Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben bacım öncede yazdım görmedin galiba benim kv nin tek böbreği yıllar önce alınmış yaklaşık 20yıl alınmış
Kulandığı ilaclara dikkat ettiği sürece bide suya dikkat edecek üşümeyecek sorun olmuyor şimdi durumu nasıl

Anam ketcap aha birde mayonez kız bunları diyetli ler degil diyetsizler bile yemez katkılı

Selamlar hatunlar..

Oyyy oyy benim ev temizliği yapmam lazım hatta evi kirklamam lazım
Bismillah deyip başlıyorum inşallah....
Bi yerden baslamam lazım.
Spor yapabilir miyim hiccc bilmiyorum..
Görüşmek üzere gelirim arada..

Takımı kutluyorum tebrikler arkadaşlar.....

Mekik makas vs dahilmi?
Bonus her türlü egzersiz dakikası kabul sadece dakikasına bakın başlangıç bitiş
şimdiye sezon finali yapmalıydın ... ahh ahhh ... nerde dışarda yürüyorsun beeee ... ben hiç görmüyorum
Ah ah sorma..yürüyüşler menü yazmadığım günlere denk gelmiştir sanırım

Evet abla ben herşeyi severim şunu ağzıma sürmem dediğim bi şey Yok dediğin gibi kontrollü yiyorum kendimi kaybetmiyorum
Ahu060812

FIRTANALR

DİKKAT DİKKATTTTTTT
Hangi Fatma bu?????? hemen harekete geçirelim
Karşı tarafın hain planlarından haber edelimmmmmm

Hemen bende kalkıp benimkini az sallayayım
Antepia27 ablamdır konuda ismi geçen Fatma abla
Fatma ablam leslielerine başlamıştır umarım

Cok gecmis olsun..ihmal mi etmis acaba??taştan dolayi bobrek alinmasi cok olmaz cunku..tedavisi var..
Dr ihmali birazda hülyam . Dışkapı has.Yıl başında ameliyat için çagırıcaz dediler taşlar için . O dönemde bizde benim dr ma götürdük hacettepeye . Oda bu işin uzmanı diye başka bir dr.Dr 12 bin tl özelde yaparım dedi bizde hastanede yap dedik emekli adam kaynım .sonra hacettepee ameliyat oldu . Aldık taşları dediler . Bir kaç ay sonra taş tekrar ortaya çıktı . Büyük ihtimal aynı taş 1 cm idi 1,5 cm olmuş . Ve böbregin öyle bir yerindeki alma kırma ihtimali yok . Tekrar dışkapıda eski dr gitti . son sneliyatta bile alalım taşı diye ugraştılar ama olmadı . Bu iki ameliyat arasında geçen zamanda böbrek bitmiş % 10 çalışıyordu ..
Malesef alındı böbregin birisi .
Eşim o hacettepedeki dr dava açacak galiba .

Herkese merhabaaaaa
Sabah arkadaşlarıma kahvaltıya gitmiştim. Anca geldim. Fosur fosur uyumak ne demek ecemavi 1 saat yürüyüşümü de yaptım geldimm. Cıssız kahvaltımı da yaptımmmm ohhh canıma değsin Ausencia rakip çok dişli çok çirkef. Sataşmadan durmuyor. Ama bilmiyor ki bunlar beni daha çok gaza getirecek. Çiğ Çiğ yiyecem ikisini de protein niyetine
Geçmişe dalayım bi hemennnn

15 temmuz

Kahvaltı : Haşlanmış yumurta, peynir, salam, domates, salatalık avuç içi kadar pide , bol şekersiz çay

Ara: Karpuz

Öğlen : Izgara tavuk ve sucuk makul ölçüde, avuç içi kadar pide

Akşam : Kiraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…