Taşdan dolayı böbreginin birisi alındı hülyamNe oldu kaynina aebenim..Hayır mı??
Anam ketcap aha birde mayonez kız bunları diyetli ler degil diyetsizler bile yemez katkılıbu haftaki herşeyim dolapta... Aldım köy tavuğunuhaşladım koydum.. Yaptırdım 8 öğünlük köfte attım buzluğa.. İki günlük sebze mi de pişirdim (kabak yemeği ve zeytinyağlı fasulye).. Salata malzemesi de var.. Bi yoğurt bi de yumurta eksik.. onları da alırım bugün...
Bu tavuklu omlet çok hoşuma gitti... Hamburger yer gibi.. E tabi üzerine az keççap ve mayonez sürdüm... Ne de olsa sabah, akama erir inş.
Cok gecmis olsun..ihmal mi etmis acaba??taştan dolayi bobrek alinmasi cok olmaz cunku..tedavisi var..Taşdan dolayı böbreginin birisi alındı hülyam.
Anam ketcap aha birde mayonez kız bunları diyetli ler degil diyetsizler bile yemez katkılı
Geçmiş olsun hepinize.. Rabbim diğer böbreği ile sağlıklı, hayırlı uzun bir ömür yaşamasını nasip etsin.Taşdan dolayı böbreginin birisi alındı hülyam.
Dr hatasıymış ameliyatta aldım.demis ama alınmadığı sonradan ortaya çıkmışCok gecmis olsun..ihmal mi etmis acaba??taştan dolayi bobrek alinmasi cok olmaz cunku..tedavisi var..
Suphanallah. Rabbim ehil insanlarla karşılaştırsınDr hatasıymış ameliyatta aldım.demis ama alınmadığı sonradan ortaya çıkmış
Takımı kutluyorum tebrikler arkadaşlar.....CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 526.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.105....... . 6. TAKIM
2..............1.022........ 7. TAKIM
3................1.013..... 13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%4.06...... Anneoldumben (3. Takım)
2..........%2.68.. .... Korhilalp ... ( 12.Takım)
3.........%2.40..... Efser... (7.Takım)
tebrikler güzeller 2.lik için ... ama kılllll payı kaçtı demiştim değil mi ??? 2 hafta üst üste 1.lik gelecekti ... hadi bakalım herolarrrrrrrrrrrrr bu hafta takım sizde ...
hele de ; Ahu060812
@mimu88
@White Lily
Efser tebrikler güzellik ... darısı bireysel 1.liklere
Afiyet olsunnnn :)))Herkese günaydınnnn
ben de tavuklu omlet yaptım sabah sabahŞahane olmuştu, çokta doyurucu oldu
Bonus her türlü egzersiz dakikası kabul sadece dakikasına bakın başlangıç bitişMekik makas vs dahilmi?
Ah ah sorma..yürüyüşler menü yazmadığım günlere denk gelmiştir sanırımşimdiye sezon finali yapmalıydın ... ahh ahhh ... nerde dışarda yürüyorsun beeee ... ben hiç görmüyorum
Evet abla ben herşeyi severim şunu ağzıma sürmem dediğim bi şey Yok dediğin gibi kontrollü yiyorum kendimi kaybetmiyorumSenle benim yeme tarzımız aynı saydınım kendimden biliyorum yani.
Ekmege karbona düşkünüz ve iştahımız açık.
Daktırım ; bizde yerçel derler seçiçi herşeyi yemeyen bir tip
Ahu kontrollu ,yesem yerim ama yemem diyen tipden...
Ahu060812
FIRTANALR
DİKKAT DİKKATTTTTTT
Hangi Fatma bu?????? hemen harekete geçirelim
Karşı tarafın hain planlarından haber edelimmmmmm
Hemen bende kalkıp benimkini az sallayayım
Dr ihmali birazda hülyam . Dışkapı has.Yıl başında ameliyat için çagırıcaz dediler taşlar için . O dönemde bizde benim dr ma götürdük hacettepeye . Oda bu işin uzmanı diye başka bir dr.Dr 12 bin tl özelde yaparım dedi bizde hastanede yap dedik emekli adam kaynım .sonra hacettepee ameliyat oldu . Aldık taşları dediler . Bir kaç ay sonra taş tekrar ortaya çıktı . Büyük ihtimal aynı taş 1 cm idi 1,5 cm olmuş . Ve böbregin öyle bir yerindeki alma kırma ihtimali yok . Tekrar dışkapıda eski dr gitti . son sneliyatta bile alalım taşı diye ugraştılar ama olmadı . Bu iki ameliyat arasında geçen zamanda böbrek bitmiş % 10 çalışıyordu ..Cok gecmis olsun..ihmal mi etmis acaba??taştan dolayi bobrek alinmasi cok olmaz cunku..tedavisi var..
Canım ben bir kaç model getiriyorum, olanı alıyorum gerisini iade ediyorumBen cesaret edemiyorum olur olmaz
Adres ver mortim
Vermede sıkılaştırma da
Ne desen haklsın
Benimde icime oturdu şimdi
Korkmadım ki
Bi kedi gördüm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?