Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demir ilacının böyle bir etkisi mi var eczacı bana sabah kahvaltıdan yarım saat önce al dedi sadece içmem gereken saat nedir
bildiğim şöyle: sabah yada akşam yada her iki öğünde aç karnına ama yarım saat değil 2-2,5 saat açlık olmalı diye biliyorum sen yarım saat diyince bende emin olamadım

demir ilacı iştah açıyo nill

Zaten pazar günü bırakacağım regl döneminde iç dedi sadece doktorum aslında başımda ağrımıyor ilacın etkisi sanırım açlık yapıyor galiba ya regliden ya da ilaçtan fenayım aldığımdan beri dur ilaca suçu atayım da vicdanım rahatlasın

Nasılda benziyoruz cancağızım

Şimdi tartildım
Yeni tartı 81.7
Eski tartı 80.1
Eski tartıyı eski yerine koydum oyle tatıldım

Tamam işte 1.6 tartı farkı ...
cuma buna göre ayarlayacağım ben , sen rahat ol .

Ama eski tartıyı kaldır artık kafan bulanmasın

iyi düşüneyim iyi olsun,

bende genelde akşam kilomu baz alırım

ayran aşı olsaydı gayet iyi bir eksi gelirdi ama bakalım yarın ne olacak, ne yapalım bu hafta böyle olsun değil mi kaptanım,

tabiii canım aynen öyle , missss gibi eksi 600 ...bu hafta da böyle olsun ..haftaya 1.5 gider

Ben eniştenin yerinde olsam yasaklarım diyeti sana bak resim istedim onuda koymadın enişte cesed dediğine göre tam kemik torbası olsun sen
Not: içine sinen kiloda ol yakında hamişmolunca şişecen zati

şişecem di miiii ? inşallah

afiyet bal şeker olsun ... önümüzdeki 3 gece kahvelerinize , gece uyumamalarınıza refakatçinizim :))

Şimdi biraz geç olsada yürüyüşe gidiyorum sabah sabah yapayımda şişlik olmasın regl bugün cee dedi erken oldu bakalım hayırlısı

eeee işte tamam , içimi şişirmeeeeeeeee kadın ...regl gelmiş ... diyeti de bozmamışsın .... bugünde yürüyecekmişsin ....
ayyy bayıltma beni şuracığa .....

Begume köpek efsere kedi senin yelpaze geniş tırsıyorum

bir şeyi de unut be mübarek

Agustos ortası simdiki kadar sicak olmaz ausum..aslinda tatilciler icin ideal suan..deniz icin gelenlere..

benim için sorun değil de , vitiligolu eşim için bakalım nasıl güzel günler göreceğiz

kızlar bende yeni yere geçtig
mzde karatay diyeti yapacagım
bol prroteinli karatayda dnemez aslındada

ögleni erken yemek zorunda degilim sanırım
artık o süper olacakk

süper plan

erken yemek zorundaydın doğru ..şimdi sıkı kahvaltı sonrası öğleden sonra 2-3 yapabilirsin . IF te yormaz

o kadar artı ne zaman oldun hayriş

baştan diyim o ye deyince bunları öneriyor,yersen
Eki Görüntüle 2020180
başka marka ilaç al söyle doktoruna

aferin kuzum , böyle ben yokken benim koleksiyondan ara ara çıkar takıma ... dondurma broşürüünden sonra iyi gitti bu hamlen

Ne kadan şiddet eğilimli bir kaptan

TWD de lucille izleyen kaptan bu :)

süpeeeeeer motivasyon .... bende en kilolu hallerimi koymuştum her bir yere..ters motivasyon yapmıştım yani

Merhabalar...

Hiç halim yok pekk bi uyuzum sinir oluyorum kendime

gel kuzum geeeeel , iki dakkaya şenleniriz

hayrolsun , sebepsiz sıkıntıdır inşallah

Gormemisim ben..esimde kolesterol cikinca arastirdik cevremizdekiler soyledi onunla bende icmeye basladim ama Ata icemedi mudesi bulandi.

Bugün başka spor çıkmaz benden .. akşam havuz var ..gelince tırtımsı pert ... zaten bu gece veda gecesi ayyyyyyyyyyyy böyle diyorum diyorum , 3 gün 3 gece çılgın partiler düzenlermişim evde

ben bi 6 ay daha kullanıcam sonra değere göre bende sadece halam gelince kullanırım
iştah açıklığın ondan olabilir nill,yoksa sen yemiyosun biliyorum

ecede maşallah fil hafızası var
aşayiş berkemal babamgözün arkada kalmasın
o broşür bana ait diildi lütfen pleasebalık hafızalı kaptanım

Aminnn aebenim..annesi babasi cok iyi insanlar insallah yavrularida öyle olur..

ben bi 6 ay daha kullanıcam sonra değere göre bende sadece halam gelince kullanırım
iştah açıklığın ondan olabilir nill,yoksa sen yemiyosun biliyorum

Demirim iyi gibiydi ama regl döneminde çok etkiliyor doktor anlamış olacak ki verdi Bilirsin yoksa boğazımdan zor lokma geçer hele tatlı hiç

Geceleri seni leptine emanet edip kuzu çeviriyorum balkonda

amaaaaaaaaaaaaan ha nehir ha sen .... ben sizi çift görüyorum

Geceleri seni leptine emanet edip kuzu çeviriyorum balkonda

böyle kuzu çevirmeye can kurban

İnşallah kaptanım.
Yokk çok şükür somut bişey.
Hala beni bedensel değilde ruhsal olarak sarsar hep.
Böyle bi uyuz oluyorum enerjim düşük falan.
Geçer geçer de bugün zirve yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…