Julicim liste bu tatlim...sen 17 haziranda yapacaksin listeyi...haftayi karistirdin herhalde
3.yüz sekerler..
1. 13. takım haftaya daha cok kilo vereceğimizi umuyorum hadi baslayalım şimdidennnnn
evet ucuncuyuz kizlarrrr....
unutmayin bugunden itibaren 4. takimla spor yarisimiz var.....
kim nekadar spor yapmis dklari bana ozelden gondereceksiniz
ki biraz heyecan katalim
[/COLOR]
kizlar ben simdi cikiyorum oglum hasta malesef onu dr. goturecem sonrasinda iyi olursa gelirim yoksa beni bugun affedin
haftaya ben yapıorum listeyi
kiz liste bende haftaya ondan sonraki hafta sendeiyisimi haftayada sen yap bu heyecanla duramiyacan yerinde galiba
geçmiş olsun canımm, önemli birşeyi yoktur inşallah..
kizlar farngipani niye ayrildianlamadim ben:26:**7.TAKIM 209. ETAP**
cemre2010(57.3/ Geri donmek uzere ayrildi)
ceyce(78,00/77,00/1/%1,28)Geri donmek uzere ayrildi
saferan(126.5/126/0.5/%0.40)
azerikizi(54.2/54.2/0/0% )
kirmizigül06(89.3/87.6/1.7/1.90%)
doga3(92.6/92.6/0/0%)
frangipani(68.5/68.2/0.3/%0.44)Geri donmek uzere ayrildi
ganfed(55.3/55.0/0.3/%0.54)
Julia__(54.6/)
Minaver(60.7/) PAYLASIMDA BULUNMADIGI ICIN DISKALIFIYE EDILMISTIR
Meyvenull (60.0/58.8/1.2/%2)
minnoşprenses (64,1/63.9/0.2/0.31%)
nev81 (88.5/88/0.5/0.57%)
7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6/)
ganfedcim cok gecmiş olsun tatlımmm
Mesaj sayimi 01 Haziran Carsamba:
Saferan 5
Doga 17
Julia 10
Frangipani 5
Nev 18
Ganfed 28
Azeri 12
Ceyce 12
Meyve 8
Kirmizigul 15
Minnos Prenses 8
1.inciGanfed 28
2.inciNev 18
3.uncuDoga 17
ayy bu liste cok karıstı benim aklım bulanıyorr :111:
cok tesekkürler caniiiimmmm.sagollisteyi ben yapatım telasa luzum yokkkk relaxxxx
ooyyyyy kirmizim cok tesekkür edrim beni idare ettiginiz icin.daha yeni geldim.cok yoruldum ama recep ayinda Allah icin bir is yapmis oldum.Allah kabul etsin insallah**7.TAKIM 209. ETAP**
cemre2010(57.3/)
ceyce(78,00/)
saferan(126.5/126/0.5/%0.40)
azerikizi(54.2/54.2/0/0% )
kirmizigül06(89.3/87.6/1.7/1.90%)
doga3(92.6/)
frangipani(68.5/)
ganfed(55.3/)
Julia__(54.6/)
Minaver(60.7/) PAYLASIMDA BULUNMADIGI ICIN DISKALIFIYE EDILMISTIR
Meyvenull (60.0/)
minnoşprenses (64,1/)
nev81 (88.5/88/0.5/0.56%)
7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6/)
Azericim..bugun ben yaparim canim..Sabahciyim Allahtan..sende listeyi haftaya yaparsin tamammi??
kizlar minaveri diskalifiye ettim....cunku bir ugradi takima birdahada girmedi...gercekten isteyen insan, acaba ne ettiler ciktimmi diye merak eder girer bakardiama hala ses yok..
ayyyyy evet onuda yapamadim.ama cok sagolkizlar dun azeri yogundu...msj sayim listesini yapamadim..ben hemen yapip geliyorum
bakim kim nekadar var imis
ayy Frangicim noldu yaa.yeni gelen müdür cokmu sert?ama ben seni özlüycem yaaaaMerhaba kızlaarr.. Ben kilo bildirimimi yaptım ancak sizden izin istiyorum bir süre.. Bu aralar hiç buraya giremiyorum, 2 gündür 5 mesajın altındayım sanırım.. Evden yazarım diyorum, bir şey çıkıyor; uyuyakalıyorum, oğlum uyanıyo, işim oluyo v.s. bir türlü yazamıyorum.. İşteyken zaten yoğun bir dönem olduğu için fırsatım olmuyor.. Mesaj yazamadığım için de strese giriyorum, takıma karşı sorumluluğumdan dolayı kendimi kötü hissediyorum. O yüzden sizden bir süre izin istiyorum, yerime gelmek isteyen birileri varsa alırsınız, zaten takımı kontrol eder, tekrar uygun olduğumda geri gelmek istediğimi bildiririm...
Bugüne kadarki desteğiniz için çok teşekkürler, geriye kilo vermiş olarak dönmek için elimden geleni yapacağım...
Kendinize iyi bakın...
Bu arada inşallah bu hafta birinci oluruz, şimdilik artıda kimseyi göremedim..
vvayyyyyy cok afilli olmus buda,canimMesaj sayimi 01 Haziran Carsamba:
Saferan 5
Doga 17
Julia 10
Frangipani 5
Nev 18
Ganfed 28
Azeri 12
Ceyce 12
Meyve 8
Kirmizigul 15
Minnos Prenses 8
1.inciGanfed 28
2.inciNev 18
3.uncuDoga 17
haydaaa sendemi ceyce.aaaa niye herkes cikiYor yaaa.özlüycez sizi.cabuk gelinmerhaba günaydın kızlar işlerim çok yoğun yoğunluktan paylaşımda uzun bir süre bulunamayabilirim beni isterseniz izne ayırın isterseniz çıkayım ben paylaşımda bulunacak bir arkadaş gelsin yerime.
bu videoyu görmüstüm.güzel bir jest.darisi basina juliacim[video=youtube;H7McF_h9LK8]http://www.youtube.com/watch?v=H7McF_h9LK8[/video]
bende böle yapcam evlenşrken kısmetse
oyyyyy nolmus benim Yusuf'uma.hastami olmus.iyilessin bakim cabuk.sali günü mevlütüne kadar.onemli bisey degilmis hafif usutmus dr. burun damlasi verdi onu kullanacagiz bir kac gun gecer dedi
cok tesekkürler caniiiimmmm.sagol
ooyyyyy kirmizim cok tesekkür edrim beni idare ettiginiz icin.daha yeni geldim.cok yoruldum ama recep ayinda Allah icin bir is yapmis oldum.Allah kabul etsin insallah
ayyyyy evet onuda yapamadim.ama cok sagol
ayy Frangicim noldu yaa.yeni gelen müdür cokmu sert?ama ben seni özlüycem yaaaaama neyseki geri döneceksin.lütfen cok uzatma.rahatlar rahalamaz kendini burda bul heeee,ona göre
vvayyyyyy cok afilli olmus buda,canim
haydaaa sendemi ceyce.aaaa niye herkes cikiYor yaaa.özlüycez sizi.cabuk gelin
bu videoyu görmüstüm.güzel bir jest.darisi basina juliacim
oyyyyy nolmus benim Yusuf'uma.hastami olmus.iyilessin bakim cabuk.sali günü mevlütüne kadar.
içim çok huzursuz bugün kızlar yaaa iş yerinde de işlerim bi yolunda gitmedi hayır olsun bakalım :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?