Kaptanicem ben en son 66.2dim yanlış olmasinigdedali ile mortiyiz 200gr onemli yane yoksa mühim degilde
Günaydın....
Mutlu hafta sonları olsun inşallah
Kahvemi aldım elime, bir selam cakayim dedim size
günaydın yoldaşlarım
Bi haberlere takıldıysam kaldım öylece sporumu yapayım diyodum erkenden ama yapacam bugün malum anne günü gittimmi gelemem iki lokma peynir attım ağzıma michael scofieldla da terleri atacam
ada81 iyi yolculuklar
kelebekolacam aramızda kaç vardı buluşmada ben 82 dim bu arada bende bir aydır sabit sayılırım sen bana yetiştin baktın bu yetişemiyo
Ausencia spor listesini bi tek başına paylaşsan da bende doldursam
Gunaydin mutlu haftasonlari
Aus gobegim catladi be dun bisey kacirmiycam diye bence takdire sayanim
Bence sen tereyağını nasil tüketeceğini zaten bulmuşsunNe yedim bugun
Sabah 10 - 11 arası
1 yumurta tereyagli peynirli,
2 kk suzme peynir
10 tane zeytin, domates
1 geniş dilim tam bugday (1 dilimden fazla 2 dilimden az gibi duruyor)
Saat 13:00 e dogru 8 tane yesil erik yedim.
Öğlen 14:30
1 kase tarhana corbasi
1 dilim tost ekmegine surulmus tereyag
Saat 17:00
3 tane kayısı
Akşam 19:30
1 tabak 5-6 dolu kasik tas kebabi
1 kase coban salata
2 dilim gibi organik tam bugdaydan ev ekmegi. (2 dilimden emin degilim goz karari diyorum fazlasi var eksigi yok.)
Su 2,5 litre
Spor yok 25 dk normal hizda yuruyusAhu060812
Adim hidir elimden gelen bugunluk budur
Bende sadece hüzün varO saatten sonra hic bisey yemedim cay ictim sadece.
7 saat aciktim tabisi ama aclikla birlikte dogru yaptigim hissi var o iyi geliyo insana.
Zaten açim ama canim yemek istemiyo midem agriyo biraz.
Gundem beni uzuyor gecen sene yasadiklarimiz tazeleniyor.
Uzuntu endise karisti mideme vurdu
Amin Amin AminEvet benim hiç hic unutacagım birgündü o sıra istanbuldaydım oğlum benimle gelmemişti ben erkenden otele geçtim kızlar akrabalarla yanıma gelmek için 4 saat yolda kaldı sabaha karşı yanıma geldiler otelin üzerini sıyırıp gecen ucak sesleri atılan sesbobalarinı verlen selalar iyice gerildim....
Gece boyu köprüler acık olsun çocuklarla döneyim oğlumun yanına gideyim diye dua ettim
Sabah uyandıgımizda verilen canların üzüntüsü daha çok beni üzdü olayın bukadar büyük oldugunu o zaman anladım bu gece yaşadıgım o duygular gözümun önüne geldi hepsi
Rabbim ülkemize bu şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine birdaha yàşatmasın kimsenin elinede düşürmesin
Amin!!!
Allah değnek siz bırakmasın kaptan ausuOyyyyyyyyyy anaaaaaaaaaaaaam tutulmuşummmmmmm ....
Gece burda yazarken Yusuf kalktı su içemeye ... azıcık mıncırdaştık ...yanına yattımbaba ile mesajlaştık , foto yyollaştık derkeeeeeeeeeen ..... oracıkta uyumuşum ... Üzerimi örtmeden ....kıyı köşede ....
Ayyyy bi de bcak atma huyu varmış hiç beraber yatmadığım için yeni öğrendim .... gece gece bir de küüüüütama öyle tatlı geldi ki uyku kalkıp yerime de geçemedim ...
ha bir de uyumadan önce numaradan horluyor eşek :)))) dedim hadi tamam uyuyoruz artık .... ama böyle yapıyorum ki babamı yanında hisset
Neyse efenim , burnun tıkanmış hemen , cam pencere balkon ne varsa açıktı da ... ahhh ahhhh değnek olaydı işte ...arkamdan topar beni , hadi yerine yat dedi
he günaydınnnnnnnnnnnnnnn bu arada
Ya daha 15.bölümdeyim düşün artık ne kadar spor yaptığımıkaçıncı sezona geldin ahu ?
koydum listeyi .... yapmayan kalsın öyle ..en azından etiket belki spora teşvik eder.
Bence sen tereyağını nasil tüketeceğini zaten bulmuşsun
Bende sadece hüzün var
Amin Amin Amin
Allah değnek siz bırakmasın kaptan ausu
Ya daha 15.bölümdeyim düşün artık ne kadar spor yaptığımıgerçi artık dışarda yürüyüşlerde giriyo araya
Anemmm 800evet canım ya ... sabah gördüm 66.2 yazmışım ...
Ama o zaman 800 gr artı çıktı , herhalde yanlış dedim ve 600 ekledim .
çünkü sen 65.4 ile mezun oldun canım . O zaman 800 gr gelmiş bu hafta
Ay sabah sabah benim musluklar açıldı zatenO saatten sonra hic bisey yemedim cay ictim sadece.
7 saat aciktim tabisi ama aclikla birlikte dogru yaptigim hissi var o iyi geliyo insana.
Zaten açim ama canim yemek istemiyo midem agriyo biraz.
Gundem beni uzuyor gecen sene yasadiklarimiz tazeleniyor.
Uzuntu endise karisti mideme vurdu
Hayırdır sabah sabah poğaça falan ayrica biz diyette modifiye ye karşıyız
Anadan üryan miaminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn.... valla ben cam pencere kapı kontrol etmem , o işlerin bakanı kendisidir ... öyle dümdük uyumuşum ... üstümde de bi şey yok ..
Ben televizyona artık bakamiyorum Allah kaybı olanlara sabir versin hele oglunu ve esini kaybeden bayan olcokun soyledikleri icime isledi Rabbim büyük ins cennetinde kavuştursunAy sabah sabah benim musluklar açıldı zaten.
O gece dışardaydık çoçluk çoçuk hepimiz . Şer....ler helikopterlerin ışıklarını kapatmışlardı kursunların nerden gelecegini göremiyorduk ... Neyse agır bir gün bugun . Kaynım durumu . Başka sıkıntılar derken ben şu muslukları bi tamir edeyim çoçuklar görmeden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?