Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selaam kızlar.utanarak geliyorum ben bu cezayı da sevmiyorum ama hakettim.takımımı ihmal ettim. paylaşımda bulunmadım cezalıyım. tüm takımlara hain domdom olduğumu yazmam lazım.

hiiim seni seni niye yapmadin bakim bol paylasim hava guzel disarlarda gezin demicaktirma bende oyle yapiyom kimseye soyleme ama

evet ucuncuyuz kizlarrrr....

unutmayin bugunden itibaren 4. takimla spor yarisimiz var.....

kim nekadar spor yapmis dklari bana ozelden gondereceksiniz

ki biraz heyecan katalim
hemen başlayalım o zaman
Gecmis olsun frangicim..Allh sifalar versin

kiz kirmizigül cagatay diye diye artik gozun bizide gormuyor hasta olan franginin oglu degil benim oglum [/QUOTE]

onemli bisey degilmis hafif usutmus dr. burun damlasi verdi onu kullanacagiz bir kac gun gecer dedi
neyse canım geçmiş olsun
listeyi paylasima sundum kizlar...simdi sirada tek beklemek kaliyor

dereceye giremesekte sonuclar sahane....kilo veren herkesi tebrikkkk ediyorum...vermeyenlerdende haftaya bekliyorum

tebrikler kızlar:92::92::92::92::92::92::92:

Canlarım çok tebrik ederim 3. olmuşuz 9. olduğumuzda toparlanalım derken nasıl bütün takımımı kastediyorsam,şu an tebrik ederim derken de samimiyetle hepinizi tebrik ediyor ve azminizi daim eden yüreğinizden öpüyorum.Kızlarrrrr,bu hafta 500 gr verdim ama,haftaya ciddi bir sürprizle sıçrama yapıcam Allah nasip ederse Bazı planlarım varrrr

insallah canim diledigin gerceklesir. insallah bendede iyi bir kipirdama olur yoksa cildirmak uzereyim

ganfed kız 3. oldukya sevinçden ben ne ettimi biliyommu

planlarından bana bahsedermisin

Son düzenleme:
ganfed kız 3. oldukya sevinçden ben ne ettimi biliyommu
planlarından bana bahsedermisin
ne ettinn canim merakliyimdir ben soyle soyle soyle yoksa sabaha kadar uyuyamam
Günaydııınnnn Canlarım temmuz 1 'e kadar sürdürmeyi planladığım karpuz diyetine başladım bugün.Planım bu Hem vücudumu şaşırtıp,hem de sağlam kilo atmak Bakalım sonuçlar güzel olacak mı,cuma ortaya çıkar

Kızlarrrrrr,ben dün 7 mesajımı dolduramadım,oysa burdaydım.Ama öyle moralim bozuktu ki,elim gitmedi klavyeye.Ben sınıf öğretmeniyim biliyorsunuz.Doğma büyüme Kocaeli'liyim,Eskişehir'de okudum sonra hooooppp 21 yaşımda İç Anadolu'nun suyu bile olmayan bir dağ köyüne atandım.Elbette eğitim,ayakları üstünde durmak,deniz görmemiş çocukların saçlarına değmek,idealler çok erdemli ve çok güzel.Şükretmemiz gereken çok şey var.Ama bir yandan da 9 yıldır atandığım yerden hiçbir yere kıpırdayamıyorum.En büyük sosyal aktivitem mahalledeki bime gitmek.Sinemaya,tiyatroya hasret kaldım.Sınıf öğretmenlerinin il içinde merkeze gelmesi de,il dışına bir yere atanması da çok zor.Ama evlenirsen Paris'in göbeğine bile atanırsın.Evlilik ise değişmez yazgı,zamanını tayin etmek bizlerin harcı değil.Durum böyle olunca 30 yaşıma yine bu yerde girdim 9 yıldır tayin bekleyerek.İşte dün 9. kez il içi tayinimin 9 yılını bitiren bir öğretmen olmama rağmen çıkmadığını öğrendim.Dün 9. kez umutlarımı seneye erteledim,direncim kırıldı.Ama daha sonra her şerde bir hayır olduğunu,buradaysam hikmetin bunda olduğunu özümsedim ve ayağa kalktım.Rabbim bizleri yazgısına itiraz edenlerden eylemesin.Hz.Musa(a.s)Yüce Allah'a sormuş bir gün:''En sevdiğin kul kimdir?''Yüce Allah ''Benden hayırlısını isteyendir''buyurmuş.Hz Musa tekrar sormuş:''En sevmediğin kul kimdir?''Yüce Mevla ''Benden önce hayırlısını isteyip,sonra verdiğim yazgıya itiraz edendir ''buyurmuş.Amenna.Nerden nereye geldim dün neden 7 mesaj yazamadığımı anlatıyım derken O halde ''kahrın da hoş,lütfun da hoş''diyerek yaşanacak hayırlı günlere canlarım.Öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
canim Allah sabir versin.seni cok iyi anliyorum.cünkü bende yasadigim yerde olmak,oturdugum evde oturmak istemeyen biriyim.benim gönlüm aslinda TR de yasamak ama o imkansiz biliyorum.hadi Tr olmuyor kardesimin oldugu sehirde yasamak istiyorum senelrdir.oda bir türlü gerceklesmiyor.oturdugum apartmandan evden nefret ediyorum.senelerdir oturuyorum ama.biliyorum Allah birgün benimde gönlüme göre vericek insallah.insallah senin de gönlüne göre versin canim

dün Türk damat ve Tunus gelin olan bir dügüne gittim kizlar.hc hoslanmadim.gicik oldum hatta.iki orkestra vardi.önce Türk sarkilari calindi ama ne sarkisi.sadece slow parcalar.sacmaligin daniskasi.ben bölyle dügün görmedim yaaa.sadece slow parca calinan dügünmü olur ya.
neyse onlar indi Tunuslular geldi.heh simdi biseyler görecegm sandim ama yine hayal kirikligi.bir sarkida oynayip hemen oturdulr.orkestra bos piste caliyordu yani.ayy ne soguk dügün yaa.yemeklerde igrencti.valla bosuna oraya kadar benzin harcadim,bosuna zaman kaybi.

kiz sen amerikan kalp vakfi diyetini yapmiyormusdun:26:

evet canim bu konuda haklisin insan istedigi yere gitmek ister hep olmayincada gercekten morali bozulur ama insallah kalmanda rabbim bircok hayir gizlemistir ve sen onlarla karsilastikca mutlu olacaksin dileklerin tek tek gerceklesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…