Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güle güle kullan canım, ay hep hep internetten alışveriş yaparım, sefamerve ve modanisa, o kargo paketini açmak çok keyifli :)
Ben cesaret edemiyorum olur olmaz

İmkan varsa yüzme kısa sürede toparlıyor. Callanetics de öyle
Adres ver mortim

Ya bak bu hafta durulayım az dedim beni gaza getiriyorsun EtmeeeeSadece sıkılaşma için mi ?
Vermede sıkılaştırma da
Ne desen haklsın

Kendim kilo almış kadar içime oturuyor kızlar yeminle ...
Benimde icime oturdu şimdi

Korkmadım ki

Huhuuuuu beni spor listesine alirmisiniz
Bi kedi gördüm sanki

Iyi aksamlar.
Bugun eminonu tarafina gittik.
Ama cok coknyoruldummmmm.

Menumu vereyim yatacagim.
Sabah
1dilim kizarmis tamtahil ekmek
Domates marul
1 ktPeynir
6 yesil Zeytin

Ara
Sade kahve
Bi elimin ici kadar yagsiz patlamis misir

Ogle
Yesil mercimek marul yogurtlu salata

Ara
Bi avuc kadar leblebi

.aksam
Tavuk corbasi sadece suyu ve etinden bi kase
Salata

Su 2litre
Spor2.5 saat hafif tempolu yuruyus

Yarin niyetli olacagim.
Ausencia Ahu060812

Hoşgeldik canım aynı zamanda gelmisiz :))
Hoşgeldin
Ay en güzeli, sıhhatler olsun. :)ben de kestirmek istiyorum ama eşimden veto yiyor kafamda iyice toplayıp koca bir yumakla geziyorum, terletmesi ayrı dert kurutması ayrı.

Sağol canım valla darısı başına benimde uzundu ve çoktur sacim bide Kıvırcık kurumaz taranmazdi iyi bir otit olunca gidip kökünden kestirdim..
Yenisiniz yaa şimdi izin vermez..
Herşeyin olduğu gibi onunda çaresi zaman :))

Fırtınalar ve KASIRGALARIMMMMMM :))

Geliyor mu sporlar bakayım ...

Ben hemen şuracığa iliştirivereyim de geçmişe döneyim ...

40 dk interval kondisyon bisikleti.
90*90*60 plank
3 dk * 2 wall sit
8 dk lık göbek egzersizi video
squat video 30 dk
toplam egzersiz 48 dk .
toplam spor 88 dk . Ahu060812

Hoşbuldum
Kurtuldunmu tardıdan
Attım gitti valla kafamı bulandırmasın diye yeniyle devam edeceğiz bakalım artık önümüze, güzel sonuçlar versin ikimize de tartılarımız kuzum

Yeni olmaktan da öte hakkı da aslında gıdım, yanaklarım kısa saçta iyice ortaya çıkıyor, zayıflamamı bekliyoruz kestirebilmek için, her şey şu fazla kilolara kaldı ya aman yarabbi. Öyle böyle mecbur gidecekler artık.

Kendim kilo almış kadar içime oturuyor kızlar yeminle ...
Kılollu kadınları görüp hadı gelin zayıflayalım diyesim var aus onları görünce hareketlerinden ne kadar sıkıntı cektiklerini görmek üzücü
Selamlar huuu nerdesinizz

Saçlarımı kestirdim oğlan bebesi gibiyim ama dünya varmış...
Çok rahatladım spor yaparken terletiyordu beni..
Güle güle kullan
ben de burdayım

Bende kuaföre gideyim dedim küçük kız yüremek istemedi mızmızlandı kime cekmişse artık

Adres ver mortim

Vermede sıkılaştırma da

Ne desen haklsın

Korkmadım ki

Bi kedi gördüm sanki
Callan bende yok malesef. Yani link yok video da uzun mailden nası gönderilir bilmiyorum. Pilatesi de bi düşün derim. Yazmayı unutmuşum gündüz

afiyet olsun canım. ben de aslında oruç tutmak istiyorum ama su için düşünüyorum

Ben çok zorlanıyorum. 27 dk bişey ama 13. dk da gözlerim kararmaya başlıyor 3 günlük dukanımsı bişey. Sonra da bi meyve detoksu yapayım diyorum 2 günlüğüne. Bu hafta böyle değişik olsunn

Harika bir cuma menüsü ... böyle olmalı işte ... cumadır diye salınmamalı ...
Hedef büyük irmae cım ...bu arada ben gidişi yine uzun sanıyordum , tabii ki de 3 gün ise izine gerek yok ... umarım cumaya denk gelmiyordur yolculuk ...

ne güzel işte ... tabii ki de tatilde de devam edin ... çok güzel aman düşürmeyin birbirnzin motivesini

iyi o zaman Mr Deynek olmadığına göre Ms Tokmak olarak haftasonu sana burada eşlik etmek boynumun borcu

çıkın çıkın gelin hadiiiiiiiiiii

Huhuuuuu beni spor listesine alirmisiniz

zaten listedesin , herkese listede ... hmmmm baktım da ahunun takımındaymışsın

daktır Allah aşkına kaç kilosun de hele artık .... .

Amaaaaaaaaaaan saraycam bak bana plaja baskın yaptırmaaaa .... asgari 56.8

hiiiiiiiiiiiiç belertme gözlerini ... bak bugün sıcaktan erimişsin zaten ... olmuşsundur 80.5 ..yarına da o kalan ödem gidecek 80 .... eeeeee sana kaldı koca hafta 1 kg vermek .. onu da bi zahmet ver

hmmmmm sen benim gruptaymışsın tatlım .... her gün ahuyu etiketleyerek yaz canım sporunu .. unutursan 2 günlük toplu yaz ... menü isteğe bağlı tabii yazmasan da olur ama sporu gözünüü seveyim unutma ...

ilk sayfada spor puan tablosu var ... sen neyi kaç dk yaptığını yazıyorsun ahu ona göre puanlıyor ablacım ....hadi göreyimmmm sizi ausun kasırgaları

oooooooooooo bu menüye spor yap tabii kiiiiiiiiiiiii şeriiiiii ..... menü karbon karbon salınıyor .

güzel olmuş güzel .... arada değişklik iyidir ferah ferah ....

aman sende sporu unutma ... bu hafta sporda gürlemeliyiiiiiiiiiiiiiiiz

Aus inşallah kuzum ortam olusa neden olmasın bir gitip bakayım sana bildiririm sadece korkum yolculuk ödemi onuda bir sekilde atlatırım inşallah

yok yoooooooook ödem mödemmm yok .... her şey güzel olacak bu hafta .....

Ne güzel yazmışsın hepimize tek tek helâl olsun valla....

Demii nedir bu 56 yapiskanligi...
Kış kış 56 gelsin 55 ler 54 ler.

Ama kasırgalar yenemeyecek canım yine fırtınalar
Kazanacak.

ilk cümlelerine

kış kışlara

son cümlene

ne yapayı çok yazıp kaçırmayayım dedim ....

evet canım tesettürlüyüm ... genelde sabah saatleri ailece denize gideriz ... öğleden sonra onlar eve döner ..ben kadınlar plajına .

Adres ver mortim

Vermede sıkılaştırma da

Ne desen haklsın

Korkmadım ki

Bi kedi gördüm sanki

hadi bakalım bu hafta güzel güzel kilolar yazın da sevindirin şu ausu

yarın niyetini Allah kabul etsin şimdiden ... ne güzel borçları bitiriyorsun ...
menü güzel ...
haftaya müthiş işler bekliyorum senden . sessiz sedasız gr larla girme listeye

iyi akşamlar kızlar; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…