Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[video=youtube;H7McF_h9LK8]http://www.youtube.com/watch?v=H7McF_h9LK8[/video]

bende böle yapcam evlenşrken kısmetse

kızlar selamlar
ben 14.takımın üyesiyim ve üstüme düşen görevi yapmadım

3.yüz sekerler..

1. 13. takım haftaya daha cok kilo vereceğimizi umuyorum hadi baslayalım şimdidennnnn

Son düzenleme:
kizlar farngipani niye ayrildianlamadim ben:26:

vay gene kapmisim kupayi yasasiiin ay bugun liste cok hosuma gitti ne guzel birinci diye yaziyor kilo vermekte olmasada cenede birinciyimmasallah dil otu yedim yine

kizlar hepinizi tebrik ediyorum 3. olmusuz her ne kadar ben husran yasasamda iyi bir sonuc takimimiz adina herkesi kutluyorum

listeyi ben yapatım telasa luzum yokkkk relaxxxx
cok tesekkürler caniiiimmmm.sagol
ooyyyyy kirmizim cok tesekkür edrim beni idare ettiginiz icin.daha yeni geldim.cok yoruldum ama recep ayinda Allah icin bir is yapmis oldum.Allah kabul etsin insallah
kizlar dun azeri yogundu...msj sayim listesini yapamadim..ben hemen yapip geliyorum
bakim kim nekadar var imis
ayyyyy evet onuda yapamadim.ama cok sagol
ayy Frangicim noldu yaa.yeni gelen müdür cokmu sert?ama ben seni özlüycem yaaaaama neyseki geri döneceksin.lütfen cok uzatma.rahatlar rahalamaz kendini burda bul heeee,ona göre
vvayyyyyy cok afilli olmus buda,canim
merhaba günaydın kızlar işlerim çok yoğun yoğunluktan paylaşımda uzun bir süre bulunamayabilirim beni isterseniz izne ayırın isterseniz çıkayım ben paylaşımda bulunacak bir arkadaş gelsin yerime.
haydaaa sendemi ceyce.aaaa niye herkes cikiYor yaaa.özlüycez sizi.cabuk gelin
[video=youtube;H7McF_h9LK8]http://www.youtube.com/watch?v=H7McF_h9LK8[/video]

bende böle yapcam evlenşrken kısmetse
bu videoyu görmüstüm.güzel bir jest.darisi basina juliacim
onemli bisey degilmis hafif usutmus dr. burun damlasi verdi onu kullanacagiz bir kac gun gecer dedi
oyyyyy nolmus benim Yusuf'uma.hastami olmus.iyilessin bakim cabuk.sali günü mevlütüne kadar.

içim çok huzursuz bugün kızlar yaaa iş yerinde de işlerim bi yolunda gitmedi hayır olsun bakalım :97:

selaam kızlar.utanarak geliyorum ben bu cezayı da sevmiyorum ama hakettim.takımımı ihmal ettim. paylaşımda bulunmadım cezalıyım. tüm takımlara hain domdom olduğumu yazmam lazım.

insallah canim iyilesir o gune kadar yoksa ben ne yaparim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…