Kepekli undan olsa valla dokunmamdiğerlerini bilmem ama simitime dokunma
Aaaa üsütüme iyilik saglıkAyEfser le kapışılır mı. Benim ilk geldiğim hafta mortim olmuştu, ondna sonra da hiç kapışma denk gelmedi çok şüküt. Hafada karada uçurur valla
Hadi ben kaçar belkim spor yaparım leslie ablam ozlemistir beni.ne gulerdi bana.bi senkronize olamazdik o aşağı ben yukarı .
Hani mesela helva oluuur. Simit oluuur, ne bileyim pilav oluuur. Lokma tatlısıı oluuuuurGörüyoruz yani menülerde arada. Caydırıcı olur mu acep
Ausencia kaptanın yagmuruyum ben :))
iyi eğlenceler efemmmEsenkoy serender ya cok guzel muzik deniz full eglence.
aslında aklımda ne var biliyor musun yulaf kepeğiyle simit tarifi. tarif var bende ama hiç denemedim. olmazsa pazar günü ya da yarın yapayım. bakayım bir. siyez unu da olabilir.Kepekli undan olsa valla dokunmam
Esenkoy serender ya cok guzel muzik deniz full eglence.
Senin bu şiddet eğilimini konuşalım bi aranapalım direkt girişip dövelim miii ....Marmaradakileri ben alayım ... iç anadolu ve karadenizin .....
cevaabın güzelliğine bak beeeeeeeeee
asalete bak beeee
Havani sevsinler
iyi geceler. bana da uyku bastırdıBen artık uykuya teslim hanımlar, iyi geceler herkese.
En fazla 1 saat surer. Hem takima 2 kisi kazandiririz belkivaaaay ben burayı bilmiyorum ... eskiden jandarmanın karşısında bir plaj vardı ...ta o zamanlar giderdim ..
buraya şimdi baktım ..fotolardaki gibi ise çok iyi ya ...
Normal unuttum digeriniCanom sen bugün normal mi tartildin yoksa anadan uryan mı
Ben kepekli deyim sen sağlıklı un anlaaslında aklımda ne var biliyor musun yulaf kepeğiyle simit tarifi. tarif var bende ama hiç denemedim. olmazsa pazar günü ya da yarın yapayım. bakayım bir. siyez unu da olabilir.
bu arada kuzum kepekli un çok masum değil bilgin olsun.
ya da hiç yapmam. ayartmayayım şimdi kendi kendimi. bir düşüneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?