Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok mantıklı cidden, benimde gözüm dönüyor . Kavgaya çok meyilli oluyorum
vallahi mantıklıymış Çarşamba bir stajyere bağrışım var, çocuk iyi tırstı benden.. Yaptığı hoş değildi ama normalde öyle tepki vermezdim, malum sebepler tahammülü azaltıyor bazan
Ohh çok şükür yalnız değilmişim

Betulina betüşüm kaç kilo vermiş bakayım, verememişse az tontiş derim
çok tontiş, almış almışşş 80 kapıyı çalmak istiyor ama yokkkk artık iniş zamanı, koltukları dikleştirip kemerleri bağlıyoruzzzz ve nanayı kuyruğundan yakalıyoruzzz inş

aaa, sevindim senin adına nasıl içiyorsun ?? Bugün chiaya başladım zamanında o bana yardımcı olmuştu.
Aksamdan suya koyuyorum cevizi kirip o ortasindaki ince tahta gibi yer varya onuda koyuyorum..sabah ac karna iciyorum Betulum..benim sorunum yok aslinda..

Çokcukların kadınların aklına bilgilendirecegiz diye soktular öyle olmsada öyle olmak zorundaymışız gibiyiz bende düşünüyorum bu ergenligi meletini ben niye bilmedim hatta evlendim niye karekterim degişmedi simdi 9 yaşında başliyolar aman ellemeyin diye biz 9 yaşında dünyanın celik cömlek oyunundan zanederdik....

Sen yine odemi sorgulamissin ben direk olus sebebini sorguluyorum mesela 3 ayda bir olsaydi diyorum

Bi sor niye carpilmiyorum cunku hep regl zamani sorguluyorum kaale alinmiyorum

Bunu ilk defa duydum..
Ama regl sırasında burunlarimizin çok hassas olduğunu duymustum.
K9 gibi yanii tövbe Estağfurullah :))))

Ausencia
Yemem yemem , artık seni tanıdım . Olduğu kadar .... bak ne kızıyorum ne sopa var .. elinden geleni yap yeter.
Dünkü menün güzelmiş , o yüzden artının yanıltıcı şişlik olabileceğini düşünüyorum .
Salma , bırakma ..devam et demekten yorgun aus u üzme bu sefer .

[/QUOTE]

Aynenöyle canım benden büyük bir beklenti olmaz Ama eski sistem 500 , 500 tekrar inmek lazım. Bugün sabah menümde öğlen menümde sana layıktı. Akşam menümde hazır

kelebekolacam
saydin78
@masumm
ada81

kızlar bismillah deyin gelin. En batığınız benim ve biliyorum ki ii ne kadar batırmış olursak olalım; diyet ruh haliyeti bizi ne yormuş hissi, yapamıyorum hissi, bi gün başlarım ama şimdi değil... vs hepsi şeytandan.. Çıkın bi günah dökün, yavaş yavaş başlayın derim Üzmeyin diyet kraliçesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…