Çoook geçmiş olsunnnn. Bu sıcakta da soğuk algınlığı ne fenateşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.
İnanılmaz bir şişlik var.
benim de midem şu an balon gibi oldu. neden bilmiyorum. menün belli oysa. yoğurt mu yaptı ki alamadım. ama akşam yemeğinden sonra oldu.Bu sefer yemekten değil wc sorunu Yaşıyorum ki pekk yasamazdim
ettim canım. cumartesi ve salı akşamı kefirle yaptım.Yogurt kurune devam ettinmi bu hafta?
Çok geçmiş olaın canım, yazın o boğaz sıkıntısı zor oluyor allah yardımcın olsun.teşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.
Haftaya az dinlenecem mecburen. Saf pro yapacam haftasonundan itibaren. O kadar enerjim olmayacak sanıyorum. Sadece 30 days shred yapacam. 1. leveli 2 puanmış. Az geldi bence ağır bi program ama neysem. Sadece onu yapacam. Çok spor yaptığım için savunma yapacağım aklıma gelmezdi heSpor seysini cok merak ediyorum ya eger biz cok dusuk cikarsak nolucak?
igdedali ezici ustunlukte.
Bende bu devasa vucudumla biraz yurusem belim boynum yaniyo agridan
Maden Suyu içtim ben vsrsa sende iç.benim de midem şu an balon gibi oldu. neden bilmiyorum. menün belli oysa. yoğurt mu yaptı ki alamadım. ama akşam yemeğinden sonra oldu.
ettim canım. cumartesi ve salı akşamı kefirle yaptım.
Anacım şu leptinden bi ben mi faydalanamıyorum bu saatlerde. Kimsecikler kalmamış. dükkan bana kaldı iyi mi
Yarın kahvaltıya misafir var kv ve kp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?