Bi karşılaşamıyoruz fulya hanımcım ..
Sabahları çokmu yogunsunuz ?
Çoçuk çoluk , iş güç ,Gezme tozma?
Sormazlar bosuna küs degilim onlara ...benim kuslugum simariklik kapris yada kibirden degil onlar hak ettiler... soylenecek cook sey var ama artik susuyorum ... simdide kv barismanin yollarini ariyor dahaaaa cook arar.....
Oyyy oyy ne güzel bogrune bogrune essin..
Biraz da buralara gelse nolur..
Gerçekten çok enteresan insanlarmis nasıl sormazlar torunlarini hayret
Ben karistirdim ikisini öyle içiyorum.
Dibek fazla yağlı gibi geliyor.
Olmezsin merak etme yaşarsın.
Geçmiş olsun Sherry.
Gece ani düşüyor sıcaklık tehlikeli aslında ama pencere kapalı da yatilmiyor ki.
Yook benim kv uuuu aklima gelmedi der safa yatar kendince.... sadece eylülde kuru kayisi gönderdiler gecen yil... oda butun evlatlarina her yil verirler iste esimin payında ayirmislar ...mesala eltimde uzakta onlara otobüsle gonderir herseyden aman onlarin olsun cook şükür alacak gücümüz var Allah onlara muhtac etmesin.....ne halleri varsa görsünler bana uzak olsunlar....Tabiii ya yazıktır günahtır ... belki diyete başlamıştır ... şekerine yağına kolestrolüne bakıp 10 kilo verecektir Eylüle kadar
İnşallah efserim ... pes etmeden yola devam ...senin metan cici meta ben onu öyle tanıdım , öyle sevdim :)
antibiyotikte bile 400 gr yollladı o metada.
terle karışık akıp gidiyordur , wc ye bi şey kalmıyordur banucum
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben konuşmazken , kendi yoollar otobüsle , eşimi arar size bi şeyler yolladım derdi kv .... ayyy bak kıymet bileyim :)
iki gün önce ben seviyorum çok diye semizotu yığmış arabaya :)
İnşallah daha iyi olur her şey senin için canım .
çoooooooooooooooooooooook beğendim çooooooooooooooooooooook
oyyyyyyyyyy bunu da çooooooooooooook beğendimmmmmmmm çoooooooooooooook
bak bunu da çooooooooooooooooooooook beğendim :)
tespitin hası
teşekkür ederim canım.
Oyyy oyy ne güzel bogrune bogrune essin..
Biraz da buralara gelse nolur..
Gerçekten çok enteresan insanlarmis nasıl sormazlar torunlarini hayret
Ben karistirdim ikisini öyle içiyorum.
Dibek fazla yağlı gibi geliyor.
Olmezsin merak etme yaşarsın.
Geçmiş olsun Sherry.
Gece ani düşüyor sıcaklık tehlikeli aslında ama pencere kapalı da yatilmiyor ki.
Geçmiş olsun sheryyteşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.
Sormazlar bosuna küs degilim onlara ...benim kuslugum simariklik kapris yada kibirden degil onlar hak ettiler... soylenecek cook sey var ama artik susuyorum ... simdide kv barismanin yollarini ariyor dahaaaa cook arar.....
Buzlu şeyler tetiklemis olabilir.teşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.
Geçmiş olsun sheryy
Buzlu şeyler tetiklemis olabilir.
Kötü olmuş..
İnşallah rahat uyur çabuk atlatirsin
Kedibochi geçmiş olsun canım
Akşam akşam bi enerji doluyum ki görmeyin
Benim spor haneme 30 dk dans ekler misiniz zumbalı mumbalıAhu060812 . Yalnız iyi ter attım akşam akşam
Evde canım sıkıldı duramadım valla. Açtım oynadım. Dışardan biri görse bu psikolog delirdi der herhalde
Kedibochi geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?