canim Allah sabir versin.seni cok iyi anliyorum.cünkü bende yasadigim yerde olmak,oturdugum evde oturmak istemeyen biriyim.benim gönlüm aslinda TR de yasamak ama o imkansiz biliyorum.hadi Tr olmuyor kardesimin oldugu sehirde yasamak istiyorum senelrdir.oda bir türlü gerceklesmiyor.oturdugum apartmandan evden nefret ediyorum.senelerdir oturuyorum ama.biliyorum Allah birgün benimde gönlüme göre vericek insallah.insallah senin de gönlüne göre versin canim
dün Türk damat ve Tunus gelin olan bir dügüne gittim kizlar.hc hoslanmadim.gicik oldum hatta.iki orkestra vardi.önce Türk sarkilari calindi ama ne sarkisi.sadece slow parcalar.sacmaligin daniskasi.ben bölyle dügün görmedim yaaa.sadece slow parca calinan dügünmü olur ya.
neyse onlar indi Tunuslular geldi.heh simdi biseyler görecegm sandim ama yine hayal kirikligi.bir sarkida oynayip hemen oturdulr.orkestra bos piste caliyordu yani.ayy ne soguk dügün yaa.yemeklerde igrencti.valla bosuna oraya kadar benzin harcadim,bosuna zaman kaybi.
ohh iyide olmus sen bensiz gidersen olacyagi bu zaten rusvet vermistim ben o orkestralarakotu calin diye
kizlar hic halim yok...resmen surunuyorum..klavyeye bile zorla basiyorum...cok kotu hastalandim..sesim tamamen gitmis durumda..oysaki bugun neler yapacaktimm neler..ama kismet degilmis...simdi koca popoyu devirip yatiyorum ve cigerim cikacakmis gibi oksuruyorum..ha evdekilerle irtibat nasil derseniz, elimde telefon msj atip duruyoumresmen dilsiz oldum...
kizlar spor yapanlar varmi???? dun cok msj gelmedi cunki ozelden...:26: unutanlar varsa dedim hemen yazsinlar
Aminn canım amin.Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Mevla kerimdircanim Allah sabir versin.seni cok iyi anliyorum.cünkü bende yasadigim yerde olmak,oturdugum evde oturmak istemeyen biriyim.benim gönlüm aslinda TR de yasamak ama o imkansiz biliyorum.hadi Tr olmuyor kardesimin oldugu sehirde yasamak istiyorum senelrdir.oda bir türlü gerceklesmiyor.oturdugum apartmandan evden nefret ediyorum.senelerdir oturuyorum ama.biliyorum Allah birgün benimde gönlüme göre vericek insallah.insallah senin de gönlüne göre versin canim
Var mı TÜRK gibisi,herşeyimiz bir başka,bir başkadır benim memleketim.Lay lay lay lay,lay lay lay laydün Türk damat ve Tunus gelin olan bir dügüne gittim kizlar.hc hoslanmadim.gicik oldum hatta.iki orkestra vardi.önce Türk sarkilari calindi ama ne sarkisi.sadece slow parcalar.sacmaligin daniskasi.ben bölyle dügün görmedim yaaa.sadece slow parca calinan dügünmü olur ya.
neyse onlar indi Tunuslular geldi.heh simdi biseyler görecegm sandim ama yine hayal kirikligi.bir sarkida oynayip hemen oturdulr.orkestra bos piste caliyordu yani.ayy ne soguk dügün yaa.yemeklerde igrencti.valla bosuna oraya kadar benzin harcadim,bosuna zaman kaybi.
