Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biraz önce canım ısrarla bir şey yemek istedi, bastım yoğurdun içine hindistancevizi, tarçın, chia ve az keciboynuzu tozu.. oldu mis gibi soğul dondurma, çok lezizdi

Yazdım okudun mu yarın sabah tartılıp seni rakip sececem Ausencia

woooouuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buldun tabiii minnak kadını .... alaşağı edecen di miiiiiiiiiiiii ....

ben varım ... seve seve .....

biz kapışmayacağız birbirmize destek olacağız Bne kim efserle kapışmak kim, tostuz biz tost

ancak tost ol sen zaten tost most anlamam ben düşman belledim ben sizi

Ben çok zorlanıyorum. 27 dk bişey ama 13. dk da gözlerim kararmaya başlıyor 3 günlük dukanımsı bişey. Sonra da bi meyve detoksu yapayım diyorum 2 günlüğüne. Bu hafta böyle değişik olsunn
hadi bakalım ne kadar gidecek görürüz cumaya

ne yapayı çok yazıp kaçırmayayım dedim ....
evet canım tesettürlüyüm ... genelde sabah saatleri ailece denize gideriz ... öğleden sonra onlar eve döner ..ben kadınlar plajına .

suyu ben de çok severim ama kaç yıldır girmiyorum.

Çaktırmıyorum ama o ikisinden de tırsıyorum bu hafta. Çok müsaitler beni nakavt etmeye. Ondan bu saf prolar falan hep
tedbir ha seni seni

hadi sabah yarısı ile nefsi körledin .... öğlen öteki yarısı nerden çıktı ?

hadi o oldu , pilav niye akşama geldi ?

Bunlar çok önemli biliyorsun fulya ... bu şekilde denk gelir metana 200-300 verirsin ... ama genel olarak sabite bağlar kilon .

akşam ki pilav hesapta yoktu. görünce yedim. simit belliydi de. ama biliyorum tabi hepsi aynı güne denk gelince iyi olmadı. yarınki menüyü iyi ayarlamayı düşünüyorum

Parfüm değil canım esans gibi bişey. Hediye gelmişti. Alan şahsa bir sorayımmmm
ben de merak ettim. iğde kokusu ha

biraz önce canım ısrarla bir şey yemek istedi, bastım yoğurdun içine hindistancevizi, tarçın, chia ve az keciboynuzu tozu.. oldu mis gibi soğul dondurma, çok lezizdi
Ay Efser le kapışılır mı. Benim ilk geldiğim hafta mortim olmuştu, ondna sonra da hiç kapışma denk gelmedi çok şüküt. Hafada karada uçurur valla

hala bir şeyler mi yiyorsun seeeeeen saat olmuş gece gırtlak kapandı kapandı artık

Pijamayı giydim geldim de bebim pijamayla oyomatik uyku da gelmeye başladı iyi mi

erken uyku ...bol leptinnn elifim

Tamamdır hergun yazarım ben

haaaaay aklınla bin yaşaaaaaa .... ne saftirik kadınım ben ya ... yarın gelecek karşıma 73 le ... heeee ...vay vay vay hain pusularla çevrilmişim .... korkuyorummmmmmm....

buldunuz yalnız kadını tabiii

Dandini dandini....eeeee eeeee.uyu kuzum.ay benimde uyumam lazım haftasonu mesaisi erken başlar.
Bizim evin de mesai başlangıcı belli, kaçta yatarsa yatsın sabit bir saati var onda uyanıyor, mecbur kalkıp uymak lazım o yüzden de ben sızıp duruyorum arada vücut kaldırmıyor. Adam da uyuyan güzel yerine karpuz benzetmesini uygun görüyor bana sağolsun.
hala bir şeyler mi yiyorsun seeeeeen saat olmuş gece gırtlak kapandı kapandı artık

erken uyku ...bol leptinnn elifim

Çalışsın leptin ya bence de, bugün yeme faslını minimal tuttum ve erken kapattım bu sabah yeni tartıyla aramızda güzel bir yakınlaşma olsun bence de.

hain plani mi gormemissin sen tuh .bileydim renk vermezdim.

Hiç denk gelmedin mi igde ağacı ciceklendigi zaman mis gibi kokar..
Hani bulunduğu semti kokusu alır.
Hanımeli gibi düşün.

aşkınız daim olsun ... böyle bir çık üzerine .... delisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni tatlı şey kıvamına getirsin seni tartı
hain plani mi gormemissin sen tuh .bileydim renk vermezdim.

harbiden görmemişim

Ana ögünlerin gayet güzel hatta benimkinden bile güzel eti öglen yemek banada mantıklı gelir benimki bu gün öyle denk geldi perşembe olsa yemezdim
Ćünkü mideyi geç terk ediyor birde öglene sebze yerine tanesi az çorba tercih etsen daha güzel olurdu
Bunu kendi diyet listeme göre yorumladım
Ara öģünler zaten belli kaysı yemiş tatlı ihtiyacını almışsın lokma olmamış kuzum bunu yarın ya dengeleyeceksin şeker grubunu agzına sürmezsen o lokmayı yollarsın
Ben meyvede seçiciyim her meyveyi yiyemiyorum en sevdigim yazın kiraz karbuz kışın mandalina portakal vitamin amaclı arada bir degişiklik yapıyorum o kadar genel anlamda şekerli şeylerle aram yok belki avantıjim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…