Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1. Ausencia 54.2
  2. nehirnil111 55.2
  3. Nefs 56.1
  4. begum75 56.8
  5. @_SARAYCA_ 57.7
  6. @MorVampirella 63.5
  7. @Lunya 64.3
  8. mimu88 65.5
  9. ecemavi 66
  10. mirjam 66.9
  11. ada81 68.6
  12. ErSeSi 69.4
  13. igdedali 69.8
  14. saydin78 ?
  15. Nare83 ?
  16. Ahu060812 71.3
  17. kelebekolacam 71.4
  18. @eflalim 71.5
  19. irmae 71.9
  20. suspushanimcim 73.1
  21. @Sherrysherrylady 73.2
  22. kuzularinannesi 78
  23. Betulina 79.9
  24. 60kiloyum 80.6
  25. White Lily 81
  26. Efser 81.3
  27. DelyDoly 82.4
  28. Bonus 104.6
  29. Antepia27 111.4

Peynirli omlet yaptım tuzlu olmuştu

ödemlere gelmeeee efserrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gunaydinnn herkeseee ayyy spor bi yaramis bi yaramış dar paça kotumu giydim cooo guzel durdu ) popom küçülmüş )

spora devam da canımın içi , tartı da aşağıya insin he miiiiii ?

çıkıyor musunuz yola ?

Listeyi okudun mu ? aile yürüyüşü yapsan bile temposuz yazıver 1 puan 1 puandır:))

1 yediysem 2 yemedim .bazi akşam semiz otu salatası yedim.
Ben meyveyi çok abarttım.1 _2 yetmiyo bana .bu kilo ondan tabi en son bildirim orucluydu bi yarım kilo illaki fark eder.veee çok fazla ayaktaydim. Spor sayılmıyor biliyorum ama tüm gün nerdeyse masa başı olan ben sandalyeyi unuttum o denli .
Ama en az sabit le dönmek isterdim.

Birazdan cikacagiz canim yola ) tamam her gece bildirim yaparim ) sizleri seviyoreee

Şu listeyi incelendim de şimdi ...
Yaş meta kilo verme hızı ... hepsi bir gözümün önünden geçti her birinizde ...

Yanlış giden bir şeyler var bazı arkadaşlarda .

Bak yine efkarlandımmmmm

Ne çok ertelenmiş , ötelenmiş kilo gördüm ... geçmişteki bazı istatistik dosyalarımla karşılaştırdım da .

Ben artık kararlı olmanızı istiyorum (zaten olanlar istisna)

Yok yani ben iyi bir yere varacağım aslında ... hani o çok korktuğunuz koruma aslında çok ta zor olmayacak .
Yani 1-2 kilo illa ki oynuyor insanda.

Birazdan cikacagiz canim yola ) tamam her gece bildirim yaparim ) sizleri seviyoreee

hayırlı yolculuklar olsun canımcım .

Günaydın güzellikler

Cts sabahı buzdolabı tam takır kuru bakır kalmış. 2 dl peynir, 2 salatalık varmış, çocuklara yedirdim onları haşlanmış yumurtayla beraber. Bana da 2 galetayla yeşilçay kaldı. Birazdan pazara gidip sağlıklı sağlıklı sebzelerle yeşilliklerle doldurcam dolabı.
Ay beni spor listesine de eklemişler diye bir korku geldi sabah sabah içime bir 30 dk bisiklet niyetiyle uyandım bu sabah zaten, hadi inşallah başarırım

eklerim çok pis eklerim , hiç sormam ekleyebilir miyim diye

günaydınnnn , hadi al yeşilliklerini taze taze ... yap sporunu da ...ohhhh missss ..... vicdanın rahat başla güne

Kaptanicem ben en son 66.2dim yanlış olmasin igdedali ile mortiyiz 200gr onemli yane yoksa mühim degilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…