İkisini birleştirip harika bir kombinasyon yaptım.Karpuz ağırlıklı Amerikan Kalp vakfı diyetikiz sen amerikan kalp vakfi diyetini yapmiyormusdun:26:
Muhakak canım,Allah kalplerimize ferahlık versin...evet canim bu konuda haklisin insan istedigi yere gitmek ister hep olmayincada gercekten morali bozulur ama insallah kalmanda rabbim bircok hayir gizlemistir ve sen onlarla karsilastikca mutlu olacaksin dileklerin tek tek gerceklesin insallah
Mesaj alındı kaptan
kizlar spor yapanlar varmi???? dun cok msj gelmedi cunki ozelden...:26: unutanlar varsa dedim hemen yazsinlar
buda o diyetin yeni versiyonu ohh ne guzelAminn canım amin.Hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Mevla kerimdir
Var mı TÜRK gibisi,herşeyimiz bir başka,bir başkadır benim memleketim.Lay lay lay lay,lay lay lay lay
İkisini birleştirip harika bir kombinasyon yaptım.Karpuz ağırlıklı Amerikan Kalp vakfı diyeti
Muhakak canım,Allah kalplerimize ferahlık versin...
Mesaj alındı kaptan
İnşallah Ganfed'cim bu değişiklik,güzel sonuçlara gebedirbuda o diyetin yeni versiyonu ohh ne guzel
Canlarım Püsküüt bugün kim kaç kilo verdi listesini yayınlamış.Ben 103.5 kiloda başlamıştım fakat takım ortamına girişim 100.5 kilo ile olmuştu,o ara 90 kilo üzerindekiler topiğinde olduğum için başlangıç kilom 3 kilo eksik gözüküyor yarışmaya giriş günüm sebebi ile,umarım Azerimiz ve Kırmızımız gibi bizler de tepelere tırmanırız.Neredeyse 110 kişinin içinde ilk 30'da takımımızdan 7 kişi var,gerçekten çok mutlu oldum.İnşallah hedeflerimize ulaşıp beraberce ilk 10'u kapatırız 7 takım olarakBUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
1 . neyneyse ( 21,90 / 26,77% ) @ 24.09.10 # 81,80 # 59,90
2 . azerikizi ( 15,80 / 22,57% ) @ 05.11.10 # 70,00 # 54,20
3 . hasretim34 ( 16,60 / 20,88% ) @ 01.05.09 # 79,50 # 62,90
4 . pinkcat87 ( 15,80 / 19,75% ) @ 23.07.10 # 80,00 # 64,20
5 . banusultan ( 15,50 / 19,38% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 64,50
6 . kirmizigül06 ( 19,40 / 18,13% ) @ 05.11.10 # 107,00 # 87,60
7 . anşaaa ( 17,10 / 18,00% ) @ 24.12.10 # 95,00 # 77,90
8 . hatice_84 ( 10,60 / 16,31% ) @ 25.06.10 # 65,00 # 54,40
9 . akrep33 ( 12,20 / 16,27% ) @ 15.08.08 # 75,00 # 62,80
10 . yasafat ( 18,80 / 15,91% ) @ 11.02.11 # 118,20 # 99,40
11 . batuhanim ( 15,50 / 15,58% ) @ 28.01.11 # 99,50 # 84,00
12 . innuk ( 11,60 / 15,57% ) @ 24.09.10 # 74,50 # 62,90
13 . nuvanda ( 9,90 / 15,16% ) @ 21.01.11 # 65,30 # 55,40
14 . julia_ ( 9,20 / 14,60% ) @ 24.12.10 # 63,00 # 53,80
15 . nidah ( 9,90 / 14,10% ) @ 04.02.11 # 70,20 # 60,30
16 . mersa ( 13,10 / 13,79% ) @ 24.04.09 # 95,00 # 81,90
17 . nev81 ( 12,50 / 12,44% ) @ 18.02.11 # 100,50 # 88,00
18 . bucakmagduru ( 10,00 / 12,35% ) @ 24.09.10 # 81,00 # 71,00
19 . asl35 ( 10,00 / 12,35% ) @ 24.09.10 # 81,00 # 71,00
20 . hindirella ( 8,50 / 12,32% ) @ 17.12.10 # 69,00 # 60,50
21 . zulaley ( 9,30 / 11,58% ) @ 07.01.11 # 80,30 # 71,00
22 . ganfed ( 7,00 / 11,29% ) @ 11.03.11 # 62,00 # 55,00
