Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben ctesi öyle yapcacağım sabah kahvaltı sonrası yer fıstığııııııııı

Canım tam konuya hakim değilim affet tekrardan deşmekte istemem ama anlaşamadığınız neler var mesela seni bu kadar mutsuz eden nedir
Canım anlatmakla bitmez ki artık hiç ortak noktamız yok
Onun yerinde olsam çekmem net. Ekonomik gücü olup da çekilmesine karşıyım
Evet haklısın. Nasip bu işler hayatın ne getireceği belli değil. Aile büyükleri de işe yaramadı , üç maymunu oynuyorlar
Nego kelin ilacı olsa başa sürer diyecegim onda konuya mudahil olmadım Allah yardicimiz olsun Herkesi bir sınavdan geciyoruz Rabbim doğru yollu bulmamiza yardımcı olsun...
Amin canım
Nego cnm sıkıntıların son bulur inş
sorunlu evlilik cidden zor , iki insan ayrı ayrı çok iyi olabilir
ama evliligi başaramayabilirler
çocuk için evlilige katlanmak bana göre de degil
Amin canım
Amin canım sağol
kardeş meblag 4 triilyon

Ooooooo

Anladım canım zor anlaşamadığın sorunlarının olduğu kişiyle bir arada olmak Boşanmayı düşünmüyorsan inşallah düzelir mutlu olursun diye dua edeceğim

Dünkü menüden sonra hala dünle ayni kiloda çıkmama ne diyorsunuz peki. Dünkü menü ile bile gitmemişse bu şişlik, ben daha ne yapabilirim ki moralim bozuldu.

sakin şampiyon ... cumaya çok güzel olacak her şey ...sen bugünü de hele hele yarını da çok çok sıkı tut .
kaçamağın olmadığı artılar korkutmasın gözünü ...83 lü geceyi hatırla

Aus Allah kavuştursun
Ay senin eşinin sosyalliğine
Birde hep sorayım diyorum eşinin meslek serbestmi ?

amin canım sağolasın .
yok canım devlet ...ama memur değil :)

Ay sizi seviyorum ama biraz daha durursam musluklar sonuna kadar açılacak. Az açıldı :)

eflal ... geçen piknik fotolarınız çok güzeldi.

fazla beklentilerden uzaklaş , eldeki ile güzel bir şeyler yaşamaya bak ... bazen hayat sadece böyle akar ..sen sabredersin...sonra bir gün bir bakarsın kocaman bir mükafat

O zaman aslında siz ayrı dünyaların insani değilmişsiniz.

evet evet bende sana yazarken onu düşündüm farklı dünyalardaki aynı kişilermişiz:)

evet canım tartı farkı hem geçen haftanıza , hem başlangıç kilonuza ekleniyor ki mezuniyet ve hedefte yanlışlık olmasın.
ben akşam için pro derim tatlım . kefire güvenemiyorum niçinse

kız betül @Betulina bana hoşgeldin diyene bak kayboldun ortadan.

yaaaaaaaaa düşün işte o kadar kayboldun ki ortadan .... kayıp balık nemo betül bile oooo hoş geldin diyor

ben şimdi nereden başlayımmmmm deyin bana hele Ausencia

Kilo bildirmekten

sarayca mortim ortim yoldaşım , hadi ama ... toparlan hemen .... her zaman son 2 gün var daha dememeliyiz ... bırakalım önden gelsin eksiler ... hadi hadiiiiiiii .... senden çok iyi şeyler bekliyorum ben , artı tenizliği değil

sağol tatlım ya ... bakalım benim nasıl geçecek ...kendimi yemeli içmeli günlere gark etmeyeyim de

ayyy karışık yani
bihter- behlül davasındna bile karışık begüm
yüksek bir meblag varr ortadaaaa ve yiyenn birisi var

Oooooooooooooo meblağ okuyunca bir alt mesajda ben

bence patronun karısı götürüyor

ne diyosun masuummmmm
o kadar paranın yok olduğu sonradan anlaşıldıysa daha çookk para var patronlarda demek ki
neydi sizin adres

şöyle doyana kadar yiyeyim bi nefsimi körelteyim bakayım neler olacak

bak hala doyana kadar diyor

neyse kaptan gelmeden ben kaçayım, yarın gelmezsem merak etmeyin, ayran aşı içmekle meşgul olucam zira

hadi amaaaaaaaaaaaaa 1.5 gün varken , neden bugünü de çöpe atıyorsun ..lütfen sarayca ... listede şöyle olurum böyle olurum dediğin her mesajı bulurum bak

vallahi tek kaçamağım olmadı bu hafta. bu çabaya 2 kilo giderdi en az ama şu an durum vahim. bugün de hafif yiyeceğim. yarın da sabah bakacağım ve hala gitmemişse ver elini ayran detoksu yine. 2 hafta olmuş olacak yarın geçen detoksu yapalı. benim kilodakilere 2 haftada bir yapılabilir deniyor. tek gün olacak bu kez. o eksiyi çıkartacağım aus cumaya.

öyle çok artım yok ki, bu gün gayet dikkatliyim zaten, yarın ayran aşı yapıcam, bi bakmışsın bireyselde derecedeyim, hiç belli olmaz. yediğim börek çörek değil yer fıstığı neticede hemde öyle çok yemedim, sen merak etme kaptanım, ben kararlıyım bu sefer, akşam ve yarın akşam bide jillian patlatsam ooo yeme de yanında yat olur

nmzt midir ne karın ağrısıdır ona döndün mü sen ?
ben bu six packten sıkıldım , yat kalk hareketi çözmeden yenisine geçiyor ...

güveniyorum sana mortim ortim cortim :)

PES ETMEK YOK !

DEMLEYİN YEŞİL ÇAYLARI , YENİDEN BAŞLAYIN !
form çay yaptım , akşam yeşil çay maden suyu limon detoksu içerim, yarın yine aynısı ama içine maydanoz katarım, yaparım bir şeyler gene de güzel bir eksiyle gelirim, hatta bu akşma yemeyeyim ben bu günde IF yapmış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…