Çok mantıklı cidden, benimde gözüm dönüyor . Kavgaya çok meyilli oluyorum
Ohh çok şükür yalnız değilmişimvallahi mantıklıymış Çarşamba bir stajyere bağrışım var, çocuk iyi tırstı benden.. Yaptığı hoş değildi ama normalde öyle tepki vermezdim, malum sebepler tahammülü azaltıyor bazan
çok tontiş, almış almışşş
Tontiş betüş
Aksamdan suya koyuyorum cevizi kirip o ortasindaki ince tahta gibi yer varya onuda koyuyorum..sabah ac karna iciyorum Betulum..benim sorunum yok aslinda..aaa, sevindim senin adınanasıl içiyorsun ?? Bugün chiaya başladım zamanında o bana yardımcı olmuştu.
ooooo, bi alan biz değilizzzzzKilomu da bildireyim 64.3
Çokcukların kadınların aklına bilgilendirecegiz diye soktular öyle olmsada öyle olmak zorundaymışız gibiyiz bende düşünüyorum bu ergenligi meletini ben niye bilmedim hatta evlendim niye karekterim degişmedi simdi 9 yaşında başliyolar aman ellemeyin diye biz 9 yaşında dünyanın celik cömlek oyunundan zanederdik....Aynen mesela ben ergenlik nedir bilmedim..fizyolojik degisimlerle anladim sadece..yaptigimuz hicbirseye aman dokunmayalim ergenlikte denilmedi..yada cocugun psikolojisi bozulmasin diye cumleler duymadik..oyle büyüdük gitti..simdi aman cocuk etkilenmesin aman ergenlikte diye diye çocuklarında dengesini bozduk..biz yaptik yani..
Simdi menopoza girmeden ilac kullanmaya basliyor kadinlar anam kesildim dedi o kadar..ne ates basti ne bunaldiydi..
Ey Allahım zoruna gitmesin beni cok yanlis anlama çok tövbe rabbim ama küçük bir sitem benimki yoksa verdiysen elbet bir nedeni var bu cahil kullun anlamayabilir
Bu regli kadınlar için zaten başlı başına bir sıkıntı onun yanına niye ödem veriyosunki 1 hafta öncesinde
Dedi ve carpıldı
Bunu ilk defa duydum..
Ama regl sırasında burunlarimizin çok hassas olduğunu duymustum.
K9 gibi yanii tövbe Estağfurullah :))))
Aksamdan suya koyuyorum cevizi kirip o ortasindaki ince tahta gibi yer varya onuda koyuyorum..sabah ac karna iciyorum Betulum..benim sorunum yok aslinda..
kelebekolacam
saydin78
@masumm
ada81
bu dörtlüden adanın spor ile dengelemesi hariç .... maalesef çok üzgün bildirimler alıyorum .... beraber yola çıktık hemen hepsi ile .. üzülüyorum .
Yazmadan çıkamadım .
Allah şifa versin, Ausumdan da razı olsunKızlar ausun komşusunun bebeği ateşlenmis, onu hastaneye götürmüş , gelmesi 3 ü bulurmuş, merak etmeyin
Korkudan o kadar ileri gidemiyorumSen yine odemi sorgulamissin ben direk olus sebebini sorguluyorum mesela 3 ayda bir olsaydi diyorum
Bi sor niye carpilmiyorum cunku hep regl zamani sorguluyorumkaale alinmiyorum
Tamam ben soda iciyorum bitsin su mataramı dolduruyorumhadi burdakilerle beraber su içelim, tam saat 13.30 da
İnşallah ciddi bir sorun degildir rabbim şifa versinKızlar ausun komşusunun bebeği ateşlenmis, onu hastaneye götürmüş , gelmesi 3 ü bulurmuş, merak etmeyin
Dolduruyorum :))hadi burdakilerle beraber su içelim, tam saat 13.30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?