Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şöyle mi raks etcennnnn bi hayal ettim de bizim kiloları okurken cuma sabahları ne yaptığını

yok kuzum kiloları okurken hep gerginim ... 3 kg verdim desen , alt mesajdaki ne yazmış derdindeyim

sonra bitiyor hepsi bi yayıılıyorum ...o zamaaaan danssa dans , sopa ise sopa

kız in çık in çık bozdun mu tartıyı

yoksa sayende diyet literatürüne lokma diyeti eklenecek
inanamadım doğru olduğuna indim iki kiloluk bir deterjanla çıktım, tabi iki kilo fark çıktı.... sonra onu bırakıp yine tartıldım.. baktım şaşı değil, aynı gösteriyor

inanamadım doğru olduğuna indim iki kiloluk bir deterjanla çıktım, tabi iki kilo fark çıktı.... sonra onu bırakıp yine tartıldım.. baktım şaşı değil, aynı gösteriyor

dansa başladım ben düş peşime

bana baaaaaaaaaaak şimdi bunu gördün diye salma heeeeeeeeeeeeeeeeeee

dansa başladım ben düş peşime

bana baaaaaaaaaaak şimdi bunu gördün diye salma heeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben devammm .. efserimi bulmuşum artık ona takılıp sana yetişeceğiz.. Ama tartı olayı değişik bir şey cuma ne çıkar Allahualem... Ama diyorum, hedef 78.5 olmak, bu hedefi tutturmak istiyorum inşallah

ben devammm .. efserimi bulmuşum artık ona takılıp sana yetişeceğiz.. Ama tartı olayı değişik bir şey cuma ne çıkar Allahualem... Ama diyorum, hedef 78.5 olmak, bu hedefi tutturmak istiyorum inşallah

İnşallah canım benim ...önce niyet .. sonra hareket ... gerisi tevekkül ...

bu haftaki herşeyim dolapta... Aldım köy tavuğunuhaşladım koydum.. Yaptırdım 8 öğünlük köfte attım buzluğa.. İki günlük sebze mi de pişirdim (kabak yemeği ve zeytinyağlı fasulye).. Salata malzemesi de var.. Bi yoğurt bi de yumurta eksik.. onları da alırım bugün...

Bu tavuklu omlet çok hoşuma gitti... Hamburger yer gibi.. E tabi üzerine az keççap ve mayonez sürdüm... Ne de olsa sabah, akama erir inş.

Ohhh ohhh zaten Fatma Ablam sıcak hava der bunalım spor yapmaz Tembel kadın

Yok ablam yok oglenin sıcağı olmasa onu da affetmeyiz de sıcak

Ben

Ahu060812

FIRTANALR

DİKKAT DİKKATTTTTTT
Hangi Fatma bu?????? hemen harekete geçirelim
Karşı tarafın hain planlarından haber edelimmmmmm

Hemen bende kalkıp benimkini az sallayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…