Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia ausum beni spor takimina yazmissin..iyi olmus :) 45 dk (5,5 km) yürüyüş @Ahu060812

evet canım menülerden ve kilo bildiriminden muafsın ama eee spordan da olma yaniii .. iyi kötü illa ki yürüyüş oluyor

Senin bu şiddet eğilimini konuşalım bi ara Spor yaptıralım ekstra. Ertesi güne de hafif menü yedirelim. Ben şahsen iç anadoluyu alırımmmmm

cezai ehliyetim yoktur belki ona güveniyorumdur 46. 5

Olur ..kim verecek cezaları .... görev istiyorum diyorsan bu işi hemen yıkarım sana çok pis

Canom sen bugün normal mi tartildin yoksa anadan uryan mı

ahahahahhaahaahahhhahhah soruya geeeel ....

24:00 e doğru

Çok gönüllüyüm spor konusunda ceza vermeye. Senin takımdakilere ağır spor verem de 3 gün yerlerinden kalkmasınlar Şaka bir yana cidden yaparım arkadaşlara da uyarsa. Yediğine karşılık bi spor belirlerim. Günlük yapılana ek olarak yapalım. Tabii bu demek değildir sporumu yapar cıssları götürürm. Sopalar her daim devrede

Ben kepekli deyim sen sağlıklı un anla Yulaf kepeğiyle simit iyiymiş bak. Tarifini isterem
7 yk yulaf kepeği, 1 yumurta akı (sarısını üstüne sürücez), 2 yk sirke, 2 yk zeytinyağı, en son kıvamı ayarlayacak kadar süt kabartma tozu, mahlep ve tuz.
Yapımı: Tüm malzemeleri güzelce yoğuruyoruz. Aslında süte gerek bile kalmıyor ama kıtır değil de gerçek simit formunda olmasını isterseniz için 2-3 yk kadar hindistan cevizi sütü de eklenebilir. Hamuru ikiye bölüp şekil verin. Üstüne yumurta sarısını sürüp susamı da boca ettikten sonra, önceden ısınmış 175 derece fırında 20-25 dakika kadar pişiyor.

yapak mı yarın bak şimdi gözüme battı tarif mahlep falan

İtirazı olan ....

Kabul edilmiştir .

Gözünü sevdiğimin demokrasisi

susamsız olanını deneyebilirim aslında yarın evdeyim tüm günnn. Mahlepi de temin edeyim sabahtan. Yarım simit günlük hakkımı karşılar sanıyorumteşekkürleeer

Maalesef aslinda cok istiyor. Bende burayi soyleyemedim ama srn gelirsen soylerim

İlk tanışmamızı bir cafede kahve içerken hayal etmiştim ben

şaka bir yana , Yusufla kadınlar plajına gitmiyorum canım .. kendi de istemez zaten ..ne işim var benim burada der .

Ama diğer türlü sözüm söz

Tuh ya heyecan yapmistim. Neyse baska zaman insallah goruselim. Ben cikiyorum hazirliklara devam. Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…