Ben ictim hemde.duble.ama kesmedi
Bir türk kahvesi patlatayım gittsin
Ayy abla içimi okudun resmen ben de hemen kalkıp yapayım da karşılıklı höpürdetelim
Demir ilacının böyle bir etkisi mi vardemir ilacını akşam yatmadan alırsan gün içinde açlığı daha az hissedersin
Bende yazın özellikle Ramazan sonrası alıyorum kiloyu bu sene farkettim geçen yazda böyle olmuştu sonra sonbahar gibi duruluyorum kışın zayıflıyorumkesinlikle yazın kilo vermek daha zor
hatta almamak neredeyse imkansız
bu arada taktik süper
bildiğim şöyle: sabah yada akşam yada her iki öğünde aç karnına ama yarım saat değil 2-2,5 saat açlık olmalı diye biliyorum sen yarım saat diyince bende emin olamadımDemir ilacının böyle bir etkisi mi vareczacı bana sabah kahvaltıdan yarım saat önce al dedi sadece içmem gereken saat nedir
Bende yazın özellikle Ramazan sonrası alıyorum kiloyu bu sene farkettim geçen yazda böyle olmuştu sonra sonbahar gibi duruluyorum kışın zayıflıyorum
bildiğim şöyle: sabah yada akşam yada her iki öğünde aç karnına ama yarım saat değil 2-2,5 saat açlık olmalı diye biliyorum sen yarım saat diyince bende emin olamadım
demir ilacı iştah açıyo nill
= aynen ben
Şimdi tartildım
Yeni tartı 81.7
Eski tartı 80.1
Eski tartıyı eski yerine koydum oyle tatıldım
iyi düşüneyim iyi olsun,
bende genelde akşam kilomu baz alırım
ayran aşı olsaydı gayet iyi bir eksi gelirdi ama bakalım yarın ne olacak, ne yapalım bu hafta böyle olsun değil mi kaptanım,
Ben eniştenin yerinde olsam yasaklarım diyeti sanabak resim istedim onuda koymadın enişte cesed dediğine göre tam kemik torbası olsun sen
Not: içine sinen kiloda ol yakında hamişmolunca şişecen zati
Ausencia ausum bi gun oncesinde helva yediydim ya ondan dun ekmegi azalttim.
Tek sorunum fasulyeyi tuzlu yapmistim oydu.
Gece kahveyi ictim. Kahveyi tarcinlida yaparim bazen ama sadece kahve istedim baska bir tad kaldiramazdim o saatte :))
Aserdim sanki gece gece
Şimdi biraz geç olsada yürüyüşe gidiyorum sabah sabah yapayımda şişlik olmasın regl bugün cee dedi erken oldu bakalım hayırlısı
Begume köpek efsere kedi senin yelpaze geniş tırsıyorum
Agustos ortası simdiki kadar sicak olmaz ausum..aslinda tatilciler icin ideal suan..deniz icin gelenlere..
kızlar bende yeni yere geçtig
mzde karatay diyeti yapacagım
bol prroteinli karatayda dnemez aslındada
ögleni erken yemek zorunda degilim sanırım
artık o süper olacakk
Geçmişi kaplumbağa hızıyla dinlene dinlene okudum
Ben de alarmı erteleyip uyumuşum. Sabah ders vardı kaçırdımDers programına da itirazlarımız sonuç verdi düzenlediler. en geç 5 te bitiyor dersim. Arada 2-3 saatlik boşluklar yok. Yemeğimi önden hazırlarsam akşamı atlamam
Bi şey daha vardı diyeceğimmm. Heh ben çok acıkıyorum. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum. bi ara öğün mü koysam oraya. Ciddi ciddi karnım guruldayarak yattım dün geceDemir ilacı kullanıyorum bi süredir. Ausencia bugünki kilomu da kulağına fısıldayım hemmen. Ara öğüne ne diyorsun ?
baştan diyim o ye deyince bunları öneriyor,yersen
Eki Görüntüle 2020180
başka marka ilaç al söyle doktoruna
Ne kadan şiddet eğilimli bir kaptan
Bu aralar çok fazla canım bir şeyler istiyor, artık kontrol mekanizması olarak buzdolabının üzerine bir 48 bir de 52 kg olduğum fotoğrafımı koydum, tartıyı da mutfağa taşıdım. Buzdolabını karıştırmaya girtiğimde kendi hazırladığım bermuda şeytan üçgenine giriyorum, el mahkum bir şey yiyemeden çıkıyorum. Eskiden instagramda sporcu ablaları takip edip frenliyordum kendimi ama baktım işime gelmediği için instagramı açmamaya başladım ben de daha kaçamadığım bir yöntem buldum böylece. İnsanlar yazın kilo cermek kolay diyorlar ama bana hiç uymuyor ya miss gibi yaz meyveleri, yaz cıssları aklımı oynatıyor benim.O yüzden buzdolabının üstündeki resimlere bakıyorum sonra tartıya çıkıyorum, hoop su içip paşa paşa salona dönüyorum.
Merhabalar...
Hiç halim yok pekk bi uyuzum sinir oluyorum kendime
Kaptanım bende hafta sonu yürüyeceğim spor niyetine kaç km
Gormemisim ben..esimde kolesterol cikinca arastirdik cevremizdekiler soyledi onunla bende icmeye basladim ama Ata icemedi mudesi bulandi.dayy ben bunu çok yazdım burda akşamdan cevizi suya koyup suyunu için cevizi yiyin,yetmezse kayısı ve incirde ekleyin diye ama bazen gözden kaçıyor
bide herşey herkese etki etmiyor,mesela türk kahvesi benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor
kabızlık yada bağırsak sorunu yaşayanlara kombiyotik mayalı yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirmelerini öneririm
Zaten pazar günü bırakacağım regl döneminde iç dedi sadece doktorum aslında başımda ağrımıyor ilacın etkisi sanırımaçlık yapıyor galiba ya regliden ya da ilaçtan fenayım aldığımdan beri dur ilaca suçu atayım da vicdanım rahatlasın
Nasılda benziyoruz cancağızım
Tamam işte 1.6 tartı farkı ...
cuma buna göre ayarlayacağım ben , sen rahat ol .
Ama eski tartıyı kaldır artık kafan bulanmasın
tabiii canım aynen öyle , missss gibi eksi 600 ...bu hafta da böyle olsun ..haftaya 1.5 gider
şişecem di miiii ? inşallah
afiyet bal şeker olsun ... önümüzdeki 3 gece kahvelerinize , gece uyumamalarınıza refakatçinizim :))
eeee işte tamam , içimi şişirmeeeeeeeee kadın ...regl gelmiş ... diyeti de bozmamışsın .... bugünde yürüyecekmişsin ....
ayyy bayıltma beni şuracığa .....
bir şeyi de unut be mübarek
benim için sorun değil de , vitiligolu eşim için bakalım nasıl güzel günler göreceğiz
süper plan
erken yemek zorundaydın doğru ..şimdi sıkı kahvaltı sonrası öğleden sonra 2-3 yapabilirsin . IF te yormaz
o kadar artı ne zaman oldun hayriş
aferin kuzum , böyle ben yokken benim koleksiyondan ara ara çıkar takıma ... dondurma broşürüünden sonra iyi gitti bu hamlen
TWD de lucille izleyen kaptan bu :)
süpeeeeeer motivasyon .... bende en kilolu hallerimi koymuştum her bir yere..ters motivasyon yapmıştım yani
gel kuzum geeeeel , iki dakkaya şenleniriz
hayrolsun , sebepsiz sıkıntıdır inşallah
Aminnn aebenim..annesi babasi cok iyi insanlar insallah yavrularida öyle olur..Kaç gündür yazıyım diyorum unutoyorum hülyam seni görünce hatırlıyorum ...
Bebeşinizin hayırlı uzun ömrü olsun inAllah . Vatanına ,milletine , anasına babasına hayırlı evlat . Rabbına salih kul olsun inşallah
Gorumcemin saraycam..amin.ay kimin bebişi olduDaydream- hayırlı uğurlu olsun canım
ben bi 6 ay daha kullanıcam sonra değere göre bende sadece halam gelince kullanırım
iştah açıklığın ondan olabilir nill,yoksa sen yemiyosun biliyorum
Kaptanım bende hafta sonu yürüyeceğim spor niyetine kaç km
Geceleri seni leptine emanet edip kuzu çeviriyorum balkondaTamam işte 1.6 tartı farkı ...
tabiii canım aynen öyle , missss gibi eksi 600 ...bu hafta da böyle olsun ..haftaya 1.5 gider
afiyet bal şeker olsun ... önümüzdeki 3 gece kahvelerinize , gece uyumamalarınıza refakatçinizim :))
eeee işte tamam , içimi şişirmeeeeeeeee kadın ...regl gelmiş ... diyeti de bozmamışsın .... bugünde yürüyecekmişsin ....
benim için sorun değil de , vitiligolu eşim için bakalım nasıl güzel günler göreceğiz
süper plan
erken yemek zorundaydın doğru ..şimdi sıkı kahvaltı sonrası öğleden sonra 2-3 yapabilirsin . IF te yormaz
aferin kuzum , böyle ben yokken benim koleksiyondan ara ara çıkar takıma ... dondurma broşürüünden sonra iyi gitti bu hamlen
süpeeeeeer motivasyon .... bende en kilolu hallerimi koymuştum her bir yere..ters motivasyon yapmıştım yani
ben bi 6 ay daha kullanıcam sonra değere göre bende sadece halam gelince kullanırım
iştah açıklığın ondan olabilir nill,yoksa sen yemiyosun biliyorum
ecede maşallah fil hafızası var
aşayiş berkemal babamgözün arkada kalmasın
o broşür bana ait diildi lütfen pleasebalık hafızalı kaptanım
Geceleri seni leptine emanet edip kuzu çeviriyorum balkonda
Tamam işte 1.6 tartı farkı ...
süper plan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?