baştan diyim o ye deyince bunları öneriyor,yersenDemir ilacı midemi yakıyor yav. Gece denedim de rahatsızlandım. Mecburen gündüz alıyorum. Benim yiyesim var dur Aus desin ye kızım ye yavrum bişey olmaz
Ayyyy ne kötüyüm unut sen unut o günüayy hatırladım o günü fenaydı
Ne güzel gelen gidiyor darisi kalanlaraDune gore 700 gr eksiyim..artilar gidiyor yavasca..aksamda 7 km yürüdüm..
Begüm seni cok herbalist gördüm bende sogan kürü yapiyorum 10.günü sen ve adanın telkinleriyledayy ben bunu çok yazdım burda akşamdan cevizi suya koyup suyunu için cevizi yiyin,yetmezse kayısı ve incirde ekleyin diye ama bazen gözden kaçıyor
bide herşey herkese etki etmiyor,mesela türk kahvesi benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor
kabızlık yada bağırsak sorunu yaşayanlara kombiyotik mayalı yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirmelerini öneririm
Ben hem sabah hem aksam aliyorum degeeim3.96 oluncademir ilacını akşam yatmadan alırsan gün içinde açlığı daha az hissedersin
Ne kadan şiddet eğilimli bir kaptanbaştan diyim o ye deyince bunları öneriyor,yersen
Eki Görüntüle 2020180
başka marka ilaç al söyle doktoruna
Aslında erken kalkıyorum bugün canım niyese pek istemedi kızları bekledim ancak oldu :)))hakkınızda hayırlısı olsun, değişiklik iyidir
geçmiş olsun aebenim
ben bunu hep duyuyorum ama yapmadım, tam tarif verir misin?
Afiyet olsun hemşom, kahvaltını geç yapıyorsun sanırım, ben birazdan öğlen yiyeceğim 30 dk kaldı
karatay candır banucum, doyana kadar yemek gibisi yok
Ayyyy ne kötüyüm unut sen unut o günü
Ne güzel gelen gidiyor darisi kalanlara
Begüm seni cok herbalist gördüm bende sogan kürü yapiyorum 10.günü sen ve adanın telkinleriyle
Ben hem sabah hem aksam aliyorum degeeim3.96 olunca
Ne kadan şiddet eğilimli bir kaptan
Begum ve iştahı ayrılmaz ikiliseni bilmemde benle ancak böyle başa çıkıyor
kaptanım babamm
Yazarım tabi 15 gun biticede 1.5 ay testere disli aslan pencesi içeceğim halam beni düzenli ziyâret etsin diyeolsun arada hatırlamakta sorun yok
herbalist demiyelimde zayıflama sürecine girince ister istemez sağlıklı beslenmeyide öğrenmeye çalışan birisiyim
soğan küründen fayda görürsün inşallah sonucu bize yaz emi
seninkide çok düşükmüş ece en kısa zamanda toparlarsın inşallah,ben internette pancar pekmezinide duydum kansızlığa karşı ama daha almadım
güzel olurdu, heleki taze gelin gibi olmuşkenBu arada aus hamilemi ?
Begum ve iştahı ayrılmaz ikili
Laf aramizda benimde gayet açık başetmeye çalışıyorum
asıl o ikili benim şekerim... İŞTAH ve BEN ... Sanki iştah ile yoğrulmuş mayam.. Hayatte tek küsmediğim sevgilimdir kendisiBegum ve iştahı ayrılmaz ikili
Laf aramizda benimde gayet açık başetmeye çalışıyorum
Yazarım tabi 15 gun biticede 1.5 ay testere disli aslan pencesi içeceğim halam beni düzenli ziyâret etsin diye
nayırr nolamazzzzasıl o ikili benim şekerim... İŞTAH ve BEN ... Sanki iştah ile yoğrulmuş mayam.. Hayatte tek küsmediğim sevgilimdir kendisi
Bu aralar çok fazla canım bir şeyler istiyor, artık kontrol mekanizması olarak buzdolabının üzerine bir 48 bir de 52 kg olduğum fotoğrafımı koydum, tartıyı da mutfağa taşıdım. Buzdolabını karıştırmaya girtiğimde kendi hazırladığım bermuda şeytan üçgenine giriyorum, el mahkum bir şey yiyemeden çıkıyorum. Eskiden instagramda sporcu ablaları takip edip frenliyordum kendimi ama baktım işime gelmediği için instagramı açmamaya başladım ben de daha kaçamadığım bir yöntem buldum böylece. İnsanlar yazın kilo cermek kolay diyorlar ama bana hiç uymuyor ya miss gibi yaz meyveleri, yaz cıssları aklımı oynatıyor benim.O yüzden buzdolabının üstündeki resimlere bakıyorum sonra tartıya çıkıyorum, hoop su içip paşa paşa salona dönüyorum.
Evet yemek acısından arternatif ćok ama yinede yazın kıştan daha koloy kilo veriliyor ondan yaz benim diyete başlama tercihim bize biraz gırtlagı tutmak kalıyor o da olacak artık :/Bu aralar çok fazla canım bir şeyler istiyor, artık kontrol mekanizması olarak buzdolabının üzerine bir 48 bir de 52 kg olduğum fotoğrafımı koydum, tartıyı da mutfağa taşıdım. Buzdolabını karıştırmaya girtiğimde kendi hazırladığım bermuda şeytan üçgenine giriyorum, el mahkum bir şey yiyemeden çıkıyorum. Eskiden instagramda sporcu ablaları takip edip frenliyordum kendimi ama baktım işime gelmediği için instagramı açmamaya başladım ben de daha kaçamadığım bir yöntem buldum böylece. İnsanlar yazın kilo cermek kolay diyorlar ama bana hiç uymuyor ya miss gibi yaz meyveleri, yaz cıssları aklımı oynatıyor benim.O yüzden buzdolabının üstündeki resimlere bakıyorum sonra tartıya çıkıyorum, hoop su içip paşa paşa salona dönüyorum.
Ayy abla içimi okudun resmen ben de hemen kalkıp yapayım da karşılıklı höpürdetelimBir türk kahvesi patlatayım gittsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?