23 . minnoş prenses ( 8,10 / 11,25% ) @ 27.07.07 # 72,00 # 63,90
24 . _ferdici_ ( 8,00 / 10,81% ) @ 11.02.11 # 74,00 # 66,00
25 . mai beyaz ( 7,00 / 10,22% ) @ 15.10.10 # 68,50 # 61,50
26 . lequim ( 6,90 / 9,61% ) @ 08.04.11 # 71,80 # 64,90
27 . ferihann ( 10,30 / 9,32% ) @ 30.04.10 # 110,50 # 100,20
28 . fulias ( 5,20 / 9,20% ) @ 18.03.11 # 56,50 # 51,30
29 . saferan ( 12,50 / 9,03% ) @ 29.10.10 # 138,50 # 126,00
30 . roseberry ( 6,60 / 8,73% ) @ 18.02.11 # 75,60 # 69,00
Canım haklıyken bu şekilde tavır görmek eminim çok üzmüştür seni.Zaten eşinin hırçınlığı da haklılığını farketmesindendir diye düşünüyorum.Ya sabır çek içinden,artıları eksilere denkliycez canım benim,hayat böyle.Dualarımız seninle,Allah sevgi ve muhabbetinizi arttırsın canımselamm kızlar hıc gelemedım yanınıza bugun mısafırımız vardı hı gelemedım cuma gunude işyerı cok karısıktı gelemedım .kusur bakmayın kızlar. cok moralım bozukk esıme cok cok kırıldım bı meseleden oturu ve yaptıgını kabul edıp ozur dılıycek yerıne kendını haklı cıkarmak ıcın sesını yukseltıp sacmalama gıt basımdan su bu dıyor bana .onceden kızgındım ama sımdı ıcımde en ufak bır kızgınlık yok.cok kırgınımm gercekten cok kırgınımm .yarın gelebılırım evdeyım kızlar grs
offf kizlar...hastaliktan dolayi iskence cekiyordum..ustune ustuk lokman msnde bana yazdi..hal hatirdan sonra hadi ac kamerayi dedi..hafta ici olmaz haftasonu demistin dedi...ya hastayim bu halde olmaz dedim...senin iyi halini gormedimki nezamandir dedi..ya yillar sonra ilk goreceksin bu halde inan cikmam karsina dedim...aman acmazsan acma ne olacakki....acmasan ne olurr gormesem ne olur.. gormeye anlam baglamistim yazdi..ama acma dedi..istemiyormusun dedim hayir dedi...kizdinmi dedim evet dedi...bekle aciyorum dedim..istemiyorum dedi..ya kizma aciyorum dedim birsey soylemedi...ben laptopu actim..once bir arkadasla deneyip sonra ona acacaktim...kiz birden kayboldu ortaliktan..bende beklerken lokman cikti...hastaliktan biseyde anlamadim...kizlar gormeye anlam baglamistimla ne demek istedi...birde bukadar kizmasi normalmi?? yain sadece arkadas olarak gormek istese bukadar kizarmi insan??? bende mailine msj biraktim..ben actim sen cikmissin..bekle geliyorum demistim...beni gormek istiyorsan beni bekleyebilirdin yazdimresmen su icinde kaldim kizlar..onu gorucem diye..heyecandan elim ayagim birbirine girdi...ama onun birden cikmasida moralimi bozdu..biryandanda iyi oldu...yalan soylemek zorunda kalmadim...of kizlarr ben kafayi yiyorum
selamm kızlar hıc gelemedım yanınıza bugun mısafırımız vardı hı gelemedım cuma gunude işyerı cok karısıktı gelemedım .kusur bakmayın kızlar. cok moralım bozukk esıme cok cok kırıldım bı meseleden oturu ve yaptıgını kabul edıp ozur dılıycek yerıne kendını haklı cıkarmak ıcın sesını yukseltıp sacmalama gıt basımdan su bu dıyor bana .onceden kızgındım ama sımdı ıcımde en ufak bır kızgınlık yok.cok kırgınımm gercekten cok kırgınımm .yarın gelebılırım evdeyım kızlar grs
selamm canlarım...
bu gün cok farklı duygular içindeyim diyetede 1 günlük mola verdim...
sabah sevgilim geldi bana kondisyon bisikleti getirmiş.. cıktık kahvaltı yaptık gezdik vs gezerken haber geldi bizim kadro işimiz olmus 30 gün içinde tamamlanıcakmıs sevindik ama ben hemen üzüldüm tabi annemler izmite istiyor beni biliyorsunuz bu yüzden evlenmemize izin vermiyorlar artık tayin hakkımız var ama babam ben işi ayarladım izmite geliceksin dio ben ankara istiyorum tefriciyelerime devam ediyorum sonrada evlilik için baslıcam okuyabildiğim kadar cok okumalıyım sevincimi yasamadım cünkü ailemi cok seviyorum onları kaybetmek istemiyorum ama hayatımıda bu sekilde düzenlemek istiyorum off hayırlısı olsun hakkımda cok ama cok üzgünümmmm
öpüldünüz ben şimdi tefriciyelerime baslıyorum....
Kızlarrrrrr,ben dün 7 mesajımı dolduramadım,oysa burdaydım.Ama öyle moralim bozuktu ki,elim gitmedi klavyeye.Ben sınıf öğretmeniyim biliyorsunuz.Doğma büyüme Kocaeli'liyim,Eskişehir'de okudum sonra hooooppp 21 yaşımda İç Anadolu'nun suyu bile olmayan bir dağ köyüne atandım.Elbette eğitim,ayakları üstünde durmak,deniz görmemiş çocukların saçlarına değmek,idealler çok erdemli ve çok güzel.Şükretmemiz gereken çok şey var.Ama bir yandan da 9 yıldır atandığım yerden hiçbir yere kıpırdayamıyorum.En büyük sosyal aktivitem mahalledeki bime gitmek.Sinemaya,tiyatroya hasret kaldım.Sınıf öğretmenlerinin il içinde merkeze gelmesi de,il dışına bir yere atanması da çok zor.Ama evlenirsen Paris'in göbeğine bile atanırsın.Evlilik ise değişmez yazgı,zamanını tayin etmek bizlerin harcı değil.Durum böyle olunca 30 yaşıma yine bu yerde girdim 9 yıldır tayin bekleyerek.İşte dün 9. kez il içi tayinimin 9 yılını bitiren bir öğretmen olmama rağmen çıkmadığını öğrendim.Dün 9. kez umutlarımı seneye erteledim,direncim kırıldı.Ama daha sonra her şerde bir hayır olduğunu,buradaysam hikmetin bunda olduğunu özümsedim ve ayağa kalktım.Rabbim bizleri yazgısına itiraz edenlerden eylemesin.Hz.Musa(a.s)Yüce Allah'a sormuş bir gün:''En sevdiğin kul kimdir?''Yüce Allah ''Benden hayırlısını isteyendir''buyurmuş.Hz Musa tekrar sormuş:''En sevmediğin kul kimdir?''Yüce Mevla ''Benden önce hayırlısını isteyip,sonra verdiğim yazgıya itiraz edendir ''buyurmuş.Amenna.Nerden nereye geldim dün neden 7 mesaj yazamadığımı anlatıyım derkenO halde ''kahrın da hoş,lütfun da hoş''diyerek yaşanacak hayırlı günlere canlarım.Öpüyorum hepinizi
off kızlar ya
kırmızım aşk meşk işleri zor bee güzelim
nevciim allah yardım etsin canım gerçekten istemediğin bir yerde yaşamak çok zor inşallah karşına hayırlı bir kısmet çıkarda bi taşla iki kuş vurursun ((ya benim abim 5. yılında doğu görevinden sonra buraya geldiydi 15 sene önceden bahsediyorum ama)
meyvem dün sana bakındım facede kadro işini duyduktan sonra eğer çalışmak istiyorsan neresi çıkarsa gitmek zorundasın ailenede bunu anlatmalısın bak senin gibi binlerce milyonlarca insan var
Canım belli ki O'nda da yıllar sonra gerçekleşecek bu karşılaşmaya dair zan ve umutlar varmış,bu olaydan bunu anladık öncelikle.Yani 7 yıl sonraki karşılaşma sizde karşılıklı beklenti oluşturmuş.Doğal git bence,yani Onun tarafından beğenilmenin senin için önem teşkil ettiğini anlamasın.Kamera açılınca konuyu dağıt mesela,kendin hakkında yorum bekler gibi davranma.Önce sen geç atağa,ne kadar değişmişsin de mesela.O ne açıdan diyince,yaş eklemişsin gerçekten de,ama yakışmadığı imasında bulunma.Arafta kalsın,onu beğenip beğenemediğini çözemesin.Sen beni nasıl buldun sorusunu sorma,kendini zaman içinden hem ruhsal hem de fiziksel olarak oturmuş ve dinamik bulduğuna dair imalar yap,yani senin hakkında ne düşüneceğini sen belirle.Sen kendine güvenirsen,o zan Ona dabulaşacaktır.Ayrıca tamam eskiden belki bundan 20 kilo daha zayıftın ama,şu anda spor yaptığın için muhakak daha sıkı ve sağlıklı gözüküyorsundur.Kendine güven canım...offf kizlar...hastaliktan dolayi iskence cekiyordum..ustune ustuk lokman msnde bana yazdi..hal hatirdan sonra hadi ac kamerayi dedi..hafta ici olmaz haftasonu demistin dedi...ya hastayim bu halde olmaz dedim...senin iyi halini gormedimki nezamandir dedi..ya yillar sonra ilk goreceksin bu halde inan cikmam karsina dedim...aman acmazsan acma ne olacakki....acmasan ne olurr gormesem ne olur.. gormeye anlam baglamistim yazdi..ama acma dedi..istemiyormusun dedim hayir dedi...kizdinmi dedim evet dedi...bekle aciyorum dedim..istemiyorum dedi..ya kizma aciyorum dedim birsey soylemedi...ben laptopu actim..once bir arkadasla deneyip sonra ona acacaktim...kiz birden kayboldu ortaliktan..bende beklerken lokman cikti...hastaliktan biseyde anlamadim...kizlar gormeye anlam baglamistimla ne demek istedi...birde bukadar kizmasi normalmi?? yain sadece arkadas olarak gormek istese bukadar kizarmi insan??? bende mailine msj biraktim..ben actim sen cikmissin..bekle geliyorum demistim...beni gormek istiyorsan beni bekleyebilirdin yazdimresmen su icinde kaldim kizlar..onu gorucem diye..heyecandan elim ayagim birbirine girdi...ama onun birden cikmasida moralimi bozdu..biryandanda iyi oldu...yalan soylemek zorunda kalmadim...of kizlarr ben kafayi yiyorum
Amin canım benim,teşekkür ederim ablacım.Kısmetse döner gelir Yemenden ,kısmet değilse ne gelir elden diyelim.Bugünümüze şükür...nevciim allah yardım etsin canım gerçekten istemediğin bir yerde yaşamak çok zor inşallah karşına hayırlı bir kısmet çıkarda bi taşla iki kuş vurursun ((ya benim abim 5. yılında doğu görevinden sonra buraya geldiydi 15 sene önceden bahsediyorum ama)
Günaydıınn Julia'cım,amin canımgünaydın kızlar pazar gününde gönlümüzden geçen hepimizin bütün istekleri gerçekleşir inşallah
Günaydıınn Julia'cım,amin canım
Değil mi Julia'cımnasılsın nev 'cim zayıfladıkça kendimi daha da bir zinde ve güzel hissediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?