Gitme artık gel her gün menüyleGece uyandım baktım adet olmuşum. Şişlik gider bari bu hafta
Ben buraya yazmazsam çok fena salıp gidiyorum. Sürekli burda olmam lazım dur demem için
Çok hunharca mı yiyiyordum AebenimBir iki krlamda ben edeyim ...
Ada canım senin bu haftaki durumu bilmiyorum ama diger arkidişleri gördüm bu hafta ..
Banu karar verip tekrar dönmen şart sen istersen yaparsın . Menü vermeyle başla söz ver bakim bugun menü vereceksin.
saydin78 bacım senle yan yana yemek yedik iyi gözlemciyimdir he
Bahanelerin çok olsada asıl sebep yemenden kaynaklı gibi duruyor ... Başladıgın noktaya lütfen tekrar gelme!!!
Sende daha sık burda ol ve menü bildir lütfen
Gelelim daktırıma, anammm bahanede bahane kaç gündür bi kiloyu bile yazamadın
Daktırım ausun dediği gibi siz daha öncede bu işle bu bebelerle verdiniz kiloları.
Sihirli kelime KARAR VERMEK !
Hadi
Ben simdiye kadar aldığımi vermezdimki benim olur orda kalırdı artik nereye nasipse göbek basenecemavi kv nasılsa geri alır demiştir bakmıştır istikrar var wawwww demiştir.
Neden nedenYok abla ya yapamadım.
Sen mezundun haniKiraz sapi maydonoz faha neler neler planlar yapmalı igdeyi yenmeliyim sonra sıra efserde
Ben listeden mezunum takımdan değilSen mezundun hani
Ben dün dışarı cikıp kahve diye inledigim halde unutup almadan geldi iyimiHepinizi hedefe varmadan yeneceğim ay aslinda kahvemi icsem uyanamadım galiba kac haftanın birincisine ettiğim kelama bak
Ne oldu kaynina aebenim..Hayır mı??Ay sabah sabah benim musluklar açıldı zaten.
O gece dışardaydık çoçluk çoçuk hepimiz . Şer....ler helikopterlerin ışıklarını kapatmışlardı kursunların nerden gelecegini göremiyorduk ... Neyse agır bir gün bugun . Kaynım durumu . Başka sıkıntılar derken ben şu muslukları bi tamir edeyim çoçuklar görmeden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?