biz kapışmayacağız birbirmize destek olacağız
Pijamayı giydim geldim de bebim pijamayla oyomatik uyku da gelmeye başladı iyi miPijama partisi gibi oldu.eskiden kim var görürdük.
Huhuuuu pijamasini giyen gelsin.
Yazdım okudun mu yarın sabah tartılıp seni rakip sececemAusencia
biz kapışmayacağız birbirmize destek olacağızBne kim efserle kapışmak kim, tostuz biz tost
hadi bakalım ne kadar gidecek görürüz cumayaBen çok zorlanıyorum. 27 dk bişey ama 13. dk da gözlerim kararmaya başlıyor3 günlük dukanımsı bişey. Sonra da bi meyve detoksu yapayım diyorum 2 günlüğüne. Bu hafta böyle değişik olsunn
ne yapayı çok yazıp kaçırmayayım dedim ....
evet canım tesettürlüyüm ... genelde sabah saatleri ailece denize gideriz ... öğleden sonra onlar eve döner ..ben kadınlar plajına .
tedbir ha seni seniÇaktırmıyorum ama o ikisinden de tırsıyorum bu hafta. Çok müsaitler beni nakavt etmeye. Ondan bu saf prolar falan hep
hadi sabah yarısı ile nefsi körledin .... öğlen öteki yarısı nerden çıktı ?
hadi o oldu , pilav niye akşama geldi ?
Bunlar çok önemli biliyorsun fulya ... bu şekilde denk gelir metana 200-300 verirsin ... ama genel olarak sabite bağlar kilon .
ben de merak ettim. iğde kokusu haParfüm değil canım esans gibi bişey. Hediye gelmişti. Alan şahsa bir sorayımmmm
Yazdım okudun mu yarın sabah tartılıp seni rakip sececemAusencia
Dandini dandini....eeeee eeeee.uyu kuzum.ay benimde uyumam lazım haftasonu mesaisi erken başlar.Pijamayı giydim geldim de bebim pijamayla oyomatik uyku da gelmeye başladı iyi mi
Aybiraz önce canım ısrarla bir şey yemek istedi, bastım yoğurdun içine hindistancevizi, tarçın, chia ve az keciboynuzu tozu.. oldu mis gibi soğul dondurma, çok lezizdi
biraz önce canım ısrarla bir şey yemek istedi, bastım yoğurdun içine hindistancevizi, tarçın, chia ve az keciboynuzu tozu.. oldu mis gibi soğul dondurma, çok lezizdi
Pijamayı giydim geldim de bebim pijamayla oyomatik uyku da gelmeye başladı iyi mi
Ausencia
uyanık sahaba kadar yiyip bağırsakları şişirip, sonrada üç günde boşaltım yapacak, 3 kilo verecek ve seni mors edecek diye plan yapıyor.. Kızkelebekolacam o yediklerin totonda kalırsa ne edeceksin
Tamamdırhmmmmm sen benim gruptaymışsın tatlım .... her gün ahuyu etiketleyerek yaz canım sporunu .. unutursan 2 günlük toplu yaz ... menü isteğe bağlı tabii yazmasan da olur ama sporu gözünüü seveyim unutma ...
ilk sayfada spor puan tablosu var ... sen neyi kaç dk yaptığını yazıyorsun ahu ona göre puanlıyor ablacım ....hadi göreyimmmm sizi ausun kasırgaları
Ausencia
uyanık sahaba kadar yiyip bağırsakları şişirip, sonrada üç günde boşaltım yapacak, 3 kilo verecek ve seni mors edecek diye plan yapıyor.. Kızkelebekolacam o yediklerin totonda kalırsa ne edeceksin
Bizim evin de mesai başlangıcı belli, kaçta yatarsa yatsın sabit bir saati var onda uyanıyor, mecbur kalkıp uymak lazım o yüzden de ben sızıp duruyorum arada vücut kaldırmıyor. Adam da uyuyan güzel yerine karpuz benzetmesini uygun görüyor bana sağolsun.Dandini dandini....eeeee eeeee.uyu kuzum.ay benimde uyumam lazım haftasonu mesaisi erken başlar.
hala bir şeyler mi yiyorsun seeeeeensaat olmuş gece gırtlak kapandı kapandı artık
erken uyku ...bol leptinnn elifim
hain plani mi gormemissin sen tuh .bileydim renk vermezdim.Buldummmmm nasilsa gecen hafta diye bisey yok bende şimdi gidecem yiycem yiycem basacam tuzu icecem suyu yarın tartılıpAusencia yi bu haftaki rakibim sececem.bi odem ativi yeter bana onu yenmenin benim açıdan tek yolu ve tek şansı bu.
Çok sinsi gördüm kendimi
hadi bakalım ne kadar gidecek görürüz cumaya
suyu ben de çok severim ama kaç yıldır girmiyorum.
tedbir ha seni seni
akşam ki pilav hesapta yoktu. görünce yedim. simit belliydi de. ama biliyorum tabi hepsi aynı güne denk gelince iyi olmadı. yarınki menüyü iyi ayarlamayı düşünüyorum
ben de merak ettim. iğde kokusu ha
işte buuuuuu ...kasırgalarım benimmmmmmmmmmmmm .....Tamamdırhergun yazarım ben
Bizim evin de mesai başlangıcı belli, kaçta yatarsa yatsın sabit bir saati var onda uyanıyor, mecbur kalkıp uymak lazım o yüzden de ben sızıp duruyorum arada vücut kaldırmıyor. Adam da uyuyan güzel yerine karpuz benzetmesini uygun görüyor bana sağolsun.
Çalışsın leptin ya bence de, bugün yeme faslını minimal tuttum ve erken kapattım bu sabah yeni tartıyla aramızda güzel bir yakınlaşma olsun bence de.
hain plani mi gormemissin sen tuh .bileydim renk vermezdim.
Ana ögünlerin gayet güzel hatta benimkinden bile güzel eti öglen yemek banada mantıklı gelir benimki bu gün öyle denk geldi perşembe olsa yemezdimbeni menüne hep etiketle şekerim
Benim Menü
CUMA MENÜSÜ
SABAH
bir dl diet peynir
bir domates
kiraz
ARA
2 kuru kayısı
2 ceviz
ÖĞLEN
kabak yemeği
tavuk
göbek salata
ARA
2 lokma + türk kahvesi
AKŞAM
zetinyaglı fasulye
sarmısaklı yoğurt
2 lt su
Sen meyve yemiyorsun anladığım kadarıyla ben de ekmek.. Ekmek bana zarar vermezde ah şu meyve ah şu şeker
yalnız ve çıtırhaaaaay aklınla bin yaşaaaaaa .... ne saftirik kadınım ben ya ... yarın gelecek karşıma 73 le ... heeee ...vay vay vay hain pusularla çevrilmişim .... korkuyorummmmmmm....
buldunuz yalnız kadını tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?