Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İki bacı ne çok benziyorsunuz yazı yazış tarzlarınız bilem aynı
Ee kardeşiz

ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN Benim kv de 20 senedir tek böbrekli dikkat ederse no problem

Maviş hanım çoçuklara bakacak yakınında kimse varmı ? Ev aramaya nasıl gidiyorsun ? Bizim bu yana gelsene komşu olak
Yok canim dün büyük kıza emanet ettim mecbur ne yapayım evide begendim ama fazla istiyor dua grubu bizim su ev işinede bir el atın Allah ev sahiplerine izan versin tuturabildiklerine bir standart yok sen ne taraftasın cok isterdim yakin olsaydık yürürdük kahve içerdik ahu cocuklardan ürktü ama onunkilerde küçük ondan zaar
Benimkileri okula gönderirdik seninkiler zaten büyük hayali bile güzel

Begume köpek efsere kedi senin yelpaze geniş tırsıyorum

ayy hatırladım o günü fenaydı

Haklısın canım plan alt üst olunca ben sinirleniyorum genelde olsun sağlık olsunda

Agustos ortası simdiki kadar sicak olmaz ausum..aslinda tatilciler icin ideal suan..deniz icin gelenlere..

Ben 1 kilo bugdayi haslayip ativeriyorum nohutuda..buzlugumda hep olur..benim oglan cok seviyor yazlari soguk soguk..bugun yapip ativer buzluga Betulum..

Gunaydin guzellerim..

2 gundur aksamdan suya ceviz koyup sabah iciyorum..sunu farkettim..ictikten bikac dakika sonra karnimda bir sanci oluyor ve sonra wc..faydalarini okudum super..aslinda esim icin yapacaktim kolesterol düşürüyormuş..sonra maaile..

dayy ben bunu çok yazdım burda akşamdan cevizi suya koyup suyunu için cevizi yiyin,yetmezse kayısı ve incirde ekleyin diye ama bazen gözden kaçıyor
bide herşey herkese etki etmiyor,mesela türk kahvesi benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor
kabızlık yada bağırsak sorunu yaşayanlara kombiyotik mayalı yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirmelerini öneririm

Ben 1 kilo bugdayi haslayip ativeriyorum nohutuda..buzlugumda hep olur..benim oglan cok seviyor yazlari soguk soguk..bugun yapip ativer buzluga Betulum..
Kaç gündür yazıyım diyorum unutoyorum hülyam seni görünce hatırlıyorum ...
Bebeşinizin hayırlı uzun ömrü olsun inAllah . Vatanına ,milletine , anasına babasına hayırlı evlat . Rabbına salih kul olsun inşallah

taşınıyoruz cnm henüz bir toplantı yapılmadı ama
5*6 kişi çıkartılcak yemek olayı kalktı sodekso verilecek
beni etkileyen pek birşey olmayacak ama alışkanlıklar zor işte

hakkınızda hayırlısı olsun, değişiklik iyidir

geçmiş olsun aebenim

ben bunu hep duyuyorum ama yapmadım, tam tarif verir misin?
Bu Kahvaltı beni ikindiye kadar götürür çok doydum

Afiyet olsun hemşom, kahvaltını geç yapıyorsun sanırım, ben birazdan öğlen yiyeceğim 30 dk kaldı

ay kimin bebişi oldu Daydream- hayırlı uğurlu olsun canım

Geçmişi kaplumbağa hızıyla dinlene dinlene okudum
Ben de alarmı erteleyip uyumuşum. Sabah ders vardı kaçırdım Ders programına da itirazlarımız sonuç verdi düzenlediler. en geç 5 te bitiyor dersim. Arada 2-3 saatlik boşluklar yok. Yemeğimi önden hazırlarsam akşamı atlamam
Bi şey daha vardı diyeceğimmm. Heh ben çok acıkıyorum. Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum. bi ara öğün mü koysam oraya. Ciddi ciddi karnım guruldayarak yattım dün gece Demir ilacı kullanıyorum bi süredir. Ausencia bugünki kilomu da kulağına fısıldayım hemmen. Ara öğüne ne diyorsun ?

farklı bi tarifi yok,bu mayadan alıp normal yoğurt gibi mayalıyosun
paketin arkasında yazıyor nasıl olduğu

demir ilacını akşam yatmadan alırsan gün içinde açlığı daha az hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…