Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy hatırladım o günü fenaydı
Ayyyy ne kötüyüm unut sen unut o günü
Dune gore 700 gr eksiyim..artilar gidiyor yavasca..aksamda 7 km yürüdüm..
Ne güzel gelen gidiyor darisi kalanlara
Begüm seni cok herbalist gördüm bende sogan kürü yapiyorum 10.günü sen ve adanın telkinleriyle

demir ilacını akşam yatmadan alırsan gün içinde açlığı daha az hissedersin
Ben hem sabah hem aksam aliyorum degeeim3.96 olunca

Aslında erken kalkıyorum bugün canım niyese pek istemedi kızları bekledim ancak oldu :)))

olsun arada hatırlamakta sorun yok
herbalist demiyelimde zayıflama sürecine girince ister istemez sağlıklı beslenmeyide öğrenmeye çalışan birisiyim
soğan küründen fayda görürsün inşallah sonucu bize yaz emi
seninkide çok düşükmüş ece en kısa zamanda toparlarsın inşallah,ben internette pancar pekmezinide duydum kansızlığa karşı ama daha almadım

Yazarım tabi 15 gun biticede 1.5 ay testere disli aslan pencesi içeceğim halam beni düzenli ziyâret etsin diye

Begum ve iştahı ayrılmaz ikili
Laf aramizda benimde gayet açık başetmeye çalışıyorum
asıl o ikili benim şekerim... İŞTAH ve BEN ... Sanki iştah ile yoğrulmuş mayam.. Hayatte tek küsmediğim sevgilimdir kendisi

Bu aralar çok fazla canım bir şeyler istiyor, artık kontrol mekanizması olarak buzdolabının üzerine bir 48 bir de 52 kg olduğum fotoğrafımı koydum, tartıyı da mutfağa taşıdım. Buzdolabını karıştırmaya girtiğimde kendi hazırladığım bermuda şeytan üçgenine giriyorum, el mahkum bir şey yiyemeden çıkıyorum. Eskiden instagramda sporcu ablaları takip edip frenliyordum kendimi ama baktım işime gelmediği için instagramı açmamaya başladım ben de daha kaçamadığım bir yöntem buldum böylece. İnsanlar yazın kilo cermek kolay diyorlar ama bana hiç uymuyor ya miss gibi yaz meyveleri, yaz cıssları aklımı oynatıyor benim. O yüzden buzdolabının üstündeki resimlere bakıyorum sonra tartıya çıkıyorum, hoop su içip paşa paşa salona dönüyorum.

kesinlikle yazın kilo vermek daha zor
hatta almamak neredeyse imkansız
bu arada taktik süper

Evet yemek acısından arternatif ćok ama yinede yazın kıştan daha koloy kilo veriliyor ondan yaz benim diyete başlama tercihim bize biraz gırtlagı tutmak kalıyor o da olacak artık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…