Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin canim amin her ikinizinde dilekleri gerceklessin

ohh iyide olmus sen bensiz gidersen olacyagi bu zaten rusvet vermistim ben o orkestralarakotu calin diye

kizlar hic halim yok...resmen surunuyorum..klavyeye bile zorla basiyorum...cok kotu hastalandim..sesim tamamen gitmis durumda..oysaki bugun neler yapacaktimm neler..ama kismet degilmis...simdi koca popoyu devirip yatiyorum ve cigerim cikacakmis gibi oksuruyorum..ha evdekilerle irtibat nasil derseniz, elimde telefon msj atip duruyoum resmen dilsiz oldum...

kizlar spor yapanlar varmi???? dun cok msj gelmedi cunki ozelden...:26: unutanlar varsa dedim hemen yazsinlar

ohh iyide olmus sen bensiz gidersen olacyagi bu zaten rusvet vermistim ben o orkestralarakotu calin diye
Allah seni ne etmesincadiiiiiiiiii

cok cok gecmis olsun kirmizi.noldu sana böyle yaaa.bir türlü düzelemedin,hatta gittike kötülesiyorsun yaa.düzgün bir doktora git,muayene ol canim

Aminn canım amin.Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Mevla kerimdir
Var mı TÜRK gibisi,herşeyimiz bir başka,bir başkadır benim memleketim.Lay lay lay lay,lay lay lay lay
kiz sen amerikan kalp vakfi diyetini yapmiyormusdun:26:
İkisini birleştirip harika bir kombinasyon yaptım.Karpuz ağırlıklı Amerikan Kalp vakfı diyeti
evet canim bu konuda haklisin insan istedigi yere gitmek ister hep olmayincada gercekten morali bozulur ama insallah kalmanda rabbim bircok hayir gizlemistir ve sen onlarla karsilastikca mutlu olacaksin dileklerin tek tek gerceklesin insallah
Muhakak canım,Allah kalplerimize ferahlık versin...

kizlar spor yapanlar varmi???? dun cok msj gelmedi cunki ozelden...:26: unutanlar varsa dedim hemen yazsinlar
Mesaj alındı kaptan

buda o diyetin yeni versiyonu ohh ne guzel

selamm canlarım...
bu gün cok farklı duygular içindeyim diyetede 1 günlük mola verdim...
sabah sevgilim geldi bana kondisyon bisikleti getirmiş.. cıktık kahvaltı yaptık gezdik vs gezerken haber geldi bizim kadro işimiz olmus 30 gün içinde tamamlanıcakmıs sevindik ama ben hemen üzüldüm tabi annemler izmite istiyor beni biliyorsunuz bu yüzden evlenmemize izin vermiyorlar artık tayin hakkımız var ama babam ben işi ayarladım izmite geliceksin dio ben ankara istiyorum tefriciyelerime devam ediyorum sonrada evlilik için baslıcam okuyabildiğim kadar cok okumalıyım sevincimi yasamadım cünkü ailemi cok seviyorum onları kaybetmek istemiyorum ama hayatımıda bu sekilde düzenlemek istiyorum off hayırlısı olsun hakkımda cok ama cok üzgünümmmm

öpüldünüz ben şimdi tefriciyelerime baslıyorum....

Son düzenleme:
selamm kızlar hıc gelemedım yanınıza bugun mısafırımız vardı hı gelemedım cuma gunude işyerı cok karısıktı gelemedım .kusur bakmayın kızlar. cok moralım bozukk esıme cok cok kırıldım bı meseleden oturu ve yaptıgını kabul edıp ozur dılıycek yerıne kendını haklı cıkarmak ıcın sesını yukseltıp sacmalama gıt basımdan su bu dıyor bana .onceden kızgındım ama sımdı ıcımde en ufak bır kızgınlık yok.cok kırgınımm gercekten cok kırgınımm .yarın gelebılırım evdeyım kızlar grs

Canlarım Püsküüt bugün kim kaç kilo verdi listesini yayınlamış.Ben 103.5 kiloda başlamıştım fakat takım ortamına girişim 100.5 kilo ile olmuştu,o ara 90 kilo üzerindekiler topiğinde olduğum için başlangıç kilom 3 kilo eksik gözüküyor yarışmaya giriş günüm sebebi ile,umarım Azerimiz ve Kırmızımız gibi bizler de tepelere tırmanırız.Neredeyse 110 kişinin içinde ilk 30'da takımımızdan 7 kişi var,gerçekten çok mutlu oldum.İnşallah hedeflerimize ulaşıp beraberce ilk 10'u kapatırız 7 takım olarak

Canım haklıyken bu şekilde tavır görmek eminim çok üzmüştür seni.Zaten eşinin hırçınlığı da haklılığını farketmesindendir diye düşünüyorum.Ya sabır çek içinden,artıları eksilere denkliycez canım benim,hayat böyle.Dualarımız seninle,Allah sevgi ve muhabbetinizi arttırsın canım

offf kizlar...hastaliktan dolayi iskence cekiyordum..ustune ustuk lokman msnde bana yazdi..hal hatirdan sonra hadi ac kamerayi dedi..hafta ici olmaz haftasonu demistin dedi...ya hastayim bu halde olmaz dedim...senin iyi halini gormedimki nezamandir dedi..ya yillar sonra ilk goreceksin bu halde inan cikmam karsina dedim...aman acmazsan acma ne olacakki....acmasan ne olurr gormesem ne olur.. gormeye anlam baglamistim yazdi..ama acma dedi..istemiyormusun dedim hayir dedi...kizdinmi dedim evet dedi...bekle aciyorum dedim..istemiyorum dedi..ya kizma aciyorum dedim birsey soylemedi...ben laptopu actim..once bir arkadasla deneyip sonra ona acacaktim...kiz birden kayboldu ortaliktan..bende beklerken lokman cikti...hastaliktan biseyde anlamadim...kizlar gormeye anlam baglamistimla ne demek istedi...birde bukadar kizmasi normalmi?? yain sadece arkadas olarak gormek istese bukadar kizarmi insan??? bende mailine msj biraktim..ben actim sen cikmissin..bekle geliyorum demistim...beni gormek istiyorsan beni bekleyebilirdin yazdim resmen su icinde kaldim kizlar..onu gorucem diye..heyecandan elim ayagim birbirine girdi...ama onun birden cikmasida moralimi bozdu..biryandanda iyi oldu...yalan soylemek zorunda kalmadim...of kizlarr ben kafayi yiyorum

off kızlar ya

minnoşum sıkma canını evliliklerde oluyor böyle şeyler hatasını anlar biran önce inşallah

kırmızım aşk meşk işleri zor bee güzelim

nevciim allah yardım etsin canım gerçekten istemediğin bir yerde yaşamak çok zor inşallah karşına hayırlı bir kısmet çıkarda bi taşla iki kuş vurursun ((ya benim abim 5. yılında doğu görevinden sonra buraya geldiydi 15 sene önceden bahsediyorum ama)

meyvem dün sana bakındım facede kadro işini duyduktan sonra eğer çalışmak istiyorsan neresi çıkarsa gitmek zorundasın ailenede bunu anlatmalısın bak senin gibi binlerce milyonlarca insan var

Son düzenleme:

Ablacim pazar pazar erkencisin hayirdir?? Hadi ben hastaliktan uyuyamadim sen niye erken kalktin (

doğam benimmmm canım ablammm..
biz şimdi 4-b liyiz yaa aynı calıstığımız yere kadrolu atanacağızbi fark olmıcak ama ondan sonrası karısık işte .. isteğe bağlı tayinde olay karmasıklasıyor..
nys sende sayılcak bişiler varmı bu gün bitiriyorum varsa bana telden mesaj atarsın öpüyorum seni mucuk mucuk

günaydın kızlar pazar gününde gönlümüzden geçen hepimizin bütün istekleri gerçekleşir inşallah

Canım belli ki O'nda da yıllar sonra gerçekleşecek bu karşılaşmaya dair zan ve umutlar varmış,bu olaydan bunu anladık öncelikle.Yani 7 yıl sonraki karşılaşma sizde karşılıklı beklenti oluşturmuş.Doğal git bence,yani Onun tarafından beğenilmenin senin için önem teşkil ettiğini anlamasın.Kamera açılınca konuyu dağıt mesela,kendin hakkında yorum bekler gibi davranma.Önce sen geç atağa,ne kadar değişmişsin de mesela.O ne açıdan diyince,yaş eklemişsin gerçekten de,ama yakışmadığı imasında bulunma.Arafta kalsın,onu beğenip beğenemediğini çözemesin.Sen beni nasıl buldun sorusunu sorma,kendini zaman içinden hem ruhsal hem de fiziksel olarak oturmuş ve dinamik bulduğuna dair imalar yap,yani senin hakkında ne düşüneceğini sen belirle.Sen kendine güvenirsen,o zan Ona dabulaşacaktır.Ayrıca tamam eskiden belki bundan 20 kilo daha zayıftın ama,şu anda spor yaptığın için muhakak daha sıkı ve sağlıklı gözüküyorsundur.Kendine güven canım...
Amin canım benim,teşekkür ederim ablacım.Kısmetse döner gelir Yemenden ,kısmet değilse ne gelir elden diyelim.Bugünümüze şükür...

nasılsın nev 'cim zayıfladıkça kendimi daha da bir zinde ve güzel hissediorum
Değil mi Julia'cım Ayrıca zayıflama maratonunda emek döken neredeyse 110 kişinin arasında 14. sırada olman da kendinle ne kadar gurur duysan azdır sonucuna varıyor,tebrik ederim.Seni de,bu amaca adanmış herkesi de.Bence bu takımlarda olmak bile hayatı doğru yerden yakaladığımızın bir göstergesi.Ruh mu bedeni etkiliyor,beden mi ruhu,ikisi de mi birbirini,yoksa ikisi de birbirini değil mi çok düşünürdüm.105 kiloya çıktığım günlerde dahi,ruhun bedeni etkilediği konusunda %100 emindim.Ruhumun iniş çıkışları,kilomu yalnız çıkış anlamında etkiliyordu.Hayatımda hiçbirşey değişmedi ama benim kendime ve yazgıma bakış açım değişti.İşte o zaman mantalitemi de değiştirdim.Bedenimi ruhumun insiyatifine değil,ruhumu bedenimin insiyatifine sunmaya karar verdiğim an,hayatım değişti.Gerçekten ve gerçekten bedensel özgüven,ruhu da etkiliyor.105 kiloya çıktığım zaman hissettiğim girdabı,şimdi 88 lere değdiğimde hissettiğim umutla kıyaslamam mümkün değil.Bir kere daha anladım ki,insanın kendinden büyük bir düşmanı yok.Çok şükür bu azmi verene,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…