Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[
66 kg tavuk göğsü yedim kaptaniçem 300 grma az geçmiş yediğim tavuk.

İş spora gelince çirkefleşirim. Zaten 2 haftadır beni geçiyor kilo vermede. Çok pis gaza geldim

Bu hafta seni ErSeSi ve ecemavi ye emanet ettim ben .. o artıları verse ece , ersesi iki gaza gelse ...tamamdır işin ....

ben sana spor finish çizgisinden el sallayacağım sadece ...

ayyyy dur karikatür yapmalıyım bununla ilgili bize

Yavrum ondaki meta Allah vergisi tmm kabul azim vs de onda lakin 4 başı mamur onun

Ama ne yapayım gördün değerlerimi çalışıyor meta dur mu diyeyim

Callan da yapayım diyorsun. Alırım bir dal

Amaaaaan hemen al geç kalma

Çok güzel ve pis hesap yaparım menü güzel yine .... güzel güzel menüleri koyup 2 kilo verme o zaman göreceğim seni ben

Sen o kaptanı bana bırak.
O ne zaman sporun gözüne vurmaya icazet aldı ki.eh sen ayağım bacağım dersin. Ausencia

turp gibiyim turpppppppppppp

Canım kaptanım bugün gittim spor salonuna yazıldım pazartesi başlıyorum:)

Çaktırmıyorum ama o ikisinden de tırsıyorum bu hafta. Çok müsaitler beni nakavt etmeye. Ondan bu saf prolar falan hep

Sağol canım. .
Kime kimee ya halaya ya kv ye yaaa daa sana

Pilavı ve yarımdan bir tam simidi sevmedim tabii ki de ....
bunlardan arındırılmış menüler gelmeli ...

evet haklısın bence de olmadı. son üç gündür nedense simit diye öldüm. dün almadım yemeyeceğim perşembe dedim. bir şekilde atlattım. ama bugün o istek tekrar aşırı depreşti. ben de bari cuma yiyeyim de hevesim körelsin dedim. ama tabiki yememem lazım. yarın güzel bir menü hazırlayayım bari gelsin 79 artık

Buldummmmm nasilsa gecen hafta diye bisey yok bende şimdi gidecem yiycem yiycem basacam tuzu icecem suyu yarın tartılıp Ausencia yi bu haftaki rakibim sececem.bi odem ativi yeter bana onu yenmenin benim açıdan tek yolu ve tek şansı bu.

Çok sinsi gördüm kendimi

Bugünkü menümün adını midem küçülmüş adını verip yazıyoyorum
Sabah
1 yumurta
1 k.k peynir
1 köz kırmızı biber
2 dilim tam tahillı ekmek
Domates dere otu hepsinin üzerine isot bocaladım
Ara bir dibek kahvesi 1 soda
Öglen
5 kaşık yogurt 2 küçük köz patlıcanla karıştırdım isotuda bocaladım
Akşam
1 poryon enginar salatası (her zaman yedigim porsyon ama bitiremede zorlandım.)
3 köfte
1 büyük ayran
1 türk kahvesi
Bugün rekorumu kırdım 1 bucuk litre su ićtim

hadi sabah yarısı ile nefsi körledin .... öğlen öteki yarısı nerden çıktı ?

hadi o oldu , pilav niye akşama geldi ?

Bunlar çok önemli biliyorsun fulya ... bu şekilde denk gelir metana 200-300 verirsin ... ama genel olarak sabite bağlar kilon .

2.5 olacak o suuuuuuuuuuuuuuuuuuu

menü güzel ... demek bi de su içsin 3 kg vereceksin efser

yoğurtları görünce aklıma geldi ... hak geçmesin , yalan beyan olmasın ... menüme spordan sonra 1 kçük kase yaban mersinli yoğurt eklendi .

saçma sapandı hiç olmazsa yoğurtla az bişeye benzedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…