 100 gr tavuk gibi değilde 100 gr tavugun içinde bulunan 22 gr protein hesabıylakeşke kilo bazında 63 lük bir ikiz olabilseydim onaSesi çıkmıyor, yemek mi aşırıyor ne
@Lunya @Lunya papucu yarım çık dışarıya napıyosun bir bakalım
Aebenim sabah peynirin yanına yumurta haşlıyordum, aklıma geldin. Biraz önce markette ton balık alıyorum yine aklıma geldinProteini eksik etmeyin diyorsun ya... Başladım pro diyetine bakalım hayırlsı
artık buralardayım.hemşire hanımı az evvel ugurladım yanlızım.
hoşbuldummmmmmmmm.hoşgelmişen
ya bak benim eşim de ondan istememiş olmama ragmen ne yapacaksa önce bana sorar ya da izin alır tabiri caizse.
ben bunu dogru bulmuyorum,
ben ondan izin almam o da benden izin almak zorunda değil. ama sorduğunda hoşuma gidiyor. tuhaf ama beni önemsediğini hissediyorum.
canım benim ya
Tefal'in tartıları güzeldir kuzum, için rahat olsun, güle güle kullan, mutlu mesut kilolar versin sana inşallah :)Biz karavana atış yaptık bakalım kuzum.
Canım önünde güzel değerlendirilecek 2 gün var ve geç değil o kaçamak inşallah fazlaca değilse hemencik eritirsin sen onutünaydın hanımlar, dün yine kaçamak yaptım elimden olmadan, hemde salı günü, çok üzgünüm, bu gün pro ağırlıklı besleniyorum, mecburen yarın ayran aşı yapacağım.son 2 gün ne oldu bana hiç bilmiyorum, bütün enerjim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?