Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aşkınız daim olsun ... böyle bir çık üzerine .... delisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni tatlı şey kıvamına getirsin seni tartı

harbiden görmemişim

Canımı sıkarsa "çok gördük senin gibilerini, şimdi hrpsi çöpte bu evin yolunu gözlüyor" diye atarlanırım, ben elimden geleni yaptım şimdi top tartıda.

öğlen sebzesi soğaanla hafif ölmüş kabak... Zaten kendisi su.. aslında onu salata gibi düşünüyorum. İŞyerine çorba taşımak zor olur. Ama akşama düşünürüm

Canim altinda araban var gelsene yarin oglusunda kucuk alirlar. Ciddiyim bak

irmae bizde uykucu erkek tarafı.aksam 11i geçince ayakta sallanır sabah ta bıraksan öğlene kadar uyur.ben 3 gün 3 saatle durduğumu bilirim.
O da benim yüzyıl uyuyan prensim
Ben bütün haftanın yorgunluğunu cuma akşamı atıyorum, erken uykum geliyor onun dışındaki günler tam randıman da cumartesi sabahı uyku krizi çıkıyor. Vedalaşamıyorum yastıkla, adeta en ağırından dram yaşanıyor ben yataktan kalkarken. :)

Canımı sıkarsa "çok gördük senin gibilerini, şimdi hrpsi çöpte bu evin yolunu gözlüyor" diye atarlanırım, ben elimden geleni yaptım şimdi top tartıda.

Yalan mı değil ... gözlerinin yaşına bakmadan çöpteler

Hadi ben kaçar belkim spor yaparım leslie ablam ozlemistir beni.ne gulerdi bana.bi senkronize olamazdik o aşağı ben yukarı .

bu gece uyu yarın yaparsın

seni duyamazzzz hahahhaahııhııhhooohooooo

Canim altinda araban var gelsene yarin oglusunda kucuk alirlar. Ciddiyim bak

Esenköy mü yoksa sizin orda var mı ?

öğlen sebzesi soğaanla hafif ölmüş kabak... Zaten kendisi su.. aslında onu salata gibi düşünüyorum. İŞyerine çorba taşımak zor olur. Ama akşama düşünürüm
Anladım o zaman akşam karbona dikkat et ya tanesi az olan çorba tercih et yada domates corbası yada kabak vicdan corbası yada yogurtlu sebze ye köz sepzeleden yap yada semiz otlu cacık tarzı olsun ki ertesi gün tartida gülesin bildiklerim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…