Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanicem ben en son 66.2dim yanlış olmasin igdedali ile mortiyiz 200gr onemli yane yoksa mühim degilde

evet canım ya ... sabah gördüm 66.2 yazmışım ...
Ama o zaman 800 gr artı çıktı , herhalde yanlış dedim ve 600 ekledim .

çünkü sen 65.4 ile mezun oldun canım . O zaman 800 gr gelmiş bu hafta

günaydın yoldaşlarım
Bi haberlere takıldıysam kaldım öylece sporumu yapayım diyodum erkenden ama yapacam bugün malum anne günü gittimmi gelemem iki lokma peynir attım ağzıma michael scofieldla da terleri atacam
ada81 iyi yolculuklar
kelebekolacam aramızda kaç vardı buluşmada ben 82 dim bu arada bende bir aydır sabit sayılırım sen bana yetiştin baktın bu yetişemiyo

Ausencia spor listesini bi tek başına paylaşsan da bende doldursam

kaçıncı sezona geldin ahu ?
koydum listeyi .... yapmayan kalsın öyle ..en azından etiket belki spora teşvik eder.

Gunaydin mutlu haftasonlari

Aus gobegim catladi be dun bisey kacirmiycam diye bence takdire sayanim

takdirlerim hep seninle zaten

Bence sen tereyağını nasil tüketeceğini zaten bulmuşsun

Bende sadece hüzün var
Amin Amin Amin

Allah değnek siz bırakmasın kaptan ausu

Bence sen tereyağını nasil tüketeceğini zaten bulmuşsun

Bende sadece hüzün var

Amin Amin Amin

Allah değnek siz bırakmasın kaptan ausu

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn.... valla ben cam pencere kapı kontrol etmem , o işlerin bakanı kendisidir ... öyle dümdük uyumuşum ... üstümde de bi şey yok ..

Ay sabah sabah benim musluklar açıldı zaten .
O gece dışardaydık çoçluk çoçuk hepimiz . Şer....ler helikopterlerin ışıklarını kapatmışlardı kursunların nerden gelecegini göremiyorduk ... Neyse agır bir gün bugun . Kaynım durumu . Başka sıkıntılar derken ben şu muslukları bi tamir edeyim çoçuklar görmeden ...

Ben televizyona artık bakamiyorum Allah kaybı olanlara sabir versin hele oglunu ve esini kaybeden bayan olcokun soyledikleri icime isledi Rabbim büyük ins cennetinde kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…