Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi karşılaşamıyoruz fulya hanımcım ..

Sabahları çokmu yogunsunuz ?
Çoçuk çoluk , iş güç ,Gezme tozma?

evet karşılaşamıyoruz. işyerinde sadece arada yazılanları okuyorum bazen hızlı hızlı. pc de siteye şifreyle giriş yapmıyorum. telefondan da alıntı yapmak zor geliyor ve ayrıca yoğunluktan vaktim olmuyor. eve de ancak geliyorum. o yüzden geceleri geliyorum.

sabah 08.30
2 haşlanmış yumurta
hellim peyniri
domates

öğlen 12.30
200 mlt vicdan çorbası
200 mlt ev yoğurdu

ara 14.00
200 mlt vicdan çorbası

ara 15.30
1 küçük acur

akşam 19.15
2 kepçe vicdan çorbası
2 yk zeytinyağlı sebze
1/2 dilim tbe

3,5 lt su
20+40= 60 dk tempolu yürüyüş Ahu060812 Ausencia

Sormazlar bosuna küs degilim onlara ...benim kuslugum simariklik kapris yada kibirden degil onlar hak ettiler... soylenecek cook sey var ama artik susuyorum ... simdide kv barismanin yollarini ariyor dahaaaa cook arar.....

Yook benim kv uuuu aklima gelmedi der safa yatar kendince.... sadece eylülde kuru kayisi gönderdiler gecen yil... oda butun evlatlarina her yil verirler iste esimin payında ayirmislar ...mesala eltimde uzakta onlara otobüsle gonderir herseyden aman onlarin olsun cook şükür alacak gücümüz var Allah onlara muhtac etmesin.....ne halleri varsa görsünler bana uzak olsunlar....

Simdi memlekete gidecem esim 2 saatliğine gidecek ve onlarda kalmayacak yine ada yapti diyecekler offf yani...cook sukur gunahlarim gidiyor alacagim artiyor...

Ne bitmez dert kv , kp , gorumce veeee gelin dertleri....yüzyıllardır sürüyor )))

teşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.

Geçmiş olsun sheryy

Sormazlar bosuna küs degilim onlara ...benim kuslugum simariklik kapris yada kibirden degil onlar hak ettiler... soylenecek cook sey var ama artik susuyorum ... simdide kv barismanin yollarini ariyor dahaaaa cook arar.....

Belki farklı davranmis olsalardı cozulebilirdi...
Çocugumu arayip sormayanla benimde işim olmaz...
Çokkkk haklısın..

Buzlu şeyler tetiklemis olabilir.
Kötü olmuş..
İnşallah rahat uyur çabuk atlatirsin

Akşam akşam bi enerji doluyum ki görmeyin
Benim spor haneme 30 dk dans ekler misiniz zumbalı mumbalı Ahu060812 . Yalnız iyi ter attım akşam akşam
Evde canım sıkıldı duramadım valla. Açtım oynadım. Dışardan biri görse bu psikolog delirdi der herhalde

Menümu vereyim...
Sabah 11: 00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz Fındık
1 etiform
Çay

Türk Kahvesi

Akşam 17:00
Menemen
Boll cevizli peynirli salata
Sütlü Nescafe
Yeşil çay

Su 2 lt
Ausencia
Spor şimdilik yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…