Gelene kadar ben uctum bile
Giydiğin Kıyafetten olabilir ececim..Dun kv aaa cok zayıflamışsın dedi anlamadim bayramdan bberi giden 300- 500 ne fark etti acaba
ÜzülmeGünaydın günaydın herkeslere. Bu sabah tatil öncesi yeter artık bi dur dedim kendimeAusencia canım haklısın bu kötülüğü neden yapıyorum kendime bilmiyorum evimin düzensizliği benim düzenimi alt üst etti. Bahane aslında yeme kardeşim dimi aç kal yeme saçma sapan beslenme dimi ama
Kilomu bildireyim malesef ki 63
Bugün den itibaren menü bildiricem yoksa frenlerim tutmuyor
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Gunaydin kizlarrr..
Senle benim yeme tarzımız aynı saydınım kendimden biliyorum yaniÇok hunharca mı yiyiyordum Aebenim
Canım tartılmadım ki. Şöyle bir kaç gün tartılmıyım diyorum, o da beni strese sokuyoriyi ki sordun heeee , fıncırık arada kalmış , senin hemen arkandan eflalin ki de gelmiş ..onu da es geçmişim hayret
ahunun takımı perşembe başlıyor ...
çok beğendim yine ...
doyana kadardan kasıt 5 kg mu mesela ?
bu detoksun sonucunu bana yarın yaz bakayım eflal , çok merak ettim ....
Pilavı ve yarımdan bir tam simidi sevmedim tabii ki de ....
bunlardan arındırılmış menüler gelmeli ...
Evet canım öğrenmeliyizÜzülmebiz böyle yaşamayı ögrenecegiz her türlü zorluk olsada
Angaradan sivasta fosur fosur uyuyan igdeye uyumaya devam et sen
Anadan üryan mi
Gece uyandım baktım adet olmuşum. Şişlik gider bari bu hafta
Ben buraya yazmazsam çok fena salıp gidiyorum. Sürekli burda olmam lazım dur demem için
AHUNUN FIRTINALARI
Ahu060812 300
igdedali 210
@Nefs 150
@60kiloyum 90
@Antepia27
@Bonus 25
@koza16
@ecemavi 160
Nego
@irmae 170
White Lily
@kuzularinannesi
@DelyDoly
@Betulina
@kelebekolacam
AUSUN KASIRGALARI
Ausencia 230
@suspushanimcim 150
@_SARAYCA_ 180
@ada81
Efser
@ErSeSi
@masumm
saydin78
@Sherrysherrylady
@MorVampirella
mimu88
@begum75
@Lunya
@nehirnil111
Daydream- 90
Gunaydin kizlarrr..
Günaydın günaydın herkeslere. Bu sabah tatil öncesi yeter artık bi dur dedim kendimeAusencia canım haklısın bu kötülüğü neden yapıyorum kendime bilmiyorum evimin düzensizliği benim düzenimi alt üst etti. Bahane aslında yeme kardeşim dimi aç kal yeme saçma sapan beslenme dimi ama
Kilomu bildireyim malesef ki 63
Bugün den itibaren menü bildiricem yoksa frenlerim tutmuyor
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Yolculuk isini anlımın akıyla cıkayım planlarımı bir bir işlerse sizin ile birlikte ucacagımgüzel bir hafta olcak
Selam. Piknikteyim, kaçamak yokakşama da inşaallah 15 temmuz için meydanda olucaz.
Ben kactımbari spor yapmıyorum bir kac kaloricik yakayım hareket olsun önce koaför sonra bir iki alış veriş yolculukta nasıl diyet bozulmazi tecrübe etecegim bu hafta onun icin planlarim var bakalım sizin öneriniz ne olcak
Bu diyet serünevene bagladı
Diyeteyken misafir
Diyeteyken kv nin ansız gezme baskinlari
Diyeteyken depresyon
Diyetteyken hastalık
Diyyetteyken abla tessellisi
Diyetteyken bayram
Diyetteyken ramazan
Ayşecik serisi gibi mubarek hiç bittmiyor
İste böyle madem böyle yaşamak bizim kaderimiz o zaman keyif alcagız ve kabulenib her anımızı ona ayalıyacagız o bizi yönetmiyecek biz onu yönetecegiz bırakmak yok o bizim bizimde olacakEvet canım öğrenmeliyizyoksa geçmişe dönmeye mahkum oluruz Allah muhafaza
Pes etmek yok biz güçlü kadınlarız
Evet karbon düşkünlüğüm var Aebenim Senle benim yeme tarzımız aynı saydınım kendimden biliyorum yani.
Ekmege karbona düşkünüz ve iştahımız açık.
Daktırım ; bizde yerçel derler seçiçi herşeyi yemeyen bir tip
Ahu kontrollu ,yesem yerim ama yemem diyen tipden...
Bir ayda 4 kilo alıp 6 kilo verir miyim ki Ausumallahımmmmmmmmmmm ya sabah sabah diyete modifiye yulaflı poğaça ile mi başladın ?
o yedirir şimdi ....
igdedali bak ne kadar da sataşmayan bir rakibe .... benim çizgimi mumla arayan mumla
pikesiz pikesiz
de sen de gitme yahuuuuuuuuuu
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kasırgalar gerideyiz yine
hadi bakalım .... toparlanma vakti .... şaka maka 1 ay da 4 kilo
efseeeeeeeeeeeeeeeeeer
seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım
piknikte kaçamaksızlığa
Akşam içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?