Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu ara önceki günler dikkat etsemde gitmeyen kiloları hep Perşembe gönderdim malesef ki
Bu haftada regl bi gün daha erken geleydi iyiydi sadece cee dedi
Aminnnn Amiiinnn. İnşallah

Deli deli olma nefs biz ayni takimdayiz kaptan baska yerde

Ayy çok güldüm evet hepimiz aynı takindayiz..
Sen ben ve igdedali ...
Biz az cikarsak falan diyince igdenin ezici üstünlüğü deyince karşı takindan zannettim.

Hem biz takım olarak yarışıyoruz kii

Kimler var sahi bizim takımda yahu. Ben de karıştırıyorum

Cokkkk tatlisin canım emeğine sağlık.

Ablamin disini yaptiriyorum eve gec kalcam bu nedenle yememeye karar verdim. Oysaki cok acim. Ama olsun acimdan olmem degil mi

ölmezsin ölmezsin yazmak için alıntılamıştım kiiii , ilerleyen sayfalarda tavukla beraber bu hissiyatı çürüttüğünü gördüm tabiii hemen akşam üstü şu veciz sözün geldi aklıma eve gidince bi tartılırım tartı güzelse tavuk yerim

canım geçmiş olsun çok ... terleniyor o açık camlar sabaha karşı maalesef iyi olmuyor .
menülerinde iç güveysinden halllice , geçmişten çok iyi bildiğim için sen bu meneülerle ovulasyonda değilsin takır takır verirsin

hmmmmm bi baktım ve yine çoooooooook beğendim.
hayır olsun iki gündür menülerini pek beğeniyorum bonuscan , nereye gidiyoruz biz böyle

güzel menü canım .
öğlen doyurucu o yüzden akşamı es geçmek çok göze batmadı ama sabahta yazdığım gibi gözüm sıfır açlıktanda salata yoğurt en azından illa ki arıyor benim

Bahçede çimler biçilecek otlar ayıklanacak bi tavuğum daha gurk oldu etti mi sana 3.gurk Allah ım beni tavuk çiftliği kurma yoluna sevk ediyo
Tabelama da "MALİ MÜŞAVİRDEN SATILIK TAVUKLAR" yazacak bu gidişle

4.gurkunda burda ... gortlak aus yarın fena gortlayabilir

Bakk benim canım istedi yaptim yedim.

Allah affetsin ama hiç sevmiyorum ben bu kadını..
Böyle bi kaç tip var görünce cinlerim çıkıyo tepeme Niyeyse

sevilesi tarafı yok bacım ... normalsin yani :))

Canım o şişlik inan strestendi ... gör bak yarına kalmayacak ... detoksa ihtiyacın yoktu yani ...hadi bakalım sabah ola hayrola ... ben eminim güzel sonuç verecek tartın ...

menün güzel önce onu yazayım ... diğer konuda alta yazıyorum mesajımı , efserle derdiniz yanı çünkü

Ben eski tartıyla 79.9 gördüm eski tartının markası neydi...

heh buraya yazayım ikinize de irmae ...

Canlar eğri gemiden doğru sefer olmaz ... bozuk tartıları attınız kurtulduk ... şimdi 1-2 kilo başa sarmış gibi hissetmeniz normal ama eee napalım ? bi gün 500 eksi bi gün 500 artı sapıtan tartılarla daha çok canınız sıkılıyordu .

İkinizinde tartı farkını yarın ekleyeceğim ... hadi bakalım sabah ola hayrola size de

fulyacım , az çok görmüşsündür detoskla falan pek işim yok benim ..ama bildiğim kadarı ile bu listeler bire bir uyduğunda işe yarıyor ..yani ekleme yaptığında benim mantığım diyor ki ; fulya sadece öğle ikndi akşam kendini vicdan çorbası ile şişirdi.

duydun muuuuu ? adagiller gelmişşş eşinin kalmasına izin vermemiş ada dönen muhabbetten bir kuble

azıcık delirmeden çekilir mi üstat , sen de hele ???

Ahu060812 Ausencia gunun raporu
Sabah
Lorlu yumurta klasik kahvalti
Arada
kahve
Arada
Kahve 3kayısı 1hurma biraz yer fıstığı
Aksam
Yarim kase corba salata yoğurt 2firinda baget

Listenin kıymetini bilin kızlar çok tutuyor çok

canım yukarıda menüye bakıyorum da sen de listede gibi gayet güzel tutmuşsun kendini

Anacım şu leptinden bi ben mi faydalanamıyorum bu saatlerde. Kimsecikler kalmamış. dükkan bana kaldı iyi mi

bana leptin meptin yok hayrişim , nöbetteyim

Deli deli olma nefs biz ayni takimdayiz kaptan baska yerde

Bakalim yarin ne olacak tarti ne diyecek

Bi kahve de ben höpürdeteyim gene. Uykum yok o belli oldu. Bu arada ben hala wc yatak arası mekik dokuyorum. Bu neyin ödemiyse artık iyi gitti yalnız Yarın tartı çok heyecanlